Ufak bütcelerle devtatil oluyor. Misafirhaneler öğretmenevleri (memursanız)Kızlar merhabalar 5 seneye yakındır evliyim bir evladım var çok şükür eşim nişanlılık döneminde ev aldı borcumuz yarılandı aile apartmanında oturmak istemedi.. Diyeceğim şu ki borçlardan dolayı hiç tatile gidemedik eşimin maaşı iyi çok şükür ama yetmiyor bir sürü kredi var.. Eşim izinlerini bile kullanmıyor sadece yazları memlekete gidiyorum ben oğlumla tatil niyetine Giresun’a tatil sayılırsa evet güzel geçiyor yeşillik ama ben eşimle ve çocuğumla tatil yapmak istiyorum eşimde sabret sıkıntımız bitsin götürücem bende istiyorum ama bi an önce kurtulalım diyor sadece gezdiğimiz yerler İstanbul işte ve belli yerler arada sırada yemeğe çıkarız o kadar kızlar o kadar bunaldım ki kv de samimi değil ailemde burda değil zaten yalnızım eşimin ailesi uzak davranıyor bana aramaz sormaz çağırmazlar (ama beni isterken nasıl istemişti anlatamam o kadar istiyordu) niye biliyorum kaynımlar onların apartmanında onlar bir olup bir yerlere giderler arada.. Çok sıkıldım kızlar sizdede var mı bu durum tatil konusunda abartıyor muyum?
Otel seçerken dikkat ettiğimiz şeydir. Tek erkek alan da bolca otel vardı geçmiş yıllarda.Peki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuzİş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş
Aaa o nedenmiş ? Erkeklerde insan degil mi ?Peki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuzİş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş
Evet fazlaca taşkınlık yapılmış ve Akdeniz ege otelleri ortak karar ile sadece erkeleri otellere almamaya karar vermişler. Rusları duyan üçerli beşerli gidiyorOtel seçerken dikkat ettiğimiz şeydir. Tek erkek alan da bolca otel vardı geçmiş yıllarda.
İnsan gibi davranmamışlar. Çok olaylar çıkmış insanları rahatsız etmişler. Valla bizim arkadaşın bir haftadır aramadığı otel kalmadı hepsi aynı cevabı verdiAaa o nedenmiş ? Erkeklerde insan degil mi ?
Her konusu böyle. Ev aldık, esim aile apartmanında oturmak istemedi, kayinvalidemlerle şöyleyiz:) araya tatili de iliştirmis. Asıl derdi sanki kayınvalide:)Araya kayınvalideyi de nasıl sokuşturdunuz vallahi pes.
Herkes tatile gidemiyor maalesef. Keşke herkes gidebilse. Çok bakmayın instagramlara.
ArabaHer konusu böyle. Ev aldık, esim aile apartmanında oturmak istemedi, kayinvalidemlerle şöyleyiz:) araya tatili de iliştirmis. Asıl derdi sanki kayınvalide:)
Kadın eşiyle gidemeyecekmi yani ? Büyük oteller içinde geçerli mi bu ?İnsan gibi davranmamışlar. Çok olaylar çıkmış insanları rahatsız etmişler. Valla bizim arkadaşın bir haftadır aramadığı otel kalmadı hepsi aynı cevabı verdi
eşli gidiliyor. Mesela tek erkek 2 3 4 5 erkek gidemiyor. almıyor oteller.Kadın eşiyle gidemeyecekmi yani ? Büyük oteller içinde geçerli mi bu ?
İlginçeşli gidiliyor. Mesela tek erkek 2 3 4 5 erkek gidemiyor. almıyor oteller.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?