tatlı bırsey..

Ya şimdi onun kişiliği ile de alakalı birşey.
Eğer olgun biriyse ki aslancık 30 yaşında olgundur.
Yani çok kız yoksa tepesinde ve totosu kalkmamışsa seni dikkate alır ve kk hatunları olarak düğün hazırlıklarına girişiriz

Yok ama çocuk playboy sa hergün elinin altında bir kız varsa pek dikkate almaz.Araştırmalarınız sonucunda böyle bişeye vardınız mı

Konuyu ara ara takip ediyorum,
umarim kavusursunuz :) ama...
Kizlar tarafindan ilgi gören biriyse büyük ihtimal senide ciddiye almayacak

Neee eklemiş mi facebooktan
Geç kalmışım ekleme demekle
Bence görmediyse geri al isteği
Havaya sokma şimdiden

Kapısında bekle
Onu görürsen girersin her akşam girme tuzlu olur

ya gidilir gidilmesinede gerek yok okadar masrafa hem o da oraya cok takılan bırı degıl bence degısıklık olsun muhabbetı ıle onlarda orada actırdılar ıftarlarını bız gibi.. sonrası malum bıldıgınız gıbı..

Çok aktif kullanmıyorsa belki sen tekrar gönderdiğinde tekrar gönderdiğini bile anlamaz Üstüne bir de dürt ses gelmezse mesaj at. bırak gitsin dönerse senindir.

dogru soyluyorsun ama telefondan ınstagrama gırıyorsa muhakkak bakıyordur dıye dusundum en kotu aman bosver dıyecem ztn cırkın bırı o

insallah cnm.. ama durum pek ıc acıcı degıl aslında bende cıddıye almazdım.. ya bende onu cok ıstıyorum tesadufen karsılarmıs gıbı ama ama check-in yapıcakta ben gidicemde ıste gıttık bırkere yakalıyamadık.. belkıde yanımızdan gectı gıttı arabayla kımbılır

Facebook dan ekledın bır kere twıtterdan takıp etme bır tarafı kalkmasın

bende bunu dusundum vazgectımmm ... cunku o bir aslannn burcuu showu sahneyı sever

Umutsuz konuşma bence bu iş olacak
Valla nasıl desem bilemiyorum ama buna benzer bir olayıda biz yaşıyoruz arkadaşımla kendisinin hoşlandığı bir adam var ve bizde onu aradık bulduk bir şekilde facebooktan uzun uğraşlar sonucunda Ve nerede oturduğunu öğrendik gittik sabah iş saatinde otobüs durağına beklemeye başladık tam dedik gelmeyecek herhalde bir baktık geldi Tabi bizim kız arada adamı kesiyor neyse otobüs geldi bindik adam önce bize yol verdi binerken , neyin kafasındaysak adamın gittiği yere kadar bizde gittik adamdan bir durak sonrada biz ineriz dedik neyse adam indi bizim kız üzüldü pek bir şey olmadı diye adam tam indi gidiyor döndü bizim kıza bir bakış attı Şimdi yeni planlar yapıyoruz bakalım son vuruşu yapacağız bir şekilde
Yani demem o ki öğrenebilirsen sende öğren tesadüfü yarat olacaksa olur

Son düzenleme:

birde capkın bır adamsa hıc caktırmaz gızlı yapar yapacagını capkınsa benıde alırdı yani
belkide ne istedigini bilmiyor

Yat kalk dua et canım tekrar karşılaşmak için

ısım kaldı arkadsım yapıcak bır sey yok bende baska turlusunu yapamam yani...

