- 14 Eylül 2014
- 20.697
- 98.286
- 798
- Konu Sahibi ZemheriPoyraz
-
Hayatı tüketmekten iyidir bence. Tüketim kültürü bunlar, hem ameriga oyunu diye evde bir ömür çürüyüp sadece akrabayla sosyalleşeceğime gerçekten keyif alacağım bir şeyler yaparım.Denizden çıkınca bira+patates kızartması tuketiyo olabilirsin
Denizden çıkınca bira+patates kızartması tuketiyo olabilirsin
Neyseki alkok kullanmiyorum, patates kızartmasına bayılırım ama malum kilo falan filan hem onada çok sıvıyağ gerekiyor sıvıyağ kaynaklarını dikkatli kullanmak şart, tüketmemek lazımDenizden çıkınca bira+patates kızartması tuketiyo olabilirsin
Zaten abla hızını alamayıp yemeği de dahil etti tüketim kültürünün dayatmalarinaHayır bir de tüketmekle gezmek, seyahat etmek, denize girmek arasında nasıl bağ kuruyor. Hiç
Tüketmeyeceksem neden üretiyorum. Neden hemen tüketim kültürü diyoruz?
Gezerek tatil yaparak neyi tüketiyorum ki.
Gerçekten o kadar birbirinden alakasız şeyleri yazıyor ki
Efes’e de cevap veremediZaten abla hızını alamayıp yemeği de dahil etti tüketim kültürünün dayatmalarinakıviramadi sonra ama yemek de tüketmeyin, mutlu olmak için yemek mi lazım da demeye getirdi resmen
Hiç bir zaman anlamadım. Anlamak da istemiyorum... Bakınız benim eski kocam.. Birikmiş param olsun. Hayatımı garanti altına alayım. Ama tatile de gideyim.. Çözemedim,anlayamadım gitti..Aslında iyi oldu bu konunuz ben de aydınlandım. Bu birikim bütçe konusunda aşırı titizlenen ve önceliğini bunlara veren insanların zihnini merak ediyordum.
İyi de hala diyorum bilmiyorsun. Çünkü bilsen canhıraş savunmazsın bu genel olduğunu sandığın, fakat sadece seni ilgilendiren tezini. Dondurma çikolata yiyerek mutlu olan insana da tüketim olmadan mutlu ol desene. Havayı yalar çikolatayı yemiş gibi yapar.Psikoloji bilmiyorsun dedin ya ordan yola çıktım.
Nasıl ya... yemek yemeden , su içmeden filan duramıyor musun? Sürekli tüketim kültürünün dayatmasına teslim olup şımarık şımarık tüketiyor musun?Benim mutlu olmam için tüketmem şart
Manevi şeyler fazla mutlu etmiyor beni
Psikologlar beni bi araştırsın
Konuşmayınca memnun sanıyorlar sorun orda.Ya bir şey değişmiyor anladın mı. Aaa burda konuştum kınadım bak Türk lirası değer kazandı diyemiyoruz
Niyeki birikmiş parası olan insanın tatile gitmesinin nesi garip?Hiç bir zaman anlamadım. Anlamak da istemiyorum... Bakınız benim eski kocam.. Birikmiş param olsun. Hayatımı garanti altına alayım. Ama tatile de gideyim.. Çözemedim,anlayamadım gitti..
Yok vallah duramiyorum.Nasıl ya... yemek yemeden , su içmeden filan duramıyor musun? Sürekli tüketim kültürünün dayatmasına kapılıp şımarık şımarık tüketiyor musun?
Dakikalardir onu düşünüyorum, mükellef sofra ne diye.Zaten abla hızını alamayıp yemeği de dahil etti tüketim kültürünün dayatmalarinakıviramadi sonra ama yemek de tüketmeyin, mutlu olmak için yemek mi lazım da demeye getirdi resmen
Sıvıyağ kaynakalarına dikkat lütfen, bilinçli tüketelimCanım patates kızartması çekti allah kahretmesin hepinizi ben gidiyom
Yeme yağ çok pahalı, keza kızartmadık patates de öyle 12,5 TL olmuş kilosu.Canım patates kızartması çekti allah kahretmesin hepinizi ben gidiyom
Ameriganin, dış mihrapların köpeği olmuşsun resmenYok vallah duramiyorum.
Şuan önümde 1 kiloluk dondurma paketi var, bundan önce yediklerimi saymicam, akşamada acaba mantımı yesek pizzacıyamı gitsek diye kara kara düşünüyorum.
Sence napsak?
Geçen sene bir instagram hesabında ballandıra ballandıra patates kizartmasina muadil diye bir tarif veriyorlardi. Vay efendim kimse patates olmadığını anlamıyormuş da öyle lezzetliymiş de...Canım patates kızartması çekti allah kahretmesin hepinizi ben gidiyom
He diyonki git şöyle adam akıllı bi kebab ye ne işin var pizza falan, doğrumu anladımAmeriganin, dış mihrapların köpeği olmuşsun resmengelmiş bı de anlatiyo şükürsüz şükürsüz, püüü müsrif, mutsuz doyumsuz gadın
TÜKETME. Hem şüşko olursunCanım patates kızartması çekti allah kahretmesin hepinizi ben gidiyom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?