Tatile gidememek

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
İnşallah canım sabirsizlikla bekliyorum geçen senede aynı yere gitmiştik çok memnun kalmıştık Yani bence hepimiz hak ediyoruz bunu konu sahibi bide çalışıyormuş ekonomik özgürlüğü de var yerinde olsam kıştan alırım tatilimi giderim çocuklarımla mis gibi. Eş kisisi gitmek istemiyor diye kadın ve çocuklar neden bundan mahrum kalsın ki.

İyi tatiller neresiymiş orası merak ettim. Fiyatı uygunmuş. Özelden paylaşabilir misiniz?

Senelerdir gitmemişim tatile Antalya'da Uhd oteli aratıyorum görsellerde afjkkkkkkk sonra çözdüm :=

Ben bunun için boşanmazdım. Tatile de eşimle gitmezdim. Kafa dengi arkadaşlarınla git stres at dön

Ortak kültürde, yakın yaşantıya sahip insanlarla evlenmek gerek işte. Basit bir tatil konusu bile nasıl sorun çıkarıyor
Kocalar sırada mı bekliyor . Bizim kızlar son günlerde coşmuş yine kimseyi bulamıyoruz diye.o yüzden benim yapacağım yorumlar tam tersine döndü valla .kendiyi kurtaran bırakmasın kocayı. devir rezalet.o kervana siz de katılmayın.koca aslanın ağzında artık.

Kendi paranızla gideceğiniz tatile hangi hakla karışıyor anlamadım? Saçma kişilikmiş.

Eş seçimi öyle bulan bulduğuna yapışsın düşüncesiyle yapılacak bir şey değil. Anlıyorum çoğu insan bir yaştan sonra düzenli bir hayat, aklı başında bir hayat arkadaşı ister. Bu çok doğal. Ama bu uğurda saçma sapan adamlarla yapılacak evlilik dünyanızı kabusa çevirir. Bir de adamdan kurtulmak için uğraş dur. Kimse mükemmel değil ve ufak tefek farklılıklar, kusurlar tabii ki görmezden gelinmeli ama hayat görüşü yabana atılacak bir şey değil. Zaten o tutkulu aşk yavaş yavaş yerini dinginliğe bırakıyor zamanla, işte o dinginlik zamanları çok tehlikeli. Tüm kusurların ortaya çıktığı dönem bu zaten. Hani evlilik aşkı öldürüyor deniyor ya. İşte aşk ölmüyor sadece yanlış tercih mi yapılmış, doğru tercih mi yapılmış. Ayırt edilen zaman orası.

Doğru söylüyorusun valla.istersen ömür boyu hiçkimseyi bulamamış ol, o uyum, hoşlantı olmayınca olmuyor.şakayla karışık söyledim.ülkede gerçekten çok ciddi bir yalnız kadın sorunu var.gerci yalnız erkek sorunu da var ama nedense erkekler bizim kadar bilinçli düşünmeyi beceremediği için sorunun farkinda bile değil.

İnsanlar evlenmeden nasıl bilebilirler ya. Ben gerçekten bunu anlamıyorum. Bizim burada evlilik için kavun değil ki koklayıp anlayalım derler. Evlenirken yaşayacağımız olumsuzlukları nasıl düşünebiliriz ki. Hep iyi şeyler düşünüyoruz sonuçta hayırlı bir iş yapıyoruz ve karşımızda ki adamı seviyoruz. İlla ki olumsuzluklar çıkacaktır ama bunun tek çaresi boşanmak olmamalı ya. Şiddet yoksa çoğu şey çözüme kavuşturulur belki.

Kendi gücünüz varmış. Tatillerde ayrı ayrı takılmayı deneyin. Bunun da senin paran benim param ilişkisi olduğu için değil de herkesin ihtiyacının farklı olduğunu anlatmaya çalışın eşinize. Evliliğinizde başka bir sorun yok ise bence yuva yıkmaya gerek yok.

Bir tanıdığım annesi ve babası yaşlandığından beri eşinden ayrı takılıyor. İkisi de çalışıyor ve kadın şehir dışında yaşıyor. Bayram tatillerini kadın kendi ailesi ile erkek kendi ailesi ile geçiriyor Şimdilerde ise her ay geliyor galiba. Annesine iki günlüğüne yardımcı olup gidiyor.

Eşinizi ayrı ayrı işler yapabileceğinize ikna edin bence Allah kolaylık versin

İşte böyle eşlerin yetiştiği aileler gelecekte hep onların yaşam tarzı haline dönüşüyor maalesef..parası olsa bile ne gerek var modunda oluyorlar.Benim eşim de mesela hiç sevmez bir yerde otursun bir şeyler yensin ,içilsin hep batar parası,benim zorumla orurururuz ,çoğunlukla kendisi bi şey içmez ben içerim vs.Ailede görmeyen kendi de uygulamıyor.En doğal hakkımız tatil yapmak. Bu adamlar da degismiyor maalesef.Sizin yapabileceginiz alttan alıp, suyuna giderek tatil fikrini kabul ettirmek.Mesela dağ mi ,yeşillik mi seviyo ,Marmaris de cok otel var öyle ,hem çok yesil hem denize ulasiyorsunuz. Yani diyeceğim içinde onun seveceği bir yön bulup onu tatile iyilikle ikna etmek.

Cimri adam yurt dışına nasıl götürdü?

Birileri mi var orada?

Çünkü şuan yurtifina gitmek neredeyse imkansız oldu. Bilet parası yeter yahu

Oraya verilecek parayla Türkiye de gayet iyi tatil yapardınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…