Tatile gitti

Evet bunu da düşündüm evlendikten sonra ayrılmazdım

Siz kesin ayrılmaya karar vermiştiniz. Benim de karşımda surekli karar değiştirip yüzük atan biri olsa güvenim ona karşı sıfır olurdu. Sizin nişanlıniz iyi sabrediyor yine.
Evet hep böyle yapıyırum bitti diyorum aşkımdan dayanamıyorum

Nasıl değiştiricem psikoloğa gitsem düzelir mi bir de aşırı dozda kıskançlık var herkesten kıskanıyorum ama hasta hasta bırakıp gitti beni
Psikolog çözebilir mi emin değilim. Doğrudan psikiyatriste mi gitseniz emin olamadım.
Kendinize iyilik yapmak için çözün bu problemi.
Bu bakış açısıyla hayatınızın hiçbir aşamasında mutlu olamazsınız.

Ayrılalım denildikten her defasında kimse kimseye yalvarmaz.
Bu son yüzük çıkarışınız olabilir.
Ya kendinize gelin ya da barışıp da adamın başını yakmayın. Çok tutarsızsınız.
Not:2 yıldır her dediğimi yapıyor demişsiniz. Bunu yapan kişi ya muhtaçtır size (yardıma muhtaç), ya da aşıktır ve daha küçüktür yaşça. Mümkünatı yok. Kimse karşısındakinin kölesi değil. Siz böyle yaparsanız o da sizden bekler saçma sapan istekler... Aklınızı başınıza alın. Sözünden çıkmamak ne demek? Evlilik bu değil, aşk bu değil...

Evet bunu da düşündüm evlendikten sonra ayrılmazdım

O zaman, şimdi neden böyle çözümsüzlük üzerine odaklanıyorsunuz?

Ben sizin olaylara bakışınızı çözüm değil de sorun odaklı olarak gördüm.
Sorundan besleniyor gibisiniz.

Ben burda kesinlikle adama hak verdim. Siz gercekten istediklerinizi yaptırabilmek için ikidebir yuzuk atıp duruyorsnz bnce adam çok alttan bile aldı sizi. Evledniğiniz zamanda sürekli boşanmakla tehdit edersinz snra adam başka kadına gidincede aaa beni aldattı dersinz. Allah aşkına siz bazı şeyleri oyuncak mı sanıyorsnz ? Neyniş adam ona hastalık bulaştrms da onu bırakıp gitmiş eee gitmeyip de napsayms ? Ayaklarına mı kapansaydı ? İkide bir adamın eline yuzuk veriyosn snra onun sana yalvarmasını bekliyorsn kusura bakmayın ama siz bir ilişki yurutemezsiniz bu kafayla. Dediğini yaptırmk için insan evcilik oynar gibi yuzuk mu atar ya az mantık !!

Bana ondan hpv geçti başı yanan benim
Siz birlikteyken başkasıyla mı birlikte oldu o yüzden mi? Eğer bundan ayrıldıysanız tamam da eski ilişkilerinden olduysa olabilir erkeklerde hemen etkisi belli olmuyor ki...
İkiniz de tedavi olun ki, ayrılmışsınız yarın bir gün başkaları da ayrılmasın sizlerden yine...
Geçmiş olsun.

Hayır benim de bildiğim eski ilişkisinden gelen bir şey

Beni hasta hasta bırakıp gitmemeliydi ona sana ihtiyacım var dedim

A

Ama 2 yıldır yapıyordu evden çıkma desem çıkmazdı
Bu ne Allah aşkına?
Kukla gibi,gel dersem gelir,evde kal dersem kalır,ben ne istersem onu yapar.
Siz gerçekten iyi bir şey mi zannediyorsunuz bu durumu?
Adamın kişiliği nerde?
Onun istek ve beklentilerini siz aynı şekilde kayıtsız şartsız karşılıyor musunuz?

Bence adam bıkmış ve son derece haklı.
Sizi kırmak istemem ama romantik ilişkiye ve evliliğe bakış açınız son derece sıkıntılı.
Önce kendinizi tanıyıp, iletişim tarzınızı ve tepkilerinizi gözden geçirin sonra evliliğe kalkışın.

Sevdiğinin her dediğini yapan erkekler var o da yapsın ne var yani el üstünde tutulmak istemem suç mu ya her zaman dünya güzelim der senin için canını veririm der noldu şimdi niye yapmadı

O nasıl ilişki ya her dediğimi yapıyordu. Gitme dersem gidemez
Bence siz adamın sizi hasta hasta bırakmasına değil bir çeşit ilişki yaşadıktan sonra bırakmasına bu kadar hırslanmışsınız. Alışmışsınız kukla gibi oynatmaya yüzüğü atınca nasıl olsa yine de barışırız diye atmışsınız gibi bir izlenim oluştu bende.

Evet yapmak zorundaydı ayrıldın benden ne hesabı soruyorsun diyor bir de bana utanmadan

Ayrılan sensin sanki o seni ortada bırakmış gibi davranıyorsun. Yaptığın hareketlerin ve aldığın kararların arkasında durmalısın.

Evet bilmiyorum belki barışırız dedim suçluluk duysun istedim ama yüzüğü attım diye üste çıkıyor

Sevdiğinin her dediğini yapan erkekler var o da yapsın ne var yani el üstünde tutulmak istemem suç mu ya her zaman dünya güzelim der senin için canını veririm der noldu şimdi niye yapmadı
Ben ne diyorum, siz ne anlıyorsunuz?
El üstünde tutulmak istemek başka bir şey ve o durum böyle yaşanmıyor,üzgünüm.
Siz adamı sustalı maymuna çevirmek istiyorsunuz.
Psikolojik anlamda desteğe ihtiyacınız var.
Düşünce şekliniz son derece sağlıksız.
Burda bu kadar kadın, üç aşağı beş yukarı aynı şeyi söylüyoruz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. bozuk plak gibi takılmışsınız,aynı şeyi tekrar ediyorsunuz.
Ayrıca annelerin evladı için canını vermesi dışında o iş lafta.
Hiç bir insan evladı başka bir insan için canımı vermez,lafın gelişi söylenir bunlar romantik ilişkilerde.

Ayrılan sensin sanki o seni ortada bırakmış gibi davranıyorsun. Yaptığın hareketlerin ve aldığın kararların arkasında durmalısın.
Ayrıldım ama onun yüzünden farkında olmasa da bana hpv bulaştırdı ciddi bir durum bu suçluluk duyup yanımda olmalıydı ayrılsam da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…