Tatile gidince değişen adam

Benim gönül rahatlığım var 4 qün hesap sormadım ne dese tamam aşkım dikkat et hayatım dedim o yüzden yaranamadım o bence bahane arıyormuş bahaneleri sıraladı amaç farklıymış hesabı kitabi varmış demekki bahanesi oldu

Kızlar bu adamla bizim apartmanlarımız karşılıklı defalarca kez aradı açmak konuşmak içimden gelmedi gelmiyor burda saat başı arayan adam 4 qünde değişti anlam veremiyorum
o daha olgunlaşmamış bana kalırsa. 9 aylık ilişkinin sonucunda bu tepkiyi yanlızca bi ergen verebilir

bir günaydın demek,şuan annemlerdeyim demek yorucu olmamalı. karşındaki bostan korkuluğu değil neticede. herkesin karakteri tabiki bir değil. ama sorumluluk başka birşey. bu karakterden karaktere değişen bir olgu olamaz ilişki içinde. sabittir

ben o örneklemeyi aslında kendinizi bayanın yerine koyabilmeniz için yaptım. bayan zaten erkek arkadaşıyla eş konumunda gidebilse sorun yok :)
"her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim"
demiş konu sahibi. burada gece çıkmayı sabah ezanıyla camiye namaza gitme olarak algılayamadım ben. siz ne olaral algılamıştınız. gündüzler çuvala girmedi ya muhabbet için

Bir adam bir an da seni aramak istemiyorum seni aramak içimden gelmiyor yüzüm gülmüyor diyorsa ben o insanın herşeyinden şu sözlerinden sonra süphelenmesi gereken insanken kalbimi bozmayıp susuyorsam kişiliğinden değildir süphem düşündüğüm sadece inancımı yitirdiğim sevgisidir gerisi yalan

Sevgili nasil bi seymis oyle hemen bunalan sikilan kacan :)
Oldu canim. Adamlar kacmasin gitmesin diye kalbimize gomelim her bi kirginligi, meragi, soruyu, uzuntuyu. Yeter ki beylerimizin keyfi bozulmasin :)
Ayni adamlar biz sabahlara kadar disarda eglensek saatlerce habersiz merakta biraksak "aman darlamayim kizi eglensin"mi diyecek:)
Iliski karsilikli sorumluluktur. Sabahlari atilan basit bir gunaydin mesaji veya iki dakikalik bir hal hatir konusmasi bile onemsedigini,aklinda oldugunu hissettirir karsi tarafa. Bundan bunalan kacan vatsa buyursun gitsin zaten. Bir iliskiyi kaldiramayacak kadar cocuktur cunku. Konu sahibi arkadasim, sen sonuna kadar haklisin. Bu biraz gozunun ustunde kasin var bahanesi gibi olmus.

Ben diğer yerlere değinmeyeceğim ama bana böyle söyleyecek adamı yerden yere vurup anında ilişkiyi bitirirdim. Açık ve net.

Ben sıkan bir insan değilim karışmam da ama hayatımda bir adam varsa clube, bara, discoya benimle gitmeli yalnız olmaz. Erkek arkadaşlarıyla hiç olmaz. Haber etmese de olur ama geceden beri hiç aramayıp ufak bir mesaj atmayıp sonunda sorarsam bana patlarsa ağzının payını bir veririm hatta dibimdeyse bir indiririm amerikaya yol olur şerefsizim.

Bu nedir yahu. Bırak.

memlekete gidince orada yaşayanlar çalışıyor oluyor yalnız.
neyse konu sahibesinin sevgilisi neden kavga etmekten yorulmuş acaba gerçi kendisine de sordum da cevap vermedi.
yani öyle pek sesini çıkarmamış havası yok.
son olarak eşimle hep eş değildik

Niye siz nankör insan hiç tanımadınız mı 40 gün taşı bir gün indir senden kötüsü yok benim yani konu sahibesinin sevgilisi nankörlük edip 9 ayı bir soruya bağlayıp sıkılıp kavga çıkarıp egosunu tatmin etti cevap yeterlimi sizin için

Anam nasıl cinnet hali bu gııı

anlatılanlar dışında kelamlar üreteceksek işimiz iş. bayan "bikbik beynini yedim adamı hayatından bezdirdim de ondan ayrıldık" mı demiş. gayet her bayanın yaptığı gibi trip atmış geceden öğlene kadar yazmayan bi adama. bunun neresi sık boğaz etme anlam veremedim ben..

Trip bile atmadım hatta atmam için ona bile musade edilmedi direk seni aramak seninle konuşmak istemiyorum dendi adam o lüksü bile çok gördü bana

iyide siz niye kafayı benimle bozdunuz bende buna anlam veremedim.
konu açılmış fikir almak için dimi?
yorum yazma hakkımı kullandım. kendi hayat görüşüme göre bir değerlendirme yaptım.
siz neden beni ikna etmeye çalışıyorsunuz?
bana yansıyan bu. benim algım bu.
konu sahibesine fikirlerinizi iletin kafi.

İnsanların yazdığı şeylere cevap verirken ,onlarin yazdiklarinin alttindaki cevapla yazisina basıp yazarsaniz alıntılanmis olur ve kime cevap verdiğiniz daha net anlaşılır. Yeni üye yazıyor ondan bilgilendireyim dedim, cevaplari kime verdiğiniz anlasilmiyor yoksa.

ben ikna çabasında değilim,karşılıklı fikir sunuyoruz siz de sundunuz. şimdi ben de sizi mi suçlayayım. uzlaşamıyoruz,sevgiler

Ayy teşekkür ederim vallahi bilemedim nasıl yapılıyor ter döktüm resmen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…