- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Utandım.. Rabbim tez zamanda sağsalim kavuştursun inşallah7 aydır Zeytindalı harekatında eşim,ne zaman döneceğini bilmiyorum.Bebeğim 7 aylıkken gitti,aralarda görüştüğümüz toplasak bir ay.
Allah can sağlığı versin,zamanla düzelir diyoruz
Benim ailem memlekete gidiyor yaz tatilinde şuanda ordalar, eşimin ailesininde öyle bi düşüncesi yok yakın bi ile gidiyorlar tatillerde, haftasonlarında vs.Ailelerinize gaz verin yazlik alsinlar, ben anamin yazligindayim :) ama yarin bitiyor bi de trafik cilesi cekicez, pazartesi is, valla bunaldim.
Hahahah ay çok iyiydi buB
Ben hazırım hemen gidebiliriz, bebekler durmadıkça kucak değişiriz, değişiklik olurhem tek tek direktif vermekte gerekmez bir şey istediğimiz de diğeri anlar. Mesela sen çorap getir dersin ben getiririm. Nasıl çorap, ne renk, nerede çorap, ayağı mı soğuk falan demem mis
Okullar açıldıktan sonra boşalır tatil meydanları diye düşünüyorum bende, ama bakalım bize ne zaman nasip olurTatil bölgesinde yaşayanlar şanslı. Ben de Bı Güney şehrinde yasıyorum. Denize filan günübirlik gidiyoruz. Ama iki kere gittim daha bu yaz. Suan her yer tıklım tıklım. Adim atacak yer yok. Eylul de gidilmesi en iyisi tatile. Yurtdışından da yaşlılar geliyor bu zamanda da...::::)))
Oyyy derde bak beTatile gidip tatile doyamayanlardanim. Bende gelebiliyormuyum klube yoksa islak odunla dovme ihtimalinizi goz onune alip kacayim mi.
Gerçekten öyle, eşimde öyle diyor. Bize bayram gelmiyor iki bayramdır, tatil falan hiç gördüğümüz yok zaten. Zor valla ya :/Arkadasim bu ay evlendi, arkadas kendi isini yapiyor karisi da ayni meslegi ozel sektorde yapiyordu evlenince birlikte ayni isi yapmaya basladilar, kizcagiz bayram tatili gormedi. Elalemin isinde calismak daha rahatmis daha cok tatilim varmis diyo:)
Bizim de 2 bayramdır çalışıyor eşim. Allah kolaylık versin sizedesizin iyiymiş ben 5 bayramdır çalışıyorum
Utandım.. Rabbim tez zamanda sağsalim kavuştursun inşallah
Zamanla bizimde öyle olur inşallah, iş yeni olduğu için henüz bi düzen oturtamadılar. Haftalık izne bile 2 kez falan çıktı.. İnşallah gidersiniz gönlünüzce tatilinizi yaparsınıZ, darısı başımıza inşallahBiz bayramlarda bütün elemanlarımıza ve kendimize izin veriyoruz ama ailelerle geçirilmesi taraftarı olduğumuz için tatile çıkmıyoruz. Bu sene maalesef biz de bir yere gidemedik. Evliliğimin ilk 4 yılı zaten eşimle birbirimizi zor görüyorduk :) ama Eylülde inşallah bi Datça, Bodrum, Didim falan yapmayı düşünüyoruz tabiki nasip olursa :)
Haftada bir de olsa yakın yerlere gidin bari kafanız dağılır. 4 yıl çok bunalmıştım çok iyi anlıyorum sizi.
Ayyy ne fena. Benim eşim öyle yapsa çok üzülürdüm bendeHahah o zaman daha kötüsünü diyeyim de rahatlayın benimkisi tatile kendisi gitti arkadaşları ile yani beni de önceden memlekete gönderdinerelere gidembu arada balayına gitmedik kaç senedir çok istememe rağmen hiç tatile de gitmedik
Keşke gitseydiniz imkan varsa, tatil uzundu.. ama şükret valla bize bayram bile gelmediBiz de bayramda gidemedikkkk arkideşşş
Ve sağolsun eş dost yanlız bırakmadı hiç
Ama bir anlık kendimizle kalsak eşimle niye burdayız ki şu an denize giriyor olabilirdik ... diye çok söyleniverdiydik
Biraz uzun bir hikayeKeşke gitseydiniz imkan varsa, tatil uzundu.. ama şükret valla bize bayram bile gelmedi
Ayyy içime oturdu bak sizin kaporaBiz bide sene başında erken rezervasyon yaptirmistik yandı kaporamizhamile olunca gidemedik. Aman neyse kuzular sağlıklı olsun da gerisi önemli değil canım anladığım kadarıyla çalışmıyorsun. Koy bebişi arabasına veya kangurusuna çık dolas kafan dagilsin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?