- 30 Mart 2018
- 46
- 59
- 18
- 31
- Konu Sahibi water bird
-
o daha olgunlaşmamış bana kalırsa. 9 aylık ilişkinin sonucunda bu tepkiyi yanlızca bi ergen verebilirKızlar bu adamla bizim apartmanlarımız karşılıklı defalarca kez aradı açmak konuşmak içimden gelmedi gelmiyor burda saat başı arayan adam 4 qünde değişti anlam veremiyorum
Senin arkadaşın arar onunki aramaz
Herkesin karekteri mizacı ayrıdır
Bu şekilde bir beklentiye girmek dürtmek rahatsız etmek
Asla doğru değil ki bakın ters tepmiş
Rahat bırakmak lazım ilişkilerde taraflar birbirlerini ki yorulmasın yıpranmasın ilişkiler
Birde inanın zırt pırt aranmak mesajlaşmak benim için çok yorucu
Eş kişisi anne kv kp baba kardeşler eş dost liste uzar gider
Bana yorucu ve gereksiz geliyor
memlekete gidince çıkıyoruz tabi.
eşimin bütün çocukluk arkadaşları orada.
benimde kuzenlerim.
ikimizde hasret giderip eğleniyoruz evde pineklemeye gitmiyoruz ki oraya.
gece çıkmayı ne olarak algılıyorsunuz anlamadım.
ben o örneklemeyi aslında kendinizi bayanın yerine koyabilmeniz için yaptım. bayan zaten erkek arkadaşıyla eş konumunda gidebilse sorun yok :)
"her gece arkadaşlarıyla çıktı sabahlara kadar sesimi çıkarmadım sakin karşıladım tatilini zehir etmek istemedim"
demiş konu sahibi. burada gece çıkmayı sabah ezanıyla camiye namaza gitme olarak algılayamadım ben. siz ne olaral algılamıştınız. gündüzler çuvala girmedi ya muhabbet için
Ben diğer yerlere değinmeyeceğim ama bana böyle söyleyecek adamı yerden yere vurup anında ilişkiyi bitirirdim. Açık ve net.
Ben sıkan bir insan değilim karışmam da ama hayatımda bir adam varsa clube, bara, discoya benimle gitmeli yalnız olmaz. Erkek arkadaşlarıyla hiç olmaz. Haber etmese de olur ama geceden beri hiç aramayıp ufak bir mesaj atmayıp sonunda sorarsam bana patlarsa ağzının payını bir veririm hatta dibimdeyse bir indiririm amerikaya yol olur şerefsizim.
Bu nedir yahu. Bırak.
memlekete gidince orada yaşayanlar çalışıyor oluyor yalnız.
neyse konu sahibesinin sevgilisi neden kavga etmekten yorulmuş acaba gerçi kendisine de sordum da cevap vermedi.
yani öyle pek sesini çıkarmamış havası yok.
son olarak eşimle hep eş değildik
Sorma gı delirdimAnam nasıl cinnet hali bu gııı
Köprüyü geçene kadar ayıya dayı deme hesabi galiba:)Dimi ama kocalarınız sizin tapulu mallarınız köleleriniz ya aman kocaları süründürün sevgililere dokunmayın :)
anlatılanlar dışında kelamlar üreteceksek işimiz iş. bayan "bikbik beynini yedim adamı hayatından bezdirdim de ondan ayrıldık" mı demiş. gayet her bayanın yaptığı gibi trip atmış geceden öğlene kadar yazmayan bi adama. bunun neresi sık boğaz etme anlam veremedim ben..
İnsanların yazdığı şeylere cevap verirken ,onlarin yazdiklarinin alttindaki cevapla yazisina basıp yazarsaniz alıntılanmis olur ve kime cevap verdiğiniz daha net anlaşılır. Yeni üye yazıyor ondan bilgilendireyim dedim, cevaplari kime verdiğiniz anlasilmiyor yoksa.Niye siz nankör insan hiç tanımadınız mı 40 gün taşı bir gün indir senden kötüsü yok benim yani konu sahibesinin sevgilisi nankörlük edip 9 ayı bir soruya bağlayıp sıkılıp kavga çıkarıp egosunu tatmin etti cevap yeterlimi sizin için
ben ikna çabasında değilim,karşılıklı fikir sunuyoruz siz de sundunuz. şimdi ben de sizi mi suçlayayım. uzlaşamıyoruz,sevgileriyide siz niye kafayı benimle bozdunuz bende buna anlam veremedim.
konu açılmış fikir almak için dimi?
yorum yazma hakkımı kullandım. kendi hayat görüşüme göre bir değerlendirme yaptım.
siz neden beni ikna etmeye çalışıyorsunuz?
bana yansıyan bu. benim algım bu.
konu sahibesine fikirlerinizi iletin kafi.
İnsanların yazdığı şeylere cevap verirken ,onlarin yazdiklarinin alttindaki cevapla yazisina basıp yazarsaniz alıntılanmis olur ve kime cevap verdiğiniz daha net anlaşılır. Yeni üye yazıyor ondan bilgilendireyim dedim, cevaplari kime verdiğiniz anlasilmiyor yoksa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?