Tatile gidince değişen adam

water bird

Üye
Kayıtlı Üye
30 Mart 2018
46
59
18
31
Kızlar başlıktanda anlıcağınız üzere sorunum erkek arkadaşımdaki değişim,

Bizim evlerimiz karşılıklı 9 aydır devam ettirdiğimiz ciddi ve seviyeli bir ilişkimiz var pazar günü kahvaltıdaydık herşey normal seyrinde ilerledi akşamı tatile gitti ailesinin yanına ilk 4 gün herşey normal hadi bunaltmıyım dedim her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim bu sabah kahvaltıya gitmiş öğlen 2 ye kadar aramadı sormadı sonra aklına gelicekmiyim yazdım aradı kahvaltıya gittik yeni geldim şimdide denize gidicez arkadaşlarla dedi benim neden haberim yok kahvaltıya gittiğinden dedim bana bir ağız açtı hiç konuşmadık akşam 11 de aradı ve dediki seni artık aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor seni aradığımda yüzüm gülmüyor kavga etmekten yoruldum istemiyorum dedi ve ben hiçbişey diyemeden telefonu kapattım sizce kendisi neyin peşinde napmanın peşinde anlam veremiyorum (

çok bunaltmis olabilirmisin.benim 7 24 konuştuğum arkadasim şimdi tatilde.durum yapmış yorum yaptim gördü cvb vermedi yelloz :) tatilde kimse kimsenin aklina gelmiyor.ha o senin sevgilin daha duyarlı olmalı ama sen cok boğuyorsan adamı kaprislerinden bıkmıştır

Ne dışarı çıkmasına ne gittiği yere eve girdiği saate bile karışmadım hatta 4 saat aramadığı zamanlar oldu arayıp rahatsız bile etmedim

Bir şey olup bitmişse hesap sormanın mantığını ben bilmiyorum.

Kahvaltıya gitmeden önce söyleseydi o zaman kimle nereye vs soruları sorulabilir belki ama olay olmuş bitmiş,benim neden haberim yok,neden,kimle,kaçta vs vs soruları insani darlar ve yorar.

Zaten ayrılmışsınız ama bence bundan sonrası için bu kuralı uygulayın. Olaydan sonra değil önce sorun sorularınızı

adam ailesinin yanına gitmiş. doğup büyüdüğü çevresinin olduğu yere. tabi ki arkadaşlarıyla çıkacak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…