Tatlı bir heyecan :)

• Konu Sahibi Konu Sahibi LuKu
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Hayırlı olsun memuriyetin dilerim ilk tanışma da çok guzel gecer deneyim sahibi olmadıgım için bişey söyleyemiyorum ama ewli nişanlı arkadaslar yazarsa bizlerde tecrübelerinden faydalanmış oluruz

Son düzenleme:

Sen her zaman saygını koru, sevgiline asla ama asla ailesini kötüleme, şikayet etme. Hep mesafeli ama saygılı ol. Sorunlarınıza 3. kişileri katmayın, hep kendi aranızda halledin. İlla şu alınsın, şu takılsın, ucuza gitmem gibi davranmayın. Ne güzel devlet güvenceniz de var artık, gerekirse herşeyi borç harç ikiniz yapın ama yine de maddi şeylerden tartışma yaratmayın, yarattırmayın. Aileleri gerekirse geri planda tutmayı bilin ama asla nankör evlatlar olmayın.

Ne de güzel açıklamışsınız..
Bende böyle düşünüyorum aslında maddi olarak herşeyi kendimiz yapalım diyorum kimse hayatımda söz sahibi olmasın maddi olarak artık..
Çünkü ben memurluğu kazanmadan çok çektim maddi olarak üzerimde söz sahibi olanlardan.
Çok güzel tavsiyeler vermişsiniz. teşekkürler.

Hayırlı olsun memuriyetin dilerim ilk tanışma da çok guzel gecer deneyim sahibi olmadıgım için bişey söyleyemiyorum ama ewli nişanlı arkadaslar yazarsa bizlerde tecrübelerinden faydalanmış oluruz

Teşekkür ederim canım
Allah sanada nasip etsin darısı başına:)

Rica ederim. Ben de bu yollardan geçtim. Şükür ki eşimle ve eşimin ailesi ile bir an bile kırgınlık, olumsuzluk yaşamadım. Ailem de yaşamadı. Detaylara takılsaydık, etrafın dolduruşuna gelseydim yaşanırdı ama. Sonra da unutulmayan kin gütmeler olurdu. Ama şimdi gayet mutluyuz eşimle. İki tarafa da saygıda kusur etmiyoruz. Ne o bana baskı yapar, ne ben ona. Elbette kendi ailem benim için daha kıymetlidir ancak mümkün mertebe kalp kırmayacak şekilde eşit olmaya çalışırım kimi konularda. Sana da tavsiyem budur :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…