- 11 Aralık 2012
- 119
- 3
- 48
- Konu Sahibi nefeskesen
-
ayyy ya ıkı saattır dolaba bakıorumm.. gitmeye karar verdım yıne bız 3 kafadar gıdıcez bakalım..
avıma bır bakıyım oralardamı degılsede nerden saldırabılırım dıye bır bakıcamkızlar sans dıleyın umarım cok kalabalık olmaz
saclarımı acık olucak masa yapcam, dar bır pantolon altına topuklu ustune ne gıyecegımı bılemedım
bistüyer tarzı straplez bır seyım var sıyah yada kırmızı kayık yaka bırseyım var oda dar onu acık ama catal gozukmuo
baştan sona okudum canım hadi bakalım inşallah dönüşünde hayırlı haberlerini alırız
Git git tabikideeemaşalı saçını biraz dağıtta doğal dursun büstiyer iyi seçim gibi dar pantolona iyi gider ve iyi şanslar kuzuu
Cafe olayı harika olmuş.
Aslancık tuzaga düşecek az kaldı ehuehue
nefeskesen sende büyük potansiyel gördüm bi uçan bi kaçan
çocuk iyiymiş. şimdi burda aklımdan geçenleri yazıp ban yemek istemiyorumen iyisi sen benim düşüncelerimi okuuuu
gelişmeleri takipteyim bu arada 8 çok iyi 2 puanı kırdığın yere bittiminsafa gelde özelden felan bi ad-soyad söyle. pek yakışıklının olmadığı şu çevremde gözüm gönlüm açılırdı şahane olurdu
kızlar dayanadım yine girdim aslında cok heyecanlıyım gayet mantıklı gezınıorum ama evdeayy aglıcam sınırden duygu karmasası yasıorum.. kırmızılıyı sectim saclarımı tepesını suan arkadsım yapıo ayy halımızı gorsenız gulmekten olursunuz
sıyah büstiyeri denedim ama pantolon dar sıyah büstiyer siyah saclar kabarık maşa bır elımde kırbacım eksik gercı aslanıma terbıye edicem ama
kızlar sans dıleyın ben cıkıcam azsonra yıne ınsallah kalabalık olmaz kulaklarıma buyuk bır kupe takmayı dusunuorum ama arkadsımında kolyesı var onu takarsam takmamm hadi ya nasıp gorucem ınsallah
gazan mübarek olsun arkandayız
Seninki yokken keske dalmayaydiniz o kadar muhabbete
Birdahaki karsilasmada derlerse seninkine daha oncede karsilastik bunlarla soyle oldu,
cakmak vardi cakmak istediler gibi seyler soylerse seni hafif zannedebilir kötü olmus bence..
amannn benımkı gelsınde ayarlarız onları sonra ztn ben cok gırmedım bırazdaha yabanı durdum halbuki masanın en gırıskenı en ozguvenlısı benım ama neolur neolmaz dedım
her ıhtımali dusunmek lazım ben aslanım dıye cıktım yola...
unutmusuz dedım nıye sureklı ısteyelım sız ne anladınızki dedim gebertirim adamı sessız sessız oturuorum orda ayaga kaldırmasın benı kımse yalnıs anlama falan dıye...
ztn hemen sonra konu degıstı buraya ılk mı gelıosunuz hep boylemı olur burası genel seylerden konustuk bırdahakını selamımız oldu ıste gorursek eger fenamı oldu bu onlar ıcın kucuk ama benım ıcın buyuk bır adım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?