- 26 Aralık 2018
- 135
- 12
- 13
- 34
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyimDiğer sorunlarınızı bilmiyorum ama anlattıklarınızda adam makul, siz biraz daha işi oyun havasında görüyorsunuz.
Bugün her tartışmada yüzük çıkarırsanız, evlendikten sonra her tartışmada evi terk edersiniz.
Bunlar ilişkiyi zorlaştıran kaprisler.
Çocuk oyuncağına çevirdin işi diyorÇok tutarsanız davranıyorsunuz.
Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdıDiğer sorunlarınızı bilmiyorum ama anlattıklarınızda adam makul, siz biraz daha işi oyun havasında görüyorsunuz.
Bugün her tartışmada yüzük çıkarırsanız, evlendikten sonra her tartışmada evi terk edersiniz.
Bunlar ilişkiyi zorlaştıran kaprisler.
Kimse her dediğimizi sürekli yapamaz.İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Beni seviyorsa yapması lazım hem beni bu durumda bırakıp nasıl gider gelince tedavi olucaz diyor bir de yaKimse her dediğimizi sürekli yapamaz.
Çünkü kimse bizim emir erimiz değil.
Eşimiz, sevgilimiz, kardeşimiz, annemiz, babamız da olsa kendisine doğru gelmeyen isteklerimizi sürekli yapmaz, yapmamalı da zaten.
Dünya bizim etrafımızda dönmüyor.
Sevgilik ya da evlilik arada karşılıklı jestler olsa da sonuçta EŞİTLİK üzerine temellenen bir kurum.
Neden sizin her dediğinizi yapsın ki?
Gene de beni bu halde bırakmaması lazımdıÇünkü çok gereksiz bir istekte bulunmussunuz. Ailesiyle ayarlamış her şeyi. Yüzük atılmış üstelik.
Adama mı tokat attınız?Sinirlenince dayanamıyorum dün tokat attım baya çok kızdırdı
Beni seviyorsa yapması lazım hem beni bu durumda bırakıp nasıl gider gelince tedavi olucaz diyor bir de ya
Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattıAdama mı tokat attınız?
Eğer doğru anladıysam, çok sabırlı bir adammış.
Kestirip atmamış yine de kafamı dağıtayım biraz demiş.
Sinirlenince dayanamıyorum diye şiddetin mazereti olamaz.
Adam da sinirlenince dayanamıyorum diyip sizi günde üç posta dövmeye kalksa ne olacak?
Evlilik böyle bir şey değil. Her dediğimi yapacak zihniyetiyle devam ederseniz daha çok kavga edersiniz. Bence biraz olgunlaşmaya çalışın bu şekilde çok hastalıklı bir ilişkiniz olur.İlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Nasıl değiştiricem psikoloğa gitsem düzelir mi bir de aşırı dozda kıskançlık var herkesten kıskanıyorum ama hasta hasta bırakıp gitti beniHer dediğimizin yapılması, sevgi kıstası falan değildir.
İnsanız, makul olmayan şeyler talep edebiliriz. Kendimizin şımartılması adına karşımızdakinin hayatını zorlaştırmak olur bu.
Bence sevgiye ve ilişkiye bakış açınızı değiştirin.
Ama 2 yıldır yapıyordu evden çıkma desem çıkmazdıEvlilik böyle bir şey değil. Her dediğimi yapacak zihniyetiyle devam ederseniz daha çok kavga edersiniz. Bence biraz olgunlaşmaya çalışın bu şekilde çok hastalıklı bir ilişkiniz olur.
Evet, 5kere tokat attım beni bu halde bırakıp nasıl gidersin diye hpv oldum onun yüzünden en son montuyla yüzünü kapattı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?