- 29 Nisan 2025
- 407
- 1.100
- 28
- Konu Sahibi labobster monsters
-
Deniz kenarında yaşıyorum 10 senedir. Son 3 senedir hiç denize girmedim. Öncesinde de belki 2-3 kez. Ne bileyim imkanı olsa bile girmeyenlerin olması belki rahatlatır sizi.
Geçen sene de çocuklar istiyor diye Belek’teki meşhur otellerden birine gittik. Çocuklar 3. gün enfeksiyon kapıp kusmaya başladı. Tatili bitirip eve döndük. Ev en güzeli ya
Deniz kenarında yaşıyorum 10 senedir. Son 3 senedir hiç denize girmedim. Öncesinde de belki 2-3 kez. Ne bileyim imkanı olsa bile girmeyenlerin olması belki rahatlatır sizi.
Geçen sene de çocuklar istiyor diye Belek’teki meşhur otellerden birine gittik. Çocuklar 3. gün enfeksiyon kapıp kusmaya başladı. Tatili bitirip eve döndük. Ev en güzeli ya
Ay ayağıma yapışan o kumları düşünmek bile ürpermeme sebep oluyor. Bir de Akdeniz’de deniz çok tuzlu. Sabah 10 dk gireyim desem gece yatana kadar gözlerim yanıyorBence girin denize ya. Ben olsaydım öyle yapardım en azından
zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk,
Bir kac gun denize girmeyle hayati yakaliyor muydunuz peki
Aklıma Yasemin'in bu videosu geldi.Biz de tatile gitmiyoruz her yıl evdeyiz. Yazın denize ,sahile gidiyorum. Neyseki denize yakınım. Tatil yapmasanız bile arada bir denize girme imkanınız yok mu? Ankara'da mı yaşıyorsunuz?
Silivri tarafları çok güzel, tertemiz. O taraflara gitsenize?İstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem
tatilden anladığınız nedir tam olarak? belki bu doğrultada çzöüm getiren birileri olur.
Her yeri denizle dolu işte ne güzel. Neden girmek istemiyorsunuz? Özel plaj gibi yerleri mi tercih ediyorsunuz?İstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem
Adalar belki? Kız İstanbul’da yaşayıp buna üzülür mü insan? Elazığ’da yaşayanlar ne yapsınDeniz kum güneş dalış ve tiril tiril elbiseyle akşam sokakları turlamak, yemek yemek, bir şeyler içmekyazarken canım çekti çok üzgünüm =(
Deniz kum güneş dalış ve tiril tiril elbiseyle akşam sokakları turlamak, yemek yemek, bir şeyler içmekyazarken canım çekti çok üzgünüm =(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?