- Konu Sahibi labobster monsters
-
Bir ay sonra yaşım 33 olacak,günü birlik denize 3 kere gittim.Onun dışında bu yaşıma kadar hiç tatile gitmedim.Bence size iyi motivasyon olur.En azından sizin gitmişliğiniz ve ihtimaliniz var.Üzmeyin kendinizi...Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Nerede yaşıyorsunuz? Günübirlik gidebilecek mesafede yerler yok mu acaba?Bu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
Adalar belki? Kız İstanbul’da yaşayıp buna üzülür mü insan? Elazığ’da yaşayanlar ne yapsın
Yalovada gemlikte falan girilmiyor mu? Bizim çocukluğumuzda, ilk gençliğimizde girilirdi. Deniz otobüsüyle de 1 saat falan sanırım.İstanbul'dayım ama İstanbul'da girmem
Ciddimisiniz?Ay ayağıma yapışan o kumları düşünmek bile ürpermeme sebep oluyor. Bir de Akdeniz’de deniz çok tuzlu. Sabah 10 dk gireyim desem gece yatana kadar gözlerim yanıyor
Ben de bu hafta sezonu açmak istiyorum ama su ısınmamıştır diyorlar. Nasıldı? Çok mu soğuk? Soğuk suyu hiç sevmem de.Hafta sonu rumeli kavağına gittim plaja, mükemmel iyi geldi.
İstanbuldaymıssınız bence gidebilirsiniz.
Ben her sene gidebildigim kadar istanbulda gitmeye calısıyorum tatile gidemezsem.
Yapıcak bisey yok, bunada sükür
Yalovada gemlikte falan girilmiyor mu? Bizim çocukluğumuzda, ilk gençliğimizde girilirdi. Deniz otobüsüyle de 1 saat falan sanırım.
Ciddimisiniz?
Bizse 7/24 sahil deniz.. hatta sadece havluyu kuma serip direk hop denize
Geçen haftalarda adada bir gece kaldim. Hafta sonu 2000 lira verdim, hafta içi 1300 liraya kadar düşüyor. Heybeliada çok daha ucuz oluyor hatta. Bu şekilde birkaç günlük şeyler de ayarlayabilirsiniz. Anlaşmalı plajları da oluyor pansiyonların. Bir de Florya'da Atamın denize girdigi yeri ozellestirmisler ama çok temiz ve düzgün bir plaj.Günübirlik veya bir gün kalmalı denize girmeli turlar var. Taksitle maksitle gitme imkanınız yok mu? İstanbulda oturuyorsanız adaları öneririm.
Ben de bu hafta sezonu açmak istiyorum ama su ısınmamıştır diyorlar. Nasıldı? Çok mu soğuk? Soğuk suyu hiç sevmem de.
Sanki denize girmemek değilde herkesin gidiyor sizin gitmiyor olusunuz biraz germis sizi .
Vallahi ben de öyle diyordum ama geçen gün Silivri’ye gittik eşimle. Allah seni inandırsın denizi aynı Belek gibiydi. Tertemizdi, denizin dibi gözüküyordu. Suyu da hamam suyu gibi değil (malum Antalya’nın suyu hep sıcak), sepserindi. Ayaklarımı soktum, o kadar iyi geldi ki anlatamam. Öyle büyük bütçelere de gerek yok, yemeğimizi içeceğimizi yanımıza aldık. Gayet güzeldi yani. Şimdi haftaya da Adalar’a gideceğiz. Bir vapur parası git gel, ne olacak ondan? Tiril tiril bir elbise, sabah kahvaltı yapar, öğlen dondurma, akşam da yemek yer dönerizTatil anlayışım ege şehirleri veya Antalya ile sınırlı olduğu için :d Çanakkale ve Balıkesir'e bile razıydım oysa ki
Şuan denize biraz uzak ama Antalya geldiğimde tek yaptığım şey deniz kum ve güneşAy neredesiniz
Ay aklıma Burhanin Makbule için evin salonunda yaptigi tatil konsepti geldiöyle bir şey tavsiye ederim. Soğuk kış günlerinde Ankarada biz de yapardik
İlle 5 yıldızlı yere gitmenize gerek yok. Pansiyon, butik otel veya daha düşük bütçeyle yapabilirsiniz. Ayrıca her yıl gidiyorsanız ve bu sene yoksa buda üzücü fakat dünyanın sonu değil. İstanbulda yaşıyorsanız günlük tur yapabilirsiniz. Vs vsBu sene bir sebepten dolayı maddi olarak sıkışığız ve bu sebepten tatile gidemeyeceğiz. Ben de denize çok düşkün olduğum için baya canım sıkıldı, zaten senede birkaç gün denize girebiliyorduk, artık ona da gidemiyoruz. Ne için yaşıyorum, ne için çalışıyorum senede birkaç gün bile o çok sevdiğim denize giremeyeceksem diye kara kara düşünüyorum an itibariyle. Instagram'a zaten giremiyorum çevremde neredeyse herkes tatilde. Haliyle hayatı kaçırıyormuş gibi çok can sıkıcı bir his oluştu bende, öyle ki içimi sıkıştırıyor. Benim gibi tatile gidemeyen arkadaşlar yazsın da yalnız hissetmeyeyim diye açtım konuyu. Var mı benim gibi tatile gidemeyip hayatı kaçırıyormuş gibi hisseden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?