- Konu Sahibi nefeskesen
-
ya bence bu beni gördüde beni ciddiye almadı cunku bende almazdım yani.. instagramda sabah bişi paylasmıs sımdı gordum.. ordada birsürü takipcısı var arada kaynarım gıderım dıye dusunuyorum ben takip etmek istemiyorumki o gerizekalıyıayy cok sınır oldum yanyana yurumek ıstıyorum ben onla :) aman bir ısımde kolay olsa yavrukusum ınsallah olur bakalım
Bence ilk önce seni farketsin,bir şekilde farkettir.Mesaj olur,diğer sosyal ağlar olur,telefon olur.
Sonra da kendini geri çek.O merak etsin
Bu kız kim desin ama çek yani dikkatini evinin kapısında yat diyomuşum
Mesela onun arkadaş listesindeki arkadaşlarından bir tane kızı ekle,onunla arkadaş ol.Sonra çocuğu eklersen ortak arkadaştan ekledin zanneder.
Karşılaştık mı gibisinden,konuşursunuz.Bence yani ben neymişim beKarşıma çıksada biri bende taktik şeeeetsem
kıza sorar kim bu diye oda delimi benide ekledi der acaba numarasınımı bulsam 118li yerlerden amann yada bosver ya ne bu yapıskan gibi dimi
Hayatında kımse yok mu bılıyor musun bunu
ya butun yorumlar resimler tek tek analiz edilip yorumlandı %99.9 yok buna emınız ama bir ihtimal varsa gizli saklı dedık ama niye gizlesin adam iyi yani...varsa bıle ılgılenmıo yanı muhakakki bir kadın kendını belli eder aksi durumda ilgilenmio meydanı bos bırakıo olur.. ama yok buyuk ıhtımal..
Ya da telefon numarasını bulup ordan mesaj at ve niyetini tanışmak istediğini söyle,faceye bakmaz diyorsan..
Bence direk mesajdan konuya gir.İsteği onaylamasını bekleme.
De ki arkadaşım , biz seninle bir kaç defa karşılaştık.Seni begendim veya etkilendim her neyse.Bu yüzden tanışmak istedim.Başka türlü tanışma imkanım yoktu o yüzden burdan yazdım..Gibisinden..
Neden kaçsın ki ergen çocuk değiller büyük olgun iki tarafta,işin ciddiyetini anlar bence..yok ya telefon numarasını almasın bence, o kadarı biraz fazla olur, kaçar çocuk.
Öyle yada böyle bir şekilde çekmek lazım aslacığın dikkatini.ya ben hic ciddiye almıyorum bana boyle yazanları ya gözü tok bir adama benzio instagramda tanımadıgı kızlar '' x bey harika paylasımlar yapıosum ılgı ıle takıp edıorum sızı'' falan yazmıs guya dıkkatını cekıcek cıddıye bıle almamıs
sorular falan sormus kız herdefasında yuzme havuzu cekmiş bizimki, kız sıcak aylarda ıyı geldı bu x bey yazmıssalak kız ya bır yandan guldum kıza yanı ben okadar fiyakamı ındıremem cok basitlesmiş bır kadının agzınına yakısmıcak cumleler kurmus.. kızın fotolarına bır baktım goguslerını cekmıs dılını falan cıkarmıs seksi oldugunu dusundu heralde..
Sevenleri kavuşturmak sevaptır el atalım atmasına da nasıl
Bence de facebooktan filan ekleme, ben öylelerini kopyala-yapıştır yapıp herkese sulanıyo diye değerlendirirdim hep
Kendini o konuma düşürüp O'nu da havaya sokma
Yine aynı ortamda bulunmaya çalışman lazım, başka mantıklı bi çözüm yok
Kuaför önü olur, o gittiğiniz yer olur fark etmez
ya ben hic ciddiye almıyorum bana boyle yazanları ya gözü tok bir adama benzio instagramda tanımadıgı kızlar '' x bey harika paylasımlar yapıosum ılgı ıle takıp edıorum sızı'' falan yazmıs guya dıkkatını cekıcek cıddıye bıle almamıs
sorular falan sormus kız herdefasında yuzme havuzu cekmiş bizimki, kız sıcak aylarda ıyı geldı bu x bey yazmıssalak kız ya bır yandan guldum kıza yanı ben okadar fiyakamı ındıremem cok basitlesmiş bır kadının agzınına yakısmıcak cumleler kurmus.. kızın fotolarına bır baktım goguslerını cekmıs dılını falan cıkarmıs seksi oldugunu dusundu heralde..
Oyleyse ıyıymıssEe ne yapalım sımdı facebook a bakmasını mı bekleyecegız
arkadaşım, peki bakışma falan oldu mu, karşılıklı elektrik alma durumu. dikkatini çektin mi sence? yoksa hiç fark etmedi mi?
Öyle yada böyle bir şekilde çekmek lazım aslacığın dikkatini.
Tekrar yer bildirimi falan yapmaz mı?
al bendende o kadar hıc ılgılenmem bıle ya.. o gıttıgımız tugra restouranttı adamı gorduk ıyımı
yanı her aksam gıdemem oraya maddi manevi zarar
ya kızlar hala yok hala oyle beklemede duruyor ne usengec bır adammıs ınsan bır gırıp bakmazmı (benı reddecegını ihtimalı olmazki megolanmalıga gel:82::82:) bu kesin aktif kullanmıyor yada benım gibi ciddiye almadı salakmıdır nedir hayret birsey aksama dogru ıstegı geri cekip tekrar yollıcam belki dikkatı ceker yapısmıs gibi olmaz dimi adama
ya yerbildirimi beklicem oda zaman kaybi, ya elektirik olayı restourant ta oldu baktı falan bana ama hakıketn cok guzel gıyınmıstım yani tek onun degıl cogu kısının dıkkatını cekmısstım ama oda belki ılk benım yaptıgım gıbı dusunmustur uzerınde durmadı.. kimbilir olucak ya dur bakalım twitterdanda takip ediyim olmazsa dımı ne dusunur sızce.. onu aradıgımı dusunurde sonuc ne olur :26::26::26:
kız bana bak, bu adam instagramda falan tanınmış biriyse belki ben tanıyorumdur. birsürü arkadaşım var öyle twitterdan falan ünlü fenomen. tanıştırırım belki eğer tanıyosam. yani çok gizli değilse, kim olduğunu merak ettim. fenomen tayfasındansa ben büyük ihtimal tanıyorumdur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?