Tatile gitti

Peki siz olsanız ne yapardınız lütfen doğru söyleyin

Peki siz olsanız ne yapardınız lütfen doğru söyleyin
Psikolojik yardım alırdım.
Sizin akletme ve düşünce sisteminizde bir aksaklık veya arıza var.
Uzmanlığı PDR olan 25 yıllık evli bir büyüğünüz olarak yorum yapıyorum.
Şu hem pastam dursun hem karnım doysun mantığından vazgeçin.
Adamı terkedip nişanı atacaksınız ama o sizin yanınızda kalacak.
Öyle bir dünya yok ne yazık ki.

Hayat, tercihlerimiz ve seçimlerimiz üzerine şekillenir.
Dramdan ve kaostan beslenmeyi bir kenara bırakın ve sorunlarınızı doğru tespit edip, çözüm yolları neler olabilir? Sağlıklı romantik ilişki nedir? nasıl olur? nasıl yürütülür?
Bunlar üzerine kafa yorun, kendi başınıza çözebilecek gibi görünmüyorsunuz o nedenle
bir uzman desteği alın.

Bilmiyorum kararsızdım biraz zaman tanı düşün dedi düşünmedim
Ne yaptıgınızı bilmiyorsunuz bence siz ? Ne yi isteyip neyi istmediğinizi bilmiyorsunuz. Ve bu size normal geliyor. Buraya yazdıklarınıza ve tavırlarınıza hareketlerinize bir bakın kendizi onun yerine koyun. Ve o ikide bir canı sıkılınca sizin 3linize yuzuk verse napardınız ? Durun ben tahmin edeyim. Kesin aldatıyordur diye düşünürsünz. Değil mi ? Yoksa bmyle basit seyler için yuzuk atmazdı dersinz ama siz yapınca bni anlayısla karsılasn istiyorm oluyor.

Ayrıldım ama onun yüzünden farkında olmasa da bana hpv bulaştırdı ciddi bir durum bu suçluluk du yanımda olmalıydı ayrılsam da
Gerçekten suçluluk duygusuyla seninle kalmasını mi tercih edersin? Belli ki adamın ssabrini da aşkını da bitirmissin. Ayrıca bu adam sana tecavüz mu etti? Ya da korunmak istedin de izin mi vermedi? Ya da hasta olmadığına dair rapor istedin de sana sahte rapor mu verdi? Cevapların hayırsa senin hesap sormaya hakkın yok canım.

Peki tedavisi var mı ilaç mı kullanmam lazım kendi kendime yenemiyorum

Evet kesinlikle aldatıyor başkası var derdim

Yo hiçbiri olmadı Hattabbiraz ben yanaştım ilk baş

Hem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?
Bunu sana yapan o değil sensin !!! Düşüncesiz davranıp da yuzugu atmasaydınız sizde . Evlilik için bir yola çıkmssnz ve her defasnda yuzuk atıyorsnz hayırdr siz karsınızdakini acaba ne sanıyorsnz köle falan mı ? Peees valla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…