- Konu Sahibi turunculimon
-
Hayırlısı bulsun inşallahh. Şuraya üye olduğumdan beri ne kocalar ne kaynanalar okuyorum, ben şokBende bulsaydım, kesin 18 imde giderdim koca evineyada kaçardım direk belkide o yüzden nasip olmadı Allah biliyor böyle deli işler yapacağımı korudu o zamanlarda beni ama simdi zamani bakalim ne zaman gelir, nerde bulur bilemeyecegim
35 yaşındayım, Allahın gücüne gitmesin de tek hayalim eşimle tatil yapmaktı şimdiye kadar. Bu sene çocuğum olursa tamamen bahane olacak ve zor olacak. Çok da istiyorum. Ama eşimin yüzüne bakasım yok.Bayramlarda tatile karşı olmak biraz işin bahanesi olmuş heralde. Bayramın gerekliliğini yerine getirmişsiniz zaten, sonra niye tatile çıkılamasın ki.. Hayal kırıklığınızı tahmin edebiliyorum, çok üzüldüm. İnşallah seneye sizede kısmet olur gönlünüzce bi tatil..
Hayırlısı bulsun inşallahh. Şuraya üye olduğumdan beri ne kocalar ne kaynanalar okuyorum, ben şokkoca aday adayı bile mi yok yahu neyse neyse darlamicam, inş cnm ya diyip susuyorum
Çocuk olunca dediğiniz gibi biraz daha askıya alınır o hayal. Ama yaşınız ilerlemeden çocuk sahibi olmayı ön sıraya çekerseniz belki ilerde çekirdek aile olarak yaparsınız tatilinizi, çook daha güzel olur. Rabbim gönlünüzdekini nasip eder inşallah35 yaşındayım, Allahın gücüne gitmesin de tek hayalim eşimle tatil yapmaktı şimdiye kadar. Bu sene çocuğum olursa tamamen bahane olacak ve zor olacak. Çok da istiyorum. Ama eşimin yüzüne bakasım yok.
Ayy ne kadar da tanıdık bir senaryoEvlenmeden önce her sene gidilecek yerleri belirlemişti eşim, evlendik, çok şükür google mapsten bakıyoruz beraberişten geliyor yorgun, ben 4 aylık huzursuz bebekle boğuşmuşum tüm gün, alıyor kızı, yemek yapıyorum yiyor, 9da uyuyor koltukta. Tatilin lafı bile yok bırak gitmeyi
Amaan daha gençsin, onlar üzülsün sen ne üzülüyosun :)Gec olsun ama iyisi olsun. Hayirlisi olsun tabi. malesef aday adayı bile yok. Görücü bile yok kız.
ÜhhhüüüSöylemesi ayıp şu an tatildeyim. Ama son günü dönüyorum artık. Bayramda Çeşme , Şirince, Kuşadası çok kalabalıktı.
Bu sene de bayram yapmayalım tatil yapalım dedik
Bir beterin beteri vakası daha9 yildir gitmedik öyle görünüyor ki bi 9 yil daha gidemeyiz
komşu şehirlere gidiyoruz günü birlik ama öyle bi bodrum falan yapmadık imkanlarımız el vermedi diyelimBir beterin beteri vakası dahasiz niye gidemiyorsunuz :/
Ben hazırım hemen gidebiliriz, bebekler durmadıkça kucak değişiriz, değişiklik olurAyy ne kadar da tanıdık bir senaryobizde şuraya gideriz buraya gideriz diye hayaller kurmuştuk, bi evlendik hayaller hayal oldu al bebişini de gel beraber gidelim yahu :)
O da olur inşallah, Rabbim gönlünüze göre nasip etsinkomşu şehirlere gidiyoruz günü birlik ama öyle bi bodrum falan yapmadık imkanlarımız el vermedi diyelim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?