- 5 Ekim 2020
- 14.062
- 38.068
- 548
- 36
- Konu Sahibi labobster monsters
-
Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
İlle 5 yıldızlı yere gitmenize gerek yok. Pansiyon, butik otel veya daha düşük bütçeyle yapabilirsiniz. Ayrıca her yıl gidiyorsanız ve bu sene yoksa buda üzücü fakat dünyanın sonu değil. İstanbulda yaşıyorsanız günlük tur yapabilirsiniz. Vs vs
Florya bana uzak hanımefendi alakam yok evet adalara günlük gidip geliyorum bilgim var. Konu sahibine o yüzden yazdımGeçen haftalarda adada bir gece kaldim. Hafta sonu 2000 lira verdim, hafta içi 1300 liraya kadar düşüyor. Heybeliada çok daha ucuz oluyor hatta. Bu şekilde birkaç günlük şeyler de ayarlayabilirsiniz. Anlaşmalı plajları da oluyor pansiyonların. Bir de Florya'da Atamın denize girdigi yeri ozellestirmisler ama çok temiz ve düzgün bir plaj.
Ben de ilk kez balayında otelli bir tatile gittim yani 28 yaşında32 yaşındayım hayatımda ilk kez geçen sene tatile gittim. Bakın deniz demiyorum tatil diyorum. Geçen seneye kadar benim için tatil demek memlekete gitmek demekti. İlk kez geçen sene eylül ayında gidebildim (toplam 5 kişi(2 çift 1 ben) ama olsundu o da güzeldi)
Yani denize gitmek evet çok güzel ama gitmemek de büyük bir eksiklik değil bence
Şimdi denizden geldimBu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Şimdi denizden geldimdeniz kenarında yaşıyorum yani hem güzel hem kötü bende sıcak sevmiyorum keşke yaylada falan olsam ama işte kısmet
Ben sizin yorumunuza ekstra bilgi vermek için yazdım konu sahibine ithafen, size değildi.Florya bana uzak hanımefendi alakam yok evet adalara günlük gidip geliyorum bilgim var. Konu sahibine o yüzden yazdım
Şimdi denizden geldimdeniz kenarında yaşıyorum yani hem güzel hem kötü bende sıcak sevmiyorum keşke yaylada falan olsam ama işte kısmet
Sus bak çarpılırsın
Sus bak çarpılırsın
A-aaaa tövbe bismillah :)Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle.
Ben de öyle derdimBence girin denize ya. Ben olsaydım öyle yapardım en azından
A-aaaa tövbe bismillah :)
İstanbul’da yaşayıp da denize gidemiyorum diye üzülmek oldu mu ?
Adalara vapurlar var, Şile, Ağva, Polonezköy gibi yerlere tekne turları var.
İstanbulluyum neredeyse her sene ya İstanbul içi kampa gittik ya Ege’ye tatile gittik ama arada hiçbir yere gidememişsek boğazın serin sularına attım kendimi, plaj da aramam nereden bulursam atlarım
Bir boğaz kızı deniz yokmuş gibi üzülmez, tadını çıkarır.
6 yıldır denız kenarında yasıyorumTuhaf bir şekilde rahatlattı evet ama şimdi de kendimi milletin evde oturmasına niye seviniyorsun kıskanç diye darlıyorum
Aslında geçen sene 15 günlük gayet doyurucu bir tatil yapmıştım. Birkaç gün lafın gelişi. Ki senede sadece 1 hafta denize girmek ve dalış yapmak bile bana çok iyi gelen bir şey
Acayip gaza geldim şu an. Bekle beni Şile asdfjfjdj(inşallah şile'de boğulmam)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?