- Konu Sahibi nefeskesen
-
evet kızlar belirsizliik cok hotu kesin birsey ıstıyorum.. hani olmuosa olmuodur evet yada hayır gıbı bırsey grilikten hıc hoslanmıyorum..
aksama kadar tutucam ılerleyen saatlerde geri cekrim artık belki biryerde karsılasırsak yada yıne pusuda gızlı takip olucak..
kuafor olayı olmaz bır arkadasımız demıs o iş hepten yaş.. gecmıs sayfalarda yazdım.. manikürcü kız kocaya kacmıssaadet günesimi batırdı kız ya
bakınıyorum ne yapılabılır dıye de.. yolları çıkmaz bana adamın, dualarda yetmıyor gibi..bısıler bulucam artık ama ne
Çok umutsuz ve karamsarsın.
Böyle yapma bekle.Hatta yarına kadar da bekle.
Belki işi var görmedi,dikkat etmedi,nerden bileceğiz ki ?
Cesaret ettin madem bekle.
Diğer türlü ancak yer bildiriminden bulabilirsin.
Oda şans oyunu gibi bişey.
Şimdi onu göreceksinde hazırlanacaksında(uzun sürer hazırlanmamız),gideceksinde uzun iş yakalayamazsın.
Bir şekilde fark ettirtmen gerek.
Tamam belki ciddiye almayacak ama hoşuna gidecek,cesaretli bulacak seni.
Diyelim ki hiç mesajlarına cevap dahi vermedi,dikkatini çekmiş olacaksın.Bi daha karşılaştığınızda sana önünden geçip giden biri gibi
bakmayacak,hoşuna gideceksin onun.
Bunlar öküz yaa.Cidden öküüüüz
Bit cilgin fikir de benden olsun.bence face istegini geri cek.gerci kalabilir de.AMA soru sorarsa cvp yok.bir kutu icerisine face adini yazip koy.yine bulundugu mekana git.birkac kez goz goze gelince kalkip kutuyu ona ver.konusmadan git.belki sacmaladim.ay bilemiyorum.hayirlisi olsun ya
Ben olsaydım nerde aktıf ise ordan direk mj atardım . Senınle bır kahve ıcmem gerekıyor bana yardımcı olurmusun dıye :)
Çok merak ettım ya twitter nıckını yazamazmısın ozelden ? sakıncası yoksa senın ıcın.
iş yerinde esir kaldım konuyu bitireyim diye ayy iyi haberle gelirsin inş. ben bile heycanlandım esprilerde havada uçmuş hergün böyle 2 konu olsun isterimsonucu heycanla bekliyorum
yalnız senin arkadaşlık isteğine "şimdi değil" yanıtını verip ertelemiş de olabilir. o zaman biliyosun ne reddediliyor ne de kabul edilmiş oluyor, beklemede gözüküyor. o kadar check-in yapan biri, interneti aktif kullanıyor demektir ve facebook'una bakmayacağını düşünmüyorum.
bi ara okumuştum da sonraki gelişmeleri takip edemedim he, alakasız olduysa sorry.
bence isteği geri çekme.
zaten seni tanımıyor ki bile rezil olman gibi bir durumda söz konusu değil.
bekle bence.
bir adım atmışsın geri adım atma belki güzel şeyler olur
Türk filimlerine mi çevirseniz acaba olayııKızla erkek çarpışır kız elindekileri düşürür ve eğilip birlikte toplamaya başladıkları sırada göz göze gelirlerr kalktıkların kız elini uzatır ve ismini söylerr dillere destan bir tanışma
ahahaa klasık ama herzmn ıse yarıyan metotadamı bulsam yapıcamda bısıler.. gecen yakalıcaz dıye gıttık duserim falan dıye dusunduz kızlarla ama adamı bulamadık
ay ay ay bende de var böyle bişey çok heyecanlandım takipteyim :124:
ahah bu da farklı bir yöntemmiş ama tam olarak nasıl yapacaktınız düşmeyi
hıc düz ayakkabım yoktur hepsı topuklu ... bende topuklu ıle depar atabılecek bır kadınım.. dusmeyıde ayarlıyacaktım ıste cok bısı planmadık aslında
Vallahi sanki konu benim konum,her girişimde ilk buraya bakıyorum
Yaa hiç mi kimse yok aslancığı tanıyan eden çevresi falan hiç mi kimseyi tanımıyosn ? İş yerine gitseeen :)
Git de ki ben fatih beyi arıyorum burda mı adres burası verildi.
Bu arada ben nefeskesen falan fistan tanışırsın olmaz mı ?
insallah olur bakalım beklemedeyım yapıskan gıbı gozukmek ıstemıorum adamaolmazsada napalım ama olur olur gece baslayınca yavastan bısılere umutlanıyorum sanki
kız buarada ne güzel zayıflamısın ne dıyetı uyguluosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?