- 10 Ağustos 2018
- 520
- 553
- 53
- Konu Sahibi turunculimon
-
Cnm bizde gidemedik bir yere.kendi işi olunca eşimde bırakamıyor işyerini.. tek gitmekte olmuyor.
Ahhh yaktınız beni kızlarKendi işini yapan birinin izin kullandığını görmedim... Resmi tatiller dahil çalışıyor, sabah 6-7 işbaşı, gece 11-12 mesai bitimi... bizde durum böyle, siz de çok umutlanmayın bence..
İnşallah istediğin gibi olur senin içinde, 5 yıl dile kolay ne çok bunalmışsındır sende.. Bende de var ufak bi umut ama çok da umutlanmamaya çalışıyorum sonrasında üzülmemek için.. Bakalım nasip :)Evleneli beş yıl oldu balayı da dahil hiç tatil yapmadık yapamadık henüz. Çıkmak istedik, istiyoruz ama ya şartlar el vermedi ya zaman bebekti büyüsündü derken beş yıl doldu geçti,yıllık izin bekliyorum bende senin gibi eylül gibi okullar açılmadan en azından bir umut. Umarım sizin süre bukadar uzun sürmez ara açılmaz tatil fırsatı için canım :)
Kendi işi olunca daha rahat olur sanıyordum en başta, sonradan gördüm dünya kaç bucakBizde gidemedik cnm.
Kendi isini kurduysa normal yogun calismasi cnm.
Sabrin sonu selamettir. En güzel tatilleri yapmaniz dilegiyle
Olsun tatil tatildir :) koca diliyorum sanada en hayırlısındanBenim tatile gidecek kocam bile yok. Ailemle akrabalara gidip tatil yapıyoruz.
Ayy ne güzel teselliler bunlarKışın Uludağ'a gidersiniz ya da kaplıcaya. :)
Hem şimdi denizler havuzlar tıklım tıklım leş, ıyy napcan oralarda deniz heep bulanık kum desen cayır cayır yakar hiç gerek yok patlat bi ev limonatası
Yok yok bu kadarı biraz fazla, nerdeyse evli olduğumu unutcamFazla muhabbet karin agritiyo bacim kocanda olsa:)) oh tadinj cikarin:))
[QU yapıyorsunuz tatildeyim diyecek olan yazmasıntatile gidemeyenler içini döksün, dert dertten üstündür belki şükrederim halime :/
Mısır peki?Ayy ne güzel teselliler bunlarlimonataydı çaydı kahveydi patlata patlata bi hal oldum ama
Aşkolsun yaaaaMısır peki?
Onsuz olur mu hiç
Kısır yaptın mı? Bak bunlar büyük eksikler
Eşinin iş ortamı müsaitse börek yap götür beraber lüpletin iş pikniği yapın :)
Bizde de durum aynı ne tatil ne balayı3 senelik evliyim daha balayına çıkamadık
Gel arkadaşım balayına çıkamayan gelinler derneği kuralım, hep beraber gidelim[/QUOTE]
Bizde de durum aynı ne tatil ne balayıhep mi ofsayt ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?