Tatile gidemeyenler kulubü..

Ailelerinize gaz verin yazlik alsinlar, ben anamin yazligindayim :) ama yarin bitiyor bi de trafik cilesi cekicez, pazartesi is, valla bunaldim.
Benim ailem memlekete gidiyor yaz tatilinde şuanda ordalar, eşimin ailesininde öyle bi düşüncesi yok yakın bi ile gidiyorlar tatillerde, haftasonlarında vs.
Trafik yoğun olur gerçekten bayaa, neyse artık yaptığınız tatile sayarsınız yapamayan var

Hahahah ay çok iyiydi bu hemen gidelim nereye gidelim

Okullar açıldıktan sonra boşalır tatil meydanları diye düşünüyorum bende, ama bakalım bize ne zaman nasip olur

Arkadasim bu ay evlendi, arkadas kendi isini yapiyor karisi da ayni meslegi ozel sektorde yapiyordu evlenince birlikte ayni isi yapmaya basladilar, kizcagiz bayram tatili gormedi. Elalemin isinde calismak daha rahatmis daha cok tatilim varmis diyo:)

Arkadasim bu ay evlendi, arkadas kendi isini yapiyor karisi da ayni meslegi ozel sektorde yapiyordu evlenince birlikte ayni isi yapmaya basladilar, kizcagiz bayram tatili gormedi. Elalemin isinde calismak daha rahatmis daha cok tatilim varmis diyo:)
Gerçekten öyle, eşimde öyle diyor. Bize bayram gelmiyor iki bayramdır, tatil falan hiç gördüğümüz yok zaten. Zor valla ya :/

Biz bayramlarda bütün elemanlarımıza ve kendimize izin veriyoruz ama ailelerle geçirilmesi taraftarı olduğumuz için tatile çıkmıyoruz. Bu sene maalesef biz de bir yere gidemedik. Evliliğimin ilk 4 yılı zaten eşimle birbirimizi zor görüyorduk :) ama Eylülde inşallah bi Datça, Bodrum, Didim falan yapmayı düşünüyoruz tabiki nasip olursa :)
Haftada bir de olsa yakın yerlere gidin bari kafanız dağılır. 4 yıl çok bunalmıştım çok iyi anlıyorum sizi.

Zamanla bizimde öyle olur inşallah, iş yeni olduğu için henüz bi düzen oturtamadılar. Haftalık izne bile 2 kez falan çıktı.. İnşallah gidersiniz gönlünüzce tatilinizi yaparsınıZ, darısı başımıza inşallah

Hahah o zaman daha kötüsünü diyeyim de rahatlayın benimkisi tatile kendisi gitti arkadaşları ile yani beni de önceden memlekete gönderdi nerelere gidembu arada balayına gitmedik kaç senedir çok istememe rağmen hiç tatile de gitmedik

Biz de bayramda gidemedikkkk arkideşşş
Ve sağolsun eş dost yanlız bırakmadı hiç
Ama bir anlık kendimizle kalsak eşimle niye burdayız ki şu an denize giriyor olabilirdik ... diye çok söyleniverdiydik

Ayyy ne fena. Benim eşim öyle yapsa çok üzülürdüm bende Balayına bizde gitmedik ben istememiştim, şimdi bin pişmanım
Sayımız gittikçe arttıyor, hep beraber toplaşıp gitcez bu gidişle kocişlerden hayır yok bize

Biz de bayramda gidemedikkkk arkideşşş
Ve sağolsun eş dost yanlız bırakmadı hiç
Ama bir anlık kendimizle kalsak eşimle niye burdayız ki şu an denize giriyor olabilirdik ... diye çok söyleniverdiydik
Keşke gitseydiniz imkan varsa, tatil uzundu.. ama şükret valla bize bayram bile gelmedi

Biz bide sene başında erken rezervasyon yaptirmistik yandı kaporamiz hamile olunca gidemedik. Aman neyse kuzular sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım anladığım kadarıyla çalışmıyorsun. Koy bebişi arabasına veya kangurusuna çık dolas kafan dagilsin...

Ayyy içime oturdu bak sizin kapora Sağlık olsun tabii Rabbim sağlıcakla bebişinize kavuştursun inşallah sonra beraber gidersiniz çalışmıyorum canım, dön dolaş aynı yerler gına geldi yaa fena taktım tatil olayına

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…