tatilsepeti.com kullanan var mı?

PembePaltolu

Guru
Kayıtlı Üye
7 Kasım 2012
11.594
11.967
498
Merhabalar arkadaşlar.
Malum yaz geldi, bizi de bi tatil telaşı sardı.
Yaptığımız araştırmalarda tatilsepeti.com'dan 1-2 yer beğendik ancak tereddüt ettik.

Aranızda kullanan, olumlu-olumsuz yorum yapabilecek olan var mı?

kullandık canım sıkıntı yaşamadık.Ets-jolly gibi tur şirketi.. Bazı illerde burosuda var. Sadece internet hizmeti değil yani . Güvenebilirsin.

Ben de kullandım, sıkıntı yaşamadım gayet güzel bir site.
Yine de ets tur gibi ilgilenen tur operatörü görmedim.

bende kullandım canım sorunsuz bi site...otele giderken rezervasyon kağıdımızı götürmemiştik orda arayıp halletiler falan ilgileniyolar yani...

kullandık canım sıkıntı yaşamadık.Ets-jolly gibi tur şirketi.. Bazı illerde burosuda var. Sadece internet hizmeti değil yani . Güvenebilirsin.

Ben de kullandım, sıkıntı yaşamadım gayet güzel bir site.
Yine de ets tur gibi ilgilenen tur operatörü görmedim.

Bakalım hayırlısı, biz de alacak gibiyiz. Sanırım çok az ilde bürosu var, burda yok en azından.
Siz internet üzerinden mi aldınız yoksa bürodan mı?
bende kullandım canım sorunsuz bi site...otele giderken rezervasyon kağıdımızı götürmemiştik orda arayıp halletiler falan ilgileniyolar yani...

Teşekkür ederim.
tatilbudur diğerleri göre daha uygun fiyat veriyor güzel yerler var ben gittim sorun yaşamadım
Tatilbudur'a hiç bakmadım. Bi bakayım aslında, teşekkürler

Afyonda vardı bürosu. Kapandı ama. Bürodan almıştım canım ben. Kendi sitesinde yazmıyor. İstersen canlı yardımdan yardım al. Hangi illerde burosu var bak bakalım. Afyonda varsa heryerde vardır

aynı oteller bu sitede daha uygun benim gittiğim otelde 100 lira fark ediyordu tabi yine sen bilirsin

Kullandık çok da memnun kaldık. Otele erken varmamıza rağmen hemen odayı temizletip yerleşmemizi sağladılar. Turlarla ilgili bilgilendirme vs gibi hizmetleri, sürekli memnuniyet takip etmeleri çok iyiydi.

Ayy bu konu cok iyi oldu... bizde marmaris d resort grand azura baktik...
200 diyor kisibasi ama fiyat bilgilerine girince 285 diyor anlamadim gitti ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ayy bu konu cok iyi oldu... bizde marmaris d resort grand azura baktik...
200 diyor kisibasi ama fiyat bilgilerine girince 285 diyor anlamadim gitti ...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sanırım kdv ekleniyor.
Tatil sepeti sitesinden ayarladigimiz turla tstile gittik.sikinti yoktu

İnternetten mi aldınız acaba? Olumlu yorumlar duyunca içim bi rahatladı.

Bizde Internet üzeri tatilsepetinden yararlanmistik...
Bazi olumsuzluklar oldu bölge müdürü taaa alanyadan belege hemen geldi...
Sorunnu halletti gayet ilgililer...
Ama anitur a da bakmanizi tavsiye ederim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…