- Konu Sahibi nefeskesen
anladıııımmmsizinki de yıldırım aşkı ama ilk görüşte beyninize ikincisinde kalbinize yazılmış yahu
![]()
voedream etkıledın benı valla.. ne güzelcumle bu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anladıııımmmsizinki de yıldırım aşkı ama ilk görüşte beyninize ikincisinde kalbinize yazılmış yahu
![]()
Sende iyiki varsın,uzun zamandır gülmemiştim.Bu konu sayesinde biraz olsun eğlendim.ayyy yok ozumse vallahi bende bakınıorum sıze ben ara ara iptal oluorum calısmıo kafam sız kosuosunuz ımdadıma
ıyıkı olduda su uyusuk aslan ıkı laf ettik :13::13::13::13::13: dertlerı bıraz olsun unuttuk.. ıyıkı varsınız![]()
voedream etkıledın benı valla.. ne güzelcumle buolucak heralde ınsallah olmazsa geyık bolumune konu acıp orda makarasını yaparız hep beraber hahah
diyet yapmıyorum canım 3 yıllık bi süreç o15-16 yaşlarında o kilodaydım azar azar verdim 19 yaşında bu kiloya inebildim
sırf onun dikkatini çekebilmek için zayıflamaya karar verdim biliyo musun
aynı lisedeydik sonra o üniversiteye başladı ondan 2 yıl sonra da ben başladım veeee sürpriizzz aynı üniversitedeyiz
bu yıl dikkatini çektim çektim, çekemezsem.. neyse onu düşünmek istemiyorum
öhöömm kaptırdım neyse senin konuya dönelim
üst tarafta bi mesaj gördüm çarpışma olsun yazmış bi arkadaş bi dahaki karşılaşmada öyle bişey yapsan sonra göz göze geldiğiniz anda arkadan romantik bi müzik başlasa çok hoş olmaz mı
![]()
aaaaaaaa beraber cekerız dıkkatını bak yıne kolay senınkı aynı okuldasınız yaparız bısıcıkler aslında BENIM KONUM ERKEKLERI KANDIRMA TAKTIKLERI verılen bır konu tam yerındesın bebegım valla hosgeldın![]()
kızcelerım benım bır cıkmam lazım gece 11-12 gıbı gırecem nete bır yere gıdıyorum yanımdakı kızcelerleyorumlarınızla tek tek ılgılenıcem gelınce
ozellıkle erkek kandırma taktıklerı ıle hahaha :)) sor soruyu al cevabı ahahaha baktık benımkı olmuo sızın gonullerınız sevınsın yavru ceylanlar hadı ben kactım cancagızlarım![]()
kızcelerım benım bır cıkmam lazım gece 11-12 gıbı gırecem nete bır yere gıdıyorum yanımdakı kızcelerleyorumlarınızla tek tek ılgılenıcem gelınce
ozellıkle erkek kandırma taktıklerı ıle hahaha :)) sor soruyu al cevabı ahahaha baktık benımkı olmuo sızın gonullerınız sevınsın yavru ceylanlar hadı ben kactım cancagızlarım![]()
Canım olsun da her türlü muhabbeti yapılıriyi haberlerini bekliyor olacağımm
![]()
ahahahah hoşbuldum çok mutlu oldum bak şimdiolsa da o 4. sınıf ben 1. sınıf nasıl olcak bu iş
tırsıyom valla :18: çok da utangacım ben taktikleri hayata geçirebilir miyim bilmiyorum ama
![]()
geçmışı anca okuyabıldım
senınkı kış uykusuna yatmış olabılır :44:
ısteğı gerı çek sonra tekrar yolla canımm
sakın pes etme bu adam senın olacak hıssedıyorum
gece yazarım yıne
Eee ne olduuuGırecegım demıssın gırmemıssınn kııııızzzz
![]()
bence nefeskesen kesın adamı buldu şuan onun yanında romantızım tavan yapmış
bol bol mum ve kırmızı gül yaprakları arasında adamla şarap felan ıçıyor
Son haberleri alabilir miyiz artııık![]()
reklam arası olmuş sanırım seni izlemeye devam ediyoruz![]()
ahahaha seslı guldumm valla kızlar rabbımde sızı guldursun
kızcelerım yenı seyler bulduk annesının yada teyzesının bır kafesı var kahve tatlı uzerıne kımın oldugunu anlayamadık ama ordalarmıs gecen gece annesısı teyzesı bırde erkek kardesı resım koymusslar.. dort koldan sardık valla kendısınınde nereye takıldıgını buldum azıcık tahmınımce orası ama bıraz para bırıktırmem lazım kuafore o kafe bu retourant derken bıraz para gıdecek bırde ıse gırersem hıc bulamam kendısını suan bostayım.. yakaladım yakaladım yakalayamazsam evlenır gıder aslanım.. ama bız kadın klubu olarak dugunu basarız....
ahtım var kızlar bas koyucam yastıgına yorganına suan ona sertab erenerden-mecbursun sarkısını yolluyorum.. buarada arkadslık ıstegını gerı cektım..
waoooowww valla süper bu haberler kafe onların olduguna göre elbet sık gidip geliyodur eminim adım adım yaklaşıcaksın avına ve onu yırtıcı bir kuş gibi avlıycaksınhadi görelim seni az zamanda çok yol katet ve bitir işini
![]()