Tatile gidememek...

Mlscm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2020
1.341
547
53
Kızlar merhabalar evliyim bir evladım var çok şükür Diyeceğim şu ki borçlardan dolayı hiç tatile gidemedik eşimin maaşı iyi çok şükür ama yetmiyor bir sürü kredi var.. Eşim izinlerini bile kullanmıyor sadece yazları memlekete gidiyorum ben oğlumla tatil niyetine memlekete tatil sayılırsa evet güzel geçiyor yeşillik ama ben eşimle ve çocuğumla tatil yapmak istiyorum eşimde sabret sıkıntımız bitsin götürücem bende istiyorum ama bi an önce kurtulalım diyor sadece gezdiğimiz yerler İstanbul işte ve belli yerler arada sırada yemeğe çıkarız o kadar kızlar o kadar bunaldım ki kv de samimi değil ailemde burda değil zaten yalnızım eşimin ailesi uzak davranıyor bana aramaz sormaz çağırmazlar (ama beni isterken nasıl istemişti anlatamam o kadar istiyordu) . Çok sıkıldım kızlar sizdede var mı bu durum tatil konusunda abartıyor muyum?

Son düzenleme:
Ufak bütcelerle devtatil oluyor. Misafirhaneler öğretmenevleri (memursanız)
İstanbulda adalar var alternatif yine sile de cok minnoş oteller var.
Sezon dışında da gidilebilir evladınız küçükmüş
Borcun bitmesini beklemeyin istiyorsanız 3 4 günlüğüne de olsa gidin. Borc bitse cocugun okulu baslayarak o bitse yeni bebek. Sonu yok ertelemenin

Tatil sadece denize girmek değildir, biraz tembellik, rutinden çıkma, ev işleri yapmadan gün geçirebilmek, kafamı dinlendirmektir benim için. Giresun veya Erzurum fark etmez yeterki ayaklarımı uzatayim, ev toparlamayayim...

Bence abartmiyorsunuz ama 10 gün tatil için de bir maaş vermek bana çok mantıklı gelmiyor. Çevremde tatile gitmek için kredi çekenler var, 10 gün tatil yapıyor 12 ay ödüyor...

15 gündür bende sürekli otel vs araştırıyorum ama çok pahalı
Şuan 2 yetişkin, 1 çocuk oda ücretsiz olacak tatil masrafı her şey dahil de 10-15 bin arasında.
Bende gitmek istiyorum.
Bu pandemi yüzünden izinlerimiz yandı geçen sene ama kafam çok dolu gidip rahatlamak istiyorum.

Otel olması da şart değil yeter ki 2-3 gün uzaklaşayım buralardan

Hayatta her şey aynı anda olmuyor. Hem evim malım mülküm olsun hem çocuğum olsun hem tatilime gideyim gezeyim tozayım ülke şartlarında çok mümkün değil. Ha siz de çalışır borcun harcın ucundan tutarsınız o zaman olur. Ama bu şartlarda tek maaşla her şey istediğiniz gibi olmaz. Bunu kabullenirseniz daha mutlu olursunuz.

çocuğunuz küçükse okullar açıldıktan sonra çok ucuzluyor tatil yöreleri, bi araştırabilirsiniz. arkadaşım tatil yöresinde hizmet sektöründe çalışıyor. mecburen okullar açıldıktan sonra tatil yapıyor. pandemi öncesi tatilinde hem çok ucuza gelmişti tatil, hem çok sakin olduğu için çok rahat bir tatil yapmıştı 3 yaşında çocuğuyla.

Otel seçerken dikkat ettiğimiz şeydir. Tek erkek alan da bolca otel vardı geçmiş yıllarda.
Evet fazlaca taşkınlık yapılmış ve Akdeniz ege otelleri ortak karar ile sadece erkeleri otellere almamaya karar vermişler. Rusları duyan üçerli beşerli gidiyor

Araya kayınvalideyi de nasıl sokuşturdunuz vallahi pes.

Herkes tatile gidemiyor maalesef. Keşke herkes gidebilse. Çok bakmayın instagramlara.
Her konusu böyle. Ev aldık, esim aile apartmanında oturmak istemedi, kayinvalidemlerle şöyleyiz:) araya tatili de iliştirmis. Asıl derdi sanki kayınvalide:)

Tatil demek açık büfe yemek , havuz ve aksam gösterileri degil yalnız . Tatil kafa dinlemek , tüm senenin yorgunluğunu atmak demektir. Kendi evinde bile günü birlik bir aktiviteye katılarak pek ala tatil yapabilesiniz . Ben şahsen büyük otellerde daha çok bitkin olarak dönerdim . Son yıllarda tamamen bıraktım öyle yerlere gitmeyi , resmen paranla rezil oluyorsun. Giresun cennet gibi bir yer , hem beyniniz hemde vücudunuzu dinlendirmek için ideal , bol oksijenli bir şehir. Günü birlik denize gidebilir , açık havada piknik yapabilir , bisiklet ve yürüyüş turları yapabilirsiniz . Kısmet olursa bende ileriki yıllarda oraları ziyaret etmeyi düşünüyorum

Bence kendinizle alakalı bu kadar bilgiler vermeyin. 5 yıla yakın evlilik, aileyle ayni apartmanda oturmak istememe, giresun, çocuk, kızın tek tatilinin giresun olmasi falan gerçekten böyle birini tanıyorum ben. O kişi olmasanız bile belki bi tanıyan cikar bence bazı bilgilerinizi silseniz iyi olur
Konuya gelecek olursak, illa 5 yıldızlı otel olması gerekmez ki tatil için. Pansiyonlar var çok güzel iş görür, hem gerçekten cok uygun fiyatlı oluyorlar.

Haklısınız tabiki inşallah Rabbim gönlünüze göre versin. Herkesin hayattan beklentisinin değiştiği bir dönemdeyiz. Mesela bende keske esimin düzenli bir işi olsada düzenli maas alsak diye hayal kuruyorum. Kiramızı rahat ödesek dr vicdan azabı çekmeden gidebilsem diyorum.
Siz isteyin çaba gösterin mutlaka nasip olacaktır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…