- 26 Aralık 2018
- 135
- 12
- 13
- 34
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
Evet bunu da düşündüm evlendikten sonra ayrılmazdımHastalığınızın sebebinizin o olduğuna eminseniz, bu tokat atmakla, yüzük atmakla çözülecek bir konu değil. Daha radikal kararlar almalısınız.
Evlendikten sonra da size bulaşabilirdi. O zaman nasıl bir tepki vereceğinizi tahmin ediyorsanız (ayrılmak/tedavi olup ilişkiyi devam ettirmek) düşünüp yine aynı tepkiyi vermelisiniz.
Evet hep böyle yapıyırum bitti diyorum aşkımdan dayanamıyorumSiz kesin ayrılmaya karar vermiştiniz. Benim de karşımda surekli karar değiştirip yüzük atan biri olsa güvenim ona karşı sıfır olurdu. Sizin nişanlıniz iyi sabrediyor yine.
Psikolog çözebilir mi emin değilim. Doğrudan psikiyatriste mi gitseniz emin olamadım.Nasıl değiştiricem psikoloğa gitsem düzelir mi bir de aşırı dozda kıskançlık var herkesten kıskanıyorum ama hasta hasta bırakıp gitti beni
Evet bunu da düşündüm evlendikten sonra ayrılmazdım
Bana ondan hpv geçti başı yanan benimAyrılalım denildikten her defasında kimse kimseye yalvarmaz.
Bu son yüzük çıkarışınız olabilir.
Ya kendinize gelin ya da barışıp da adamın başını yakmayın. Çok tutarsızsınız.
Ama beni hasta hasta bırakıp gitti çözümü ne sizce bununO zaman, şimdi neden böyle çözümsüzlük üzerine odaklanıyorsunuz?
Ben sizin olaylara bakışınızı çözüm değil de sorun odaklı olarak gördüm.
Sorundan besleniyor gibisiniz.
Ben burda kesinlikle adama hak verdim. Siz gercekten istediklerinizi yaptırabilmek için ikidebir yuzuk atıp duruyorsnz bnce adam çok alttan bile aldı sizi. Evledniğiniz zamanda sürekli boşanmakla tehdit edersinz snra adam başka kadına gidincede aaa beni aldattı dersinz. Allah aşkına siz bazı şeyleri oyuncak mı sanıyorsnz ? Neyniş adam ona hastalık bulaştrms da onu bırakıp gitmiş eee gitmeyip de napsayms ? Ayaklarına mı kapansaydı ? İkide bir adamın eline yuzuk veriyosn snra onun sana yalvarmasını bekliyorsn kusura bakmayın ama siz bir ilişki yurutemezsiniz bu kafayla. Dediğini yaptırmk için insan evcilik oynar gibi yuzuk mu atar ya az mantık !!Dün geceden beri uyuyamıyorum burda yazdığım konu sonrası nişanlım dan ayrıldım ben her kavgada neredeyse yüzük çıkaran biriyim nişanım en son kavgada sakın bir daha asla yüzüğü çıkarma benim kafamda bitti mi biter söz ver demişti ama vermiştim ama şu hpv olayından sonra vallahi bilmiyordum tedavi olalım ani karar verme sakın yüzğpü çıkarma dedi çıkardım verdim yıllık izinn almış 4gün ailesi ile birlikte tatile gidiyor yalvardım gitme diye mide ağrısından yatağa yattım gene de gitti o yüzüğü tekrar çıkardığında intihar etmeyi düşündüm ama sen gene ayrıldın çocuk oyuncağına çevirdin psikolojim bozuldu dedi bak brn de iyi değilim dedim ağladım yalvardım gururumu ayaklar altına aldım dinlemedi biraz kafamı dağıtmama izin ver hep iletişim halinde olucaz zaten sürekli ara gelebilirsen sen de gel dedi babam sanki izin verecek ilk defa sözümü dinlemedi beni bu halde bıraktı gitti hem de hastalığı bulaştırdığı halde
Siz birlikteyken başkasıyla mı birlikte oldu o yüzden mi? Eğer bundan ayrıldıysanız tamam da eski ilişkilerinden olduysa olabilir erkeklerde hemen etkisi belli olmuyor ki...Bana ondan hpv geçti başı yanan benim
Hayır benim de bildiğim eski ilişkisinden gelen bir şeySiz birlikteyken başkasıyla mı birlikte oldu o yüzden mi? Eğer bundan ayrıldıysanız tamam da eski ilişkilerinden olduysa olabilir erkeklerde hemen etkisi belli olmuyor ki...
