Tatile gidememek...

Geçen sene gitmedim,bu sene de gitmeyeceğim sanırım tatile,dert etmiyorum da açıkçası. Şu ortamda otele gidemem,ev kiralamakta bana gore değil zira tatilde yemek pişirmek fikri cazip gelmiyor bu sebeple erteledik seneye ölmez sag kalırsak inşallah gideriz.
Öte yandan sizin durumunuzda da ev almışsınız, borcu bir süre daha ödenecek belli ki. Ya ufak ufak birikim yapacak,erken rezervasyonla uygun fiyatlı yer araştırıp gideceksiniz yada sezon biterken yine uygun fiyata ayarlanır diye düşünüyorum. Eş ailesi ile olan duruma şunu söyleyebilirim siz orda oturmak istememişsiniz ailede size belki kırgın,bozuk yada yakında olmadığınız için çok arayıp sormuyorlar.
Kendi cevrenizi kendiniz oluşturun derim,komşu olur,parkta çocuğunuz oynarken oradaki bir anne olur,muhakkak arkadaş edinirsiniz.

Tatil illa lüks otelde yapılmıyor. Daha mütevazi bir yerde bir hafta tatil yaptım geldim, maksat kafa dinlemek. 5 yıldır da sırf ev kredisi için eve cakilmazdim açıkçası. Hiç mi atamıyorsunuz kenara üç beş atın her ay.. Gençlik geri gelmiyor.

Evet fazlaca taşkınlık yapılmış ve Akdeniz ege otelleri ortak karar ile sadece erkeleri otellere almamaya karar vermişler. Rusları duyan üçerli beşerli gidiyor
Gençler mesele değil de dayılar geliyor bazen onların hiç duru durağı, ayarı yok resmen

Konuya gelecek olursak, illa 5 yıldızlı otel olması gerekmez ki tatil için. Pansiyonlar var çok güzel iş görür, hem gerçekten cok uygun fiyatlı oluyorlar.
Şimdi fiyatları hiç bilmiyorum ama Balıkesir ilçeleri tatil için daha uygun olabilir. Biz de pansiyonda kalmıştık uygun fiyatlı ve güzel bir tatil olmuştu. Popüler yerlere göre tabii.

Eşinizin ev aldığı, aile apartmanında oturmak istemediği, kayınvalinizin size uzak oluşu, çünkü siz çok sevgi dolu bir insansınız bunlar konularınizin demirbaşları.

Eşinizle beraber tatil yapmak istemeniz çok normal, başka bir yere gidemiyorsaniz hep beraber gidin memleketinize, orada yakın yerleri gezebilirsiniz. Bir mekan değişikliğine olur en azından.

Haklısın cnm memleketim çok güzel kafa dinlemelik tam

Her konusu böyle. Ev aldık, esim aile apartmanında oturmak istemedi, kayinvalidemlerle şöyleyiz:) araya tatili de iliştirmis. Asıl derdi sanki kayınvalide:)
Sizin sanırım tek derdiniz var insanların farklı farklı dertleri olabilir başka insanlarda yorum yazıyor o yüzden açıklıyorum çok geriliyorsanız bakmayın konuma..

Cnm yine memlekete gidicez galiba nasip olursa seneye artk

Haklısın cnm hayat şartları elimizi kolumuzu bağlıyor her şey ateş pahası

Şahsen bende karşıyım borçlanıp tatile gidip gelince zorlanacaksam hiç gitmim

Sizin sanırım tek derdiniz var insanların farklı farklı dertleri olabilir başka insanlarda yorum yazıyor o yüzden açıklıyorum çok geriliyorsanız bakmayın konuma..
Sizin gibi oturup kendime nasıl dert bulurum diye asla düşünmediğim için çok dikkatimi çekiyorsunuz. Olmayacak şeylerden dert buluyorsunuz. Yapmayın bunu kendinize hayat çok kısa. Dert herkeste var ama siz yaratıyorsunuz. Kayınvalide de kayınvalide bir salin insanları.

Aslinda giresun buyuk bir sans.
Kuzalan, mavi göl bayilirim. Ufak butcelerle orduya, trabzona falan gidip gezemez misiniz? Hepsi harika sehirler.

Illa tatil denize girmek mi sizin icin? Oyleyse de cocuk okul caginda degil di mi, eylul ekim gibi antalyada cok uygun oteller oluyor.

1000 lira civarina cok konforlu olmasa da 4 5 gece likya turlari oluyor ve cogu firma 18 taksit yapiyor. Mutlaka bir sey ayarlanir. Iztuzu göcek datca marmaris kas kekova simena gezer gelirsiniz.

Siz de bunalmissiniz tatil her insanin hakki o acidan haksızsiniz diyemem
Ben 1.5 senedir evden bilfiil çalışıyorum izin kullanmıyorum
Disari bile çıkmıyorum birakin yemegi, ortam değişikliğini
Şu an ailemin yanina birkac gunlugune gitmek bile tatil benim icin o açıdan imkaniniz neyse iyi kötü demeden değerlendirin derim malum pandemi döneminde o bile nimet

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…