Bunun yoklukla ne ilgisi var, ben kuramadım da? Sevgili bulamayan veya zar zor bulan kadınlar mı "aman ali rıza bey tadımız kaçmasın" moduna mı giriyor?
Kaç yıllık evliyim (dikkat yoklukta değilim!) eşim beni 4 saatte bir bile arasa darlanırınırım. Ailemin yanına gidiyorum başka şehire 2 defa filan konuşuruz günde. Arada mesajlaşırız. Ben arkadaşlarımla çıkarım, onlarda kalabilirim.
Aynı şey eşim için de geçerli. Arkadaşlarıyla çıkar. Kafe veya bar clup filan benim için de fark etmez. Çünkü ben eşime güvenirim. Güvenimi boşa çıkarırsa zaten kendi bileceği bir iştir. Eğer aldatırsa bu ilişki zaten bitmiştir, beni önemsemiyordur, benden vazgeçmiştir anlamına gelir benim için.
Aldatacak olan adam zaten gözünün önünde de aldatır. Valla yırtamam kendimi ya beni aldatırsa, ama dışarı çıktı başkadına bakarsa diye.
Ama konu sahibi sanırım sen sevgilinin sevgisinden mi şüphe ediyorsun? Sürekli göstermesini aramasını bekliyorsun?
Yani bunu kadın erkek diye düşünmeyin. Eşim gün içinde sık aradığı zaman bile sıkılıyorum konuşmaktan, mesajlaşmaktan. Hele ki bana "kahvaltıya gitmişsin niye haber vermedin" dese ben de olay çıkarırım sanırım.
Sevgili olunca veya evlenince kişi birden size yapıştırılmıyor. Karşınızdaki bir birey basıl ki sizle olmadan önce arkadaşlarıyla geziyor eğleniyorsa sizle birlijteyken de bunu yapması doğal değil mi? Sizin hayatınıza uygun bir güncelleme gelmiyor yani adama. Sadece hayatlarınıza birbirinizi katıyorsunuz.
Yorum yazanların çoğunun kocasına ve sevgilisine üzüldüm valla. Allahtan sabırlar diliyorum