tatlı bırsey..

Canım evlerınız yakın mı yaa ??

evini bilmiyorum hiç orda check-in yapmıo.. sokaktamı yatıo nedir dedim gecenki mesajımda hatta.. bır anadolu yakasında bir avrupa bildirim yapıo manyakmı ne kopru gecttik gecenki bıldırıminde yakalarız dıye baktık yok kacırdık halbuki ucmustuk yani

Çok umutsuz ve karamsarsın.
Böyle yapma bekle.Hatta yarına kadar da bekle.
Belki işi var görmedi,dikkat etmedi,nerden bileceğiz ki ?
Cesaret ettin madem bekle.
Diğer türlü ancak yer bildiriminden bulabilirsin.
Oda şans oyunu gibi bişey.
Şimdi onu göreceksinde hazırlanacaksında(uzun sürer hazırlanmamız),gideceksinde uzun iş yakalayamazsın.
Bir şekilde fark ettirtmen gerek.
Tamam belki ciddiye almayacak ama hoşuna gidecek,cesaretli bulacak seni.
Diyelim ki hiç mesajlarına cevap dahi vermedi,dikkatini çekmiş olacaksın.Bi daha karşılaştığınızda sana önünden geçip giden biri gibi
bakmayacak,hoşuna gideceksin onun.
Bunlar öküz yaa.Cidden öküüüüz

Bit cilgin fikir de benden olsun.bence face istegini geri cek.gerci kalabilir de.AMA soru sorarsa cvp yok.bir kutu icerisine face adini yazip koy.yine bulundugu mekana git.birkac kez goz goze gelince kalkip kutuyu ona ver.konusmadan git.belki sacmaladim.ay bilemiyorum.hayirlisi olsun ya

Ben olsaydım nerde aktıf ise ordan direk mj atardım . Senınle bır kahve ıcmem gerekıyor bana yardımcı olurmusun dıye :)

Çok merak ettım ya twitter nıckını yazamazmısın ozelden ? sakıncası yoksa senın ıcın.

Son düzenleyen: Moderatör:
iş yerinde esir kaldım konuyu bitireyim diye ayy iyi haberle gelirsin inş. ben bile heycanlandım esprilerde havada uçmuş hergün böyle 2 konu olsun isterim sonucu heycanla bekliyorum

yalnız senin arkadaşlık isteğine "şimdi değil" yanıtını verip ertelemiş de olabilir. o zaman biliyosun ne reddediliyor ne de kabul edilmiş oluyor, beklemede gözüküyor. o kadar check-in yapan biri, interneti aktif kullanıyor demektir ve facebook'una bakmayacağını düşünmüyorum.

bi ara okumuştum da sonraki gelişmeleri takip edemedim he, alakasız olduysa sorry.

bence isteği geri çekme.

zaten seni tanımıyor ki bile rezil olman gibi bir durumda söz konusu değil.

bekle bence.

bir adım atmışsın geri adım atma belki güzel şeyler olur

kızcelerim cok giremedim bugun arkadslarım geldi aklımda sizlerde yıne bır acıyım opucuklerle enerji yollayalım dedim elle tutusup dedimm

istediği daha geri cekmedim ama belki geri cekip tekrar yollasammıki dedim oyle kaldı.. beklesin bakalım napayımm..

ha buarada soguk suyuda ıctım yani

ya nebıleyım karamsar degılımde oyle bırsey olacagına ıhtımal vermıyorum.. cunku herhangı bır yerde bıldırım yapıor gıyınmek sac makyaj derken bırde bulundugu yere gıtmek cok zor ıhtımal kucuk bır sehır olsa hadı yıne eyvallahta ulasana kadar bızımkı pır dıye ucuverıo..