İkiniz de tedavi olun ki, ayrılmışsınız yarın bir gün başkaları da ayrılmasın sizlerden yine...
Geçmiş olsun.
Evet yapmak zorundaydı ayrıldın benden ne hesabı soruyorsun diyor bir de bana utanmadanNe sıfatla gitmemesini istedin ki zaten ayrilmissiniz. Hastalık bulastirdigi için ömür boyu her dediğini yapmak zorunda mı?
Beni hasta hasta bırakıp gitmemeliydi ona sana ihtiyacım var dedimBen burda kesinlikle adama hak verdim. Siz gercekten istediklerinizi yaptırabilmek için ikidebir yuzuk atıp duruyorsnz bnce adam çok alttan bile aldı sizi. Evledniğiniz zamanda sürekli boşanmakla tehdit edersinz snra adam başka kadına gidincede aaa beni aldattı dersinz. Allah aşkına siz bazı şeyleri oyuncak mı sanıyorsnz ? Neyniş adam ona hastalık bulaştrms da onu bırakıp gitmiş eee gitmeyip de napsayms ? Ayaklarına mı kapansaydı ? İkide bir adamın eline yuzuk veriyosn snra onun sana yalvarmasını bekliyorsn kusura bakmayın ama siz bir ilişki yurutemezsiniz bu kafayla. Dediğini yaptırmk için insan evcilik oynar gibi yuzuk mu atar ya az mantık !!
Bu ne Allah aşkına?A
Ama 2 yıldır yapıyordu evden çıkma desem çıkmazdı
Sevdiğinin her dediğini yapan erkekler var o da yapsın ne var yani el üstünde tutulmak istemem suç mu ya her zaman dünya güzelim der senin için canını veririm der noldu şimdi niye yapmadıBu ne Allah aşkına?
Kukla gibi,gel dersem gelir,evde kal dersem kalır,ben ne istersem onu yapar.
Siz gerçekten iyi bir şey mi zannediyorsunuz bu durumu?
Adamın kişiliği nerde?
Onun istek ve beklentilerini siz aynı şekilde kayıtsız şartsız karşılıyor musunuz?
Bence adam bıkmış ve son derece haklı.
Sizi kırmak istemem ama romantik ilişkiye ve evliliğe bakış açınız son derece sıkıntılı.
Önce kendinizi tanıyıp, iletişim tarzınızı ve tepkilerinizi gözden geçirin sonra evliliğe kalkışın.
Evet yapmak zorundaydı ayrıldın benden ne hesabı soruyorsun diyor bir de bana utanmadan
Evet bilmiyorum belki barışırız dedim suçluluk duysun istedim ama yüzüğü attım diye üste çıkıyorO nasıl ilişki ya her dediğimi yapıyordu. Gitme dersem gidemez
Bence siz adamın sizi hasta hasta bırakmasına değil bir çeşit ilişki yaşadıktan sonra bırakmasına bu kadar hırslanmışsınız. Alışmışsınız kukla gibi oynatmaya yüzüğü atınca nasıl olsa yine de barışırız diye atmışsınız gibi bir izlenim oluştu bende.
Ben ne diyorum, siz ne anlıyorsunuz?Sevdiğinin her dediğini yapan erkekler var o da yapsın ne var yani el üstünde tutulmak istemem suç mu ya her zaman dünya güzelim der senin için canını veririm der noldu şimdi niye yapmadı
Ayrıldım ama onun yüzünden farkında olmasa da bana hpv bulaştırdı ciddi bir durum bu suçluluk duyup yanımda olmalıydı ayrılsam daAyrılan sensin sanki o seni ortada bırakmış gibi davranıyorsun. Yaptığın hareketlerin ve aldığın kararların arkasında durmalısın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?