Tatile gidememek...

Ha
Haklısınız fazla detay vermişim

Memleketi seviyorum aynen ama eşimle başbaşa hiç tatilimiz olmadı ondan dolayı üzülüyorum artık ne zaman nasip olursa

İnsan istiyor ama bazı şeyler olmuyor herşey nasip cnm

İşte bu yüzden bu sene ortak karar almışlar. Şahin K. Gibi geziyorlar etrafta
Arkadaslarınıza bir ufak yardım olsun çözüm şu acentalar bir aileye yada kadınlı guruba ekleyip o şekilde oda alıyorlar otelden 2 yıl önceki tatilimizde böyle bir rica oldu bize kabul ettik

İnsan istiyor ama bazı şeyler olmuyor herşey nasip cnm
Işte elimizden gelmeyen ilahi durumlara nasip diyoruz da onumuze tas koyulması nasip kismetle tanimlanamiyor. Ben 1.5 senedir evde hapis hayati yaşıyorum o sebeple inanin sizden cok daha fazla ihtiyacım var 1 haftalık molaya. O yüzden esinizle gidemezseniz alin çocuğunuzu gidin. Esiniz sizi bilerek yalniz bırakmıyor neticede mecburiyetleri agir basmış

Şimdi fiyatları hiç bilmiyorum ama Balıkesir ilçeleri tatil için daha uygun olabilir. Biz de pansiyonda kalmıştık uygun fiyatlı ve güzel bir tatil olmuştu. Popüler yerlere göre tabii.
Biz bir yere gidip günlerce orada kalmayı pek sevmiyoruz o yüzden pansiyonlar ve kamp çok iyi oluyor. Ama kamplara herkes alışkın olmadığı icin pansiyon konu sahibi icin çok uygun
Öğretmenevleri de uygun oluyor, amaç denize girip yeni yerler görmekse tabii.

Yahu bu oteller ne kadar pahalanmış. Yani tr de ortalama gelire sahip bir ailenin bu fiyatlarla tatil yapması bence çok zor.

Arkadaşım kış döneminden Antalya'daki bir otelden bu hafta için 5 günlük 3 kişilik tatili 7 bin TL den almıştı..önümüzdeki hafta için şu an almak istesen aynı yer 12 bin TL.Ben öğretmen olduğum için okulların açık olduğu tarihler arasında tatil alamıyorum ama bakıyorum insanlara kadın ev hanımı çocukları anasınıfında gene tüm izni ağustos ayında kullanıyorlar

Çoğu otel almıyordu zaten ama alanlar da vardı. Adult otellere baksın arkadaşın onlarda çok tek erkek misafir kısıtlaması görmedim. Bu sene ekstra bir durum yoksa adultlar alır genelde.
Söyleyeyim bakalım. Ben diyorum anneni al git gitmiyor

Konunun sonundaki ‘kv beni nasıl da çok istemişti’ minvalindeki açıklamayı anlayamadım.
Kv mi evlenecekti sizinle?
Bu şekildeki bakış açısı bana çok tuhaf geliyor.
Kvnin hayatınızın bu kadar merkezinde ve gündeminizin başköşesinde olması çok tuhaf.

Tatil konusuna gelince;
Hem pastam dursun hem karnım doysun olmuyor ne yazık ki.
Tek maaşla ev geçindir, krediler öde, çocuk büyüt, üstüne tatillerde sefa sür, çok zor.
Gezip tatil yapmak istiyorsanız;
ya borçların bitmesini bekleyeceksiniz,
ya öğretmenevi tarzı daha düşük maliyetli yerlerde konaklayıp 3-4 günlük kısa süreli tatil yapacaksınız
ya da siz de çalışıp para kazanacaksınız.
Dördüncü bir yolu yok ne yazık ki.

100 binden fazla borcumuz var
Kredi,kredi karti,araba giderleri ev giderleri falan.
Eşim esnaf geliri iyi ama bize de yetmiyor borç olduğu için.
Benim de kendi borclarim var
Ama tatile gidiyoruz.
Mesela 3-4 günlük gidiyoruz.yakin yerleri tercih ediyoruz.
Ev tutuyoruz,oteller pahalı.
2 bin liraya en azından bir senenin yorgunlugunu,derdini atıp geliyoruz.

Tek maaşla ev borcu ödeyip çocuk yapıp üstüne şu dönemde tatil yapmayı düşünmek bana çok ütopik geldi. Siz de çalışırsanız belki. Yoksa ortalamanın üzerinde bir tatil imkansız gibi. O zaman Instagram’a devam.

Peki otellerin erkekleri almadığını biliyor musunuz İş yerinde arkadaş kaç yeri aradıysa tek erkek kabul etmiyoruz demiş
o zaten öyleydi
side belek vs otelleri zaten sap almazdı bu sene daha fazla sayıda otel bu uygulamaya geçmiş olabilir zira şu anda korkunç talep var, yer yok...

konu sahibi:
fiyatlardan haberim de var, tatil bölgesinde yaşıyorum ben havalarda uçan rakamları duydukça (denizi belli, yemeği belli buraların) durduğum yerde çıldırıyorum...
bir ay evim boş airbnb filan mı yapsam diyorum..öyle bir fiyat var bu sene...

bu sıra bence hiç fiyat miyat bakmayın. akla zarar çünkü. eylül sonu ekim düşünün derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…