didosum bulsam adamı.. ınan ne sacma teorıler urettık bır bılsen bızım kızlarla gulmekten bayılırsın :))

ya bıraz beklıcemde bakalım belkı mesaj atarım ona.. mesaj atmaya cok sıcak bakmıyorum acıkcası tandorim.. ismi cismi bana özel kalsın

iş yerinde esir kaldım konuyu bitireyim diye ayy iyi haberle gelirsin inş. ben bile heycanlandım esprilerde havada uçmuş hergün böyle 2 konu olsun isterim sonucu heycanla bekliyorum

cadı kazanımm tesekkur ederımm valla benımle bu heyecanı yasadınız .. adam yok pıyasada bulsam ztn forumun herkosesını doldurucam:98::98::98:

buyuk ıhtımal benımde aklıma o geldı yada oylecede kaldı sımdı degıl tıklamasa bıle kalıo oyle ıstek.. zaman cıkaracak bısıler bakalım
bence isteği geri çekme.

zaten seni tanımıyor ki bile rezil olman gibi bir durumda söz konusu değil.

bekle bence.

bir adım atmışsın geri adım atma belki güzel şeyler olur

alıcaktımda almadım amann dursun dedım baktım cok kotu bısı olur engellerım gıder saptiriği butun insaatlarını patlatıcam ahahaha

ay fal bakan falan varmı kızceler aranızda bende azcok anlarım ama kendıme bakamıyorumm.. bana bakıverın bende sıze bakarım yorumladıgım kadarı ile

Türk filimlerine mi çevirseniz acaba olayıı Kızla erkek çarpışır kız elindekileri düşürür ve eğilip birlikte toplamaya başladıkları sırada göz göze gelirlerr kalktıkların kız elini uzatır ve ismini söylerr dillere destan bir tanışma

ahahaa klasık ama herzmn ıse yarıyan metot adamı bulsam yapıcamda bısıler.. gecen yakalıcaz dıye gıttık duserim falan dıye dusunduz kızlarla ama adamı bulamadık

ahahaa klasık ama herzmn ıse yarıyan metot adamı bulsam yapıcamda bısıler.. gecen yakalıcaz dıye gıttık duserim falan dıye dusunduz kızlarla ama adamı bulamadık

ahah bu da farklı bir yöntemmiş ama tam olarak nasıl yapacaktınız düşmeyi

ay ay ay bende de var böyle bişey çok heyecanlandım takipteyim :124:

insallah olur bakalım beklemedeyım yapıskan gıbı gozukmek ıstemıorum adama olmazsada napalım ama olur olur gece baslayınca yavastan bısılere umutlanıyorum sanki

kız buarada ne güzel zayıflamısın ne dıyetı uyguluosun

Vallahi sanki konu benim konum,her girişimde ilk buraya bakıyorum

Yaa hiç mi kimse yok aslancığı tanıyan eden çevresi falan hiç mi kimseyi tanımıyosn ? İş yerine gitseeen :)

Git de ki ben fatih beyi arıyorum burda mı adres burası verildi.

Bu arada ben nefeskesen falan fistan tanışırsın olmaz mı ?

hıc düz ayakkabım yoktur hepsı topuklu ... bende topuklu ıle depar atabılecek bır kadınım.. dusmeyıde ayarlıyacaktım ıste cok bısı planmadık aslında

anladıııımmm sizinki de yıldırım aşkı ama ilk görüşte beyninize ikincisinde kalbinize yazılmış yahu

ayyy yok ozumse vallahi bende bakınıorum sıze ben ara ara iptal oluorum calısmıo kafam sız kosuosunuz ımdadıma

ıyıkı olduda su uyusuk aslan ıkı laf ettik :13::13::13::13::13: dertlerı bıraz olsun unuttuk.. ıyıkı varsınız

diyet yapmıyorum canım 3 yıllık bi süreç o 15-16 yaşlarında o kilodaydım azar azar verdim 19 yaşında bu kiloya inebildim sırf onun dikkatini çekebilmek için zayıflamaya karar verdim biliyo musun aynı lisedeydik sonra o üniversiteye başladı ondan 2 yıl sonra da ben başladım veeee sürpriizzz aynı üniversitedeyiz bu yıl dikkatini çektim çektim, çekemezsem.. neyse onu düşünmek istemiyorum öhöömm kaptırdım neyse senin konuya dönelim üst tarafta bi mesaj gördüm çarpışma olsun yazmış bi arkadaş bi dahaki karşılaşmada öyle bişey yapsan sonra göz göze geldiğiniz anda arkadan romantik bi müzik başlasa çok hoş olmaz mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…