tatlı bırsey..

voedreamcım cnm benım sevındım senı gorunce evet bende senın gıbı dusunuyorum bıryandan konusmamız ıyı oldu ztn cok koyu bır muhabbet degıldı ama guzel gectı benımde tek korkum o begenme falan olayı olur aslancıga soylerler kısmet kapanır falan amannn ne olucaksa olsun artık cok cok yavas yavas olması canımı sıkıyor olucak ınsallah bu aksamda gelmezse naparım bılmıorum

Bend eseni görünce sevindimm her şey yolunda gidecek bence buna inanıyorumm canım benim şuan yavaaş ilerliyor olabilir amaonla bir tanışsanız her şey çok hızlı gelişecek gibime geliyorr ah aslanın bir gelse o cafeye neler olcak nelerde bilmiyor ki gelsinn

nefeskesen konunu baştaaaaann sona okudum. çok heyecanlı yaa. inşallah her şey gönlünce olur. bir daha cafeye giderseniz o çocuklarla sen hiç muhabbete girme hem cool görünürsün hem de belli mi olur birisi sana göz koyar falan . ama kendi masanda kızlarla konuşurken de aktif ol ki bir havan olsun. inş. diğer gidişinde onu görürsün bol şanslar sana

Şu Sinem Kobalın oynadığı Romantik Komedi filminin gerçek hayattaki versiyonu gibi olmuş burası,
ah çok heyecanlı...
her gün sabırsızlıkla bekletiyor

vayy arkadaş!! neler olmuş neler

nefeskesen senin aslan yokken o kadar muhabbete girmeseydiniz iyiymiş. sonra aradaşımın aşkısın mod on olmasında ama konu çok keyifli tam gaz devam

hımmm okudum yazını:))))
bende diğer kızlar gibi merak etmiştim gelişmeleri:)
önce aslancık lakabı çok hoş olmuş:)
iyi hoşta aslancık yokmuş ama, neyse birgün o da olur nasıl olsa......
yalnız hiç sevmediğim cafe-erkek ortamları muhabbetleri dönmüş yada döndürülmüş diyim, orda oturan aslancığın arkadaşları için diyorum yani.....
lakayıtca davranmışlar.......
ay birde şey yazmışsın ya biride sırıttı durdu, bize baktı diye:)))))))
ille olur zaten öyle pişmiş kelle gibi sırıtanı gerçekten:))))))
bende sinir olurum öylelerine......
arızaya bağlanıyo heralde gülerkenDDDD
herşey gönlünce olsun inşaallah canım, mutlu olursun hep inşaallah.....
öpüyorum.....
ayrıca takipteyim seniii:)

nefeskesen senin aslan yokken o kadar muhabbete girmeseydiniz iyiymiş. sonra aradaşımın aşkısın mod on olmasında ama konu çok keyifli tam gaz devam

nefeskesencim bu arkadaşa aynen katılıyorum.....
muhabbet dozuna bencede dikkat et sen, arkadaşımın aşkına kurban gitmeyesin sakın ola......

nefes nefese okudum konuyu bi solukta.. hatta çalışıyorum işyerinden okuyorum o derece.. özelliklede son sayfaya bakmadım sonunda güzel birşeyler olmuştur diye ama bir nebzede olsa hayal kırıklığına uğramadım desem yalan olmaz
öncelikle çok espirili olmana ve anlatım tarzına bayıldım harikasın inşallah sonucuda istediğin gibi olur cnm
bizde eşimle bir düğünde karşılaştık işyerinden ortak arkadaşımızın düğünü ( bankacıyız farklı şubelerdeyiz )
benim sevgilim var daha yeniyiz .. baktım biri bana bakıyo çokda hoş farkediliyo bende bakmaya başladım
nese düğün öle bakışa bakışa bitti sora pazartesi ortak ekrandan ben bunun hangi şubede olduğunu araştırdım buldumda ilk baktığım kişi oydu Allahın işi işte
onun şubesinde olan bi arkadaşım vardı onu aradım sen niye düğüne gelmedin gibilerinden sora sizin şubeden şu kişide vardı hoş çocukmuş falan dedim arkadaşım onun sevgilisi var evlenicekler dedi aman iyi be benimde sevgilim var nolmuş yani dedim ay şimdi kendime bile çok gülüyorum
neyse konu öle kapandı bu olayda mayıs sonlarında oldu benim tabi aklımdan çıktı sevgilim var sonuçta ona odaklandım
sıcak bir temmuz akşamı face in başında otururken bir msj geldi bir baktım bi daha baktım diyorumki ben bu çocuğu bi yerden hatırlıcam ama çıkaramıyorum sora şak diye jeton bi düştü ben tabi şoklardayım
mesajını okudum içimdende diyorumki bak şunun yaptığına hem sevgilisi var hem bana yazıyo( ayrılmışlar kız arkadaşıyla bana msj atmadan 1 ay önce falan ) nese baya güzel bi msj yazmıştı '' benimki kör gözle kuyuya taş atmak gibi bişey sevgilinin olup olmadığını bilmiyorum böle bişey yapıyorum '' demişti
ben tabi hmn cvp yazdım sevgilimin olması seninle arkadaş olmama engel değil diye
bu arada yanlış anlaşılmasın sevgilim dediğim kişiyle daha çok yeniydik onun ısrarları ve benim boşlukta olmam sebebiyle denemek istedim ama olmıcağını her fırsatta kendisine sölüyodum sora o beni bıraktı zaten
neyse benim sevgilimin olması sebebiyle bir süre arkadaş olarak kaldık bi 6 ay sonra sevgili olduk
şuan 1 yıllık evliyiz ve maşallah çok seviyoruz herşey o kdr güzelki
inşallah senin sonunda bizimki gibi güzel olur rüya gibi olur
uzun oldu biraz daha çok detay varda yazamadım
bu akşamı merakla bekliyoruz güzel olucağından şüphemiz yok

herkeste de ne ilginç aşk hikayeleri var ya:123::118:

nefeskesen ben de diğer arkadaşlara katılıyorum. keşke o kadar muhabbet etmeseydiniz şimdi içlerinden biