- 29 Aralık 2017
- 4.240
- 3.171
- 133
- Konu Sahibi Ahakilsizbasim
-
İhtiyacnz vardı madem adamn eline yuzugu neden verdiniz ?Beni hasta hasta bırakıp gitmemeliydi ona sana ihtiyacım var dedim
Peki siz olsanız ne yapardınız lütfen doğru söyleyinBen ne diyorum, siz ne anlıyorsunuz?
El üstünde tutulmak istemek başka bir şey ve o durum böyle yaşanmıyor,üzgünüm.
Siz adamı sustalı maymuna çevirmek istiyorsunuz.
Psikolojik anlamda desteğe ihtiyacınız var.
Düşünce şekliniz son derece sağlıksız.
Burda bu kadar kadın, üç aşağı beş yukarı aynı şeyi söylüyoruz anlamamakta ısrar ediyorsunuz. bozuk plak gibi takılmışsınız,aynı şeyi tekrar ediyorsunuz.
Bilmiyorum kararsızdım biraz zaman tanı düşün dedi düşünmedimİhtiyacnz vardı madem adamn eline yuzugu neden verdiniz ?
Psikolojik yardım alırdım.Peki siz olsanız ne yapardınız lütfen doğru söyleyin
A
Ama 2 yıldır yapıyordu evden çıkma desem çıkmazdı
Yemin ederim fake değilim siz olsanız napardınız Allah aşkına söyleyinFake olduğunuzu düşünmeye başladım.
Ne yaptıgınızı bilmiyorsunuz bence siz ? Ne yi isteyip neyi istmediğinizi bilmiyorsunuz. Ve bu size normal geliyor. Buraya yazdıklarınıza ve tavırlarınıza hareketlerinize bir bakın kendizi onun yerine koyun. Ve o ikide bir canı sıkılınca sizin 3linize yuzuk verse napardınız ? Durun ben tahmin edeyim. Kesin aldatıyordur diye düşünürsünz. Değil mi ? Yoksa bmyle basit seyler için yuzuk atmazdı dersinz ama siz yapınca bni anlayısla karsılasn istiyorm oluyor.Bilmiyorum kararsızdım biraz zaman tanı düşün dedi düşünmedim
Hem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?İyi etmiş. Aklı varsa donmez.
Hastalık içinde gidin tedavi olun.
Gerçekten suçluluk duygusuyla seninle kalmasını mi tercih edersin? Belli ki adamın ssabrini da aşkını da bitirmissin. Ayrıca bu adam sana tecavüz mu etti? Ya da korunmak istedin de izin mi vermedi? Ya da hasta olmadığına dair rapor istedin de sana sahte rapor mu verdi? Cevapların hayırsa senin hesap sormaya hakkın yok canım.Ayrıldım ama onun yüzünden farkında olmasa da bana hpv bulaştırdı ciddi bir durum bu suçluluk du yanımda olmalıydı ayrılsam da
Ya şu cümle beni düşündürdü acikcasi adam köleniz miİlk defa dediğimi yapmadı şok içindeyim
Peki tedavisi var mı ilaç mı kullanmam lazım kendi kendime yenemiyorumPsikolojik yardım alırdım.
Sizin akletme ve düşünce sisteminizde bir aksaklık veya arıza var.
Uzmanlığı PDR olan 25 yıllık evli bir büyüğünüz olarak yorum yapıyorum.
Şu hem pastam dursun hem karnım doysun mantığından vazgeçin.
Adamı terkedip nişanı atacaksınız ama o sizin yanınızda kalacak.
Öyle bir dünya yok ne yazık ki.
Hayat, tercihlerimiz ve seçimlerimiz üzerine şekillenir.
Dramdan ve kaostan beslenmeyi bir kenara bırakın ve sorunlarınızı doğru tespit edip, çözüm yolları neler olabilir? Sağlıklı romantik ilişki nedir? nasıl olur? nasıl yürütülür?
Bunlar üzerine kafa yorun, kendi başınıza çözebilecek gibi görünmüyorsunuz o nedenle
bir uzman desteği alın.
Evet kesinlikle aldatıyor başkası var derdimNe yaptıgınızı bilmiyorsunuz bence siz ? Ne yi isteyip neyi istmediğinizi bilmiyorsunuz. Ve bu size normal geliyor. Buraya yazdıklarınıza ve tavırlarınıza hareketlerinize bir bakın kendizi onun yerine koyun. Ve o ikide bir canı sıkılınca sizin 3linize yuzuk verse napardınız ? Durun ben tahmin edeyim. Kesin aldatıyordur diye düşünürsünz. Değil mi ? Yoksa bmyle basit seyler için yuzuk atmazdı dersinz ama siz yapınca bni anlayısla karsılasn istiyorm oluyor.
Yo hiçbiri olmadı Hattabbiraz ben yanaştım ilk başGerçekten suçluluk duygusuyla seninle kalmasını mi tercih edersin? Belli ki adamın ssabrini da aşkını da bitirmissin. Ayrıca bu adam sana tecavüz mu etti? Ya da korunmak istedin de izin mi vermedi? Ya da hasta olmadığına dair rapor istedin de sana sahte rapor mu verdi? Cevapların hayırsa senin hesap sormaya hakkın yok canım.
Bunu sana yapan o değil sensin !!! Düşüncesiz davranıp da yuzugu atmasaydınız sizde . Evlilik için bir yola çıkmssnz ve her defasnda yuzuk atıyorsnz hayırdr siz karsınızdakini acaba ne sanıyorsnz köle falan mı ? Peees vallaHem beni hasta etti hem de dönmicek öyle mi iyi misiniz ?
Gelsede hakkıdr valla benceYeni virusler kapip da gelmez insallah ne diyelim
Başkasıyla olacağını sanmıyorumYeni virusler kapip da gelmez insallah ne diyelim
Nasıl böyle söylersiniz siz böyle yaptınız diye eşiniz başkasıyla olsa hakkıdır mı diyeceksinizGelsede hakkıdr valla bence
Demekki sizde aldatıyorsnz ? Niye ikide bir yuzuk atıyorsn ? Demekki senin hayatındada başkası var.Evet kesinlikle aldatıyor başkası var derdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?