Tatile gidememek ve hayatı kaçırıyormuş hissi

Bir ay sonra yaşım 33 olacak,günü birlik denize 3 kere gittim.Onun dışında bu yaşıma kadar hiç tatile gitmedim.Bence size iyi motivasyon olur.En azından sizin gitmişliğiniz ve ihtimaliniz var.Üzmeyin kendinizi...

Nerede yaşıyorsunuz? Günübirlik gidebilecek mesafede yerler yok mu acaba?

Hafta sonu rumeli kavağına gittim plaja, mükemmel iyi geldi.
İstanbuldaymıssınız bence gidebilirsiniz.
Ben her sene gidebildigim kadar istanbulda gitmeye calısıyorum tatile gidemezsem.
Yapıcak bisey yok, bunada sükür

Ben de bu hafta sezonu açmak istiyorum ama su ısınmamıştır diyorlar. Nasıldı? Çok mu soğuk? Soğuk suyu hiç sevmem de.

Günübirlik veya bir gün kalmalı denize girmeli turlar var. Taksitle maksitle gitme imkanınız yok mu? İstanbulda oturuyorsanız adaları öneririm.
Geçen haftalarda adada bir gece kaldim. Hafta sonu 2000 lira verdim, hafta içi 1300 liraya kadar düşüyor. Heybeliada çok daha ucuz oluyor hatta. Bu şekilde birkaç günlük şeyler de ayarlayabilirsiniz. Anlaşmalı plajları da oluyor pansiyonların. Bir de Florya'da Atamın denize girdigi yeri ozellestirmisler ama çok temiz ve düzgün bir plaj.

Tatil anlayışım ege şehirleri veya Antalya ile sınırlı olduğu için :d Çanakkale ve Balıkesir'e bile razıydım oysa ki
Vallahi ben de öyle diyordum ama geçen gün Silivri’ye gittik eşimle. Allah seni inandırsın denizi aynı Belek gibiydi. Tertemizdi, denizin dibi gözüküyordu. Suyu da hamam suyu gibi değil (malum Antalya’nın suyu hep sıcak), sepserindi. Ayaklarımı soktum, o kadar iyi geldi ki anlatamam. Öyle büyük bütçelere de gerek yok, yemeğimizi içeceğimizi yanımıza aldık. Gayet güzeldi yani. Şimdi haftaya da Adalar’a gideceğiz. Bir vapur parası git gel, ne olacak ondan? Tiril tiril bir elbise, sabah kahvaltı yapar, öğlen dondurma, akşam da yemek yer döneriz

Haftada iki üç gün işten çıkar çıkmaz kendini denize atan biri olarak çok iyi anladım ben sizi Ben de ailemden uzakta olduğum için onların yaşamından kesitleri kaçırıyorum bir gün istesemde yanlarında olamicam diyerek üzülüyorum. Fırsat bulursanız eğer günü birlik bile gidilir biz öğrenciyken öyle rezil hallerde gider dönerdik ki sıfır bütçe ile leziz tatiller yapardık. Biraz beklentileri düşürüp o şekilde planlamaya çalışsanız belki ucuz yollu bir tatil ayarlayabilirsiniz.

İlle 5 yıldızlı yere gitmenize gerek yok. Pansiyon, butik otel veya daha düşük bütçeyle yapabilirsiniz. Ayrıca her yıl gidiyorsanız ve bu sene yoksa buda üzücü fakat dünyanın sonu değil. İstanbulda yaşıyorsanız günlük tur yapabilirsiniz. Vs vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…