Konuyu ara ara takip ediyorum,
umarim kavusursunuz :) ama...
Kizlar tarafindan ilgi gören biriyse büyük ihtimal senide ciddiye almayacak

bılemıyorumki ama ben bıle ciddiye almıyorum tanımadıgımı oda almaz ınsallah kasılasırız bırdaha

Neee eklemiş mi facebooktan
Geç kalmışım ekleme demekle
Bence görmediyse geri al isteği
Havaya sokma şimdiden

ayy dungece ekledimm cekırgemm hıc yapmadıgım bırsey yaptım ya aktıf kullanmıo gormedı yada cıddıye almadı geri cekıcem ztn

Yasini yazmismiydin bide yaslarinizi merak ettim

ben 25 im cnm oda aslında 31miste kendısı hayır 30um yazmıs bır yorumunda bende 30 yazdım buraya aramızda 6 yas var

umarim karsilasirsiniz :)
kucuk degilmissiniz ya ben seni 22 filan onuda 26 filan dusundum
yas farkiniz iyi sonunuzda iyi olur INSALLAH

Arkadaslık ıstegını gerı al canım sen yaa

Durun ekleşmeyin siz kardeşsiniz dermişim

Ama ben sevmiyorum ya
Ouslar koşsun kızların peşinden, havaya girmesinler

ous bu kizcagizi fark edene kadar
öyle hergun gordugu biri degil galiba adim atmak sart

kızlar geri alıcam istegi.. okuyanlar bılır konumu hıc bana gore degıl dedım ama baska kanalım yoktu ona ulasmam ıcın.. ben bıle cıddıye almıorum tanımadıklarımı o hayli hayli almaz dedim.. baska sekıldede farkettırememkı kendımı nasıl olucak bılmıyorum kızcelerim bısı olucak ama net bırsey ıstıorum evet yada hayır gıbı bırsey

ous bu kizcagizi fark edene kadar
öyle hergun gordugu biri degil galiba adim atmak sart

Evet ama bu adım sanaldan olmasın bence
Adını sanını bilmiyo ki görünce çaksın hemen de kabul etsin vs.
Bence o karşılaştıkları yerde ya da kuaförün oralarda fırsat kollasın

ayy dungece ekledimm cekırgemm hıc yapmadıgım bırsey yaptım ya aktıf kullanmıo gormedı yada cıddıye almadı geri cekıcem ztn

Şimdi çek bence yoksa her şey için çok geç olabilir

Bence göndermişken bu akşama kadar müsade et yine olmazsa öyle geri al. Çünkü zaten göndermişsin. bir şey kaybetmezsin

Bak bence bırkac kere tesadufen karsılastıysanız zamana bırak yıne karsılasacaksınız Bu belırsızlık cok kotu degıl mı :111:

evet kızlar belirsizliik cok hotu kesin birsey ıstıyorum.. hani olmuosa olmuodur evet yada hayır gıbı bırsey grilikten hıc hoslanmıyorum..

aksama kadar tutucam ılerleyen saatlerde geri cekrim artık belki biryerde karsılasırsak yada yıne pusuda gızlı takip olucak..

kuafor olayı olmaz bır arkadasımız demıs o iş hepten yaş.. gecmıs sayfalarda yazdım.. manikürcü kız kocaya kacmıs saadet günesimi batırdı kız ya

bakınıyorum ne yapılabılır dıye de.. yolları çıkmaz bana adamın, dualarda yetmıyor gibi.. bısıler bulucam artık ama ne

SİBEL ALAŞ- BİN YILDIZ sarksı benden ona gitsin...

-----**-------

Olmadı olamadı
Başka kollarda uyuyup kaldın
Varmadı varamadı
Gözüm yollarda çalınmaz kapım
Gelmedi gelemedi
Beklemem artık ben çok sıkıldım
Koyver yeni evler bulsun kendine

Bitmedi bitemedi belalı kavgan
İçim sızladı

Bilmedi bilemedi bekledi şeytan
Zaman kolladı
Ağladı ağladık ağladı annem
Yar hepsi hak mı
Koyver yeni evler bulsun kendine

Bin yıldız yaktım sana
Yetmiyor dualar yolların çıkmaz bana

Yüreğim gayret
Hadi gel yine sen sabret
Yeni evler var elbet yollarında

-----**-----

hahaha ümitsizligime gel

Son düzenleme:

Nerde oturuyo
Uzak mısınız
Yakınsa illa karşılaşılır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…