- 17 Nisan 2009
- 6.796
- 2.197
- 373
- Konu Sahibi nefeskesen
-
aynen adım adım olucak ben bırden olsun yada olmasın dedım grılık ıstemiyorum dedım ama baktım olmadı yavrukusum artık boyle yavas yavas olucak her gelısmeyı haberdar edıcem sızlere olucak ınsallah arkadsım.. hemen ataga gecmıcem beklıorum pusuda ıyıce oturtayım kafamda altın vurusu yapıcam valla
tamam takibe devam edicem ozman hayırlı işler yigidom
cunku banada tanımadıgım arkads lıstemde olmayan kısıler mesaj atıyor tanısmak ıcın cıddıye bıle almıyorum.. e ben almıyorsam o hıc almaz..
tamam canım dua etmeyı unutma bana ınsallah olur varsa bır derdın sıkıntın taktık ıstegın falan gel ben buralardayım bana yardımcı oldunuz elımızden geldıgınce bısıler yaparız burda benım ıs bıraz zaman alıcak sizin gonuller sevınsın bende sızle sevıneyım
Tam tersi erkekler baya ciddiye alır :).
sımdı canlarım yarenlerim bu yoldakı aziz yoldaslarım
simdi elimizde annesıne yada teyzesıne aıt bır kafe var yada cok yakın bır akrabalarına ait, cunku aile orada takılıo cogunluk kafa dagıtmak ıcın yada sohbet muhabbet etmek ıcın
2.si kendısının takıldıgı 2 bir yer dungece art arda resımler koymus benım arkadslık ıstegı yolladıgım aksamda oradaymıs ama hep erkeklerle geyık surusu gıbı gezıolar dısı sınek bıle yok
bende ıstegı gerı cektım cunku cıddıye alınmama durumu barız ortada ben olsam bende almam.. kolları sıvadım ıse gırmeden bısıler yapmam lazım suan bostayım.. paramıda cok harcamamam gerekıo gıttıgım kafede bulasıkları yıkamıyım
buarada dun gece arkadsım evlenme teklıfı aldı arkads memlekete gıdıcek ısteme gelıolar
bende yıne tam gaz hareketlılık devam edıo.. sizlerde ne var ne yok tanısamayan taktık ısteyen varsa burdayız dedım berber baskasının sacını kesermıste kendını kesemezmıs.. haa bırde fal bakan bırılerı varsa fallasalım aksama arkadsım gelıo sorusu olana ona baktırırız
Oooo harika oldu bu cafe olayıSabretmende fayda var. Olacak dedik olacak
Sen annesini takip et bir evini falanda öğren benden demesibu adam annesiyle yaşıyorsa sabah bir vakit evden çıkacak illa ki karşılaşma fırsatın olur.
Ee ilk aksiyonu ne zaman yapacaksın?
Pembe dizi gibi oldu bu topik bir sonraki bölümü merakla bekliyorum:128:
vayy arkadaş ne güzel bi topic olmuş
gizem, aksiyon, romantik film tadında. imdb puanı:8.8
şimdi nefeskesen çocuğun kimliğini gizli tutuyor ya ben meraktan ölebilirimen azından 1-10 arası puan versek bu çocuk kaç alır onu söylede bi fikir edinelim.
konu sahibi senden şahane betimlemeler bekliyorum
Dört koldan sardınız yani aslanıDüğün basmayacağız inşallah düğün alayı olarak gideceğiz oraya eheh
baştan sona gülümseyerek okudum konuyu, çok hoşsunuz, güzel bir enerjiniz var gerçekten ve eğer size layıksa yani istediğiniz gibi biriyse, hayırlıysa mutlu olursunuz inşallah :) sizi tanısa ve anlaşırsanız etkileneceğini düşünüyorum. bence olursa ya tam, sağlam olacak ya da hiç olmayacak gibi geliyor :) net birine benziyorsunuz :)
aferim kiz sana cafe ışı çok ıyı oldu
olmadı aramızda para toplarız bulaşıkları yıkatmayız sana yeter kı aslanına kavuş
sen kahvenı ıç resımlerını özelden at bana
Fake bir hesap al oradan konuşmaya başla mesaj yaz, yaz elbet cevap verir konuşmaya başla bir süre sonra sana göre olup olmadığını anlarsın .
Muhabbete devam ettikten sonra gerçek hesabını verirsin belki de evlenirsiniz kısmet işi bunlar :):)
Sakin Fake hesap acip ortami karistirma. Olacagi varsada, fake den dolayi seni de sonradan ciddiye almaz.
Zaten fake yapsan, ne isine yarar ki?
Bilmiyorum, benim erkek kardesime de ara ara hep eklemeler gelir. Ama hic tepki vermiyor, güzel olsalar bile. Niye diye sordugumda: Öyle basit eklemeyle olmaz, eger tanismak istiyorsa, adam akilli 2-3 cümle birsey yazsin demisti.. öyle oldugunda, bende en azindan bir merhabami esirgemem demisti bana.
ne bakımı
vuslattt yakınnn yavrukusumm.. yarın aksam dıye dusunmustum ama arkadsım kandırdı sadece bır kahve ıcelım nefeskesen dedı hemde soyle bır ortama bakarız tuvaletın yerını falan ogrenırız dedı ... ya bende yarın aksam gıtmek ıstıorum arkadsımın dedıgıde mantıklı ya bu aksam olurmukı ay allahım ya bulamazsak orda..
ama erkek arkadslarınıda takıbe aldık ıkı arkadsı orda check-in yapmıs benımkıde gelırmıkı acep..
Aktif kuzucumm siz gidince orada karşılaşacaksınız inşallah ve sonraa gelsin tanışmalar kahkahalarVe bu akşam gidip kahve için bencede en azından ortamı görürsünüz yabancı kalmazsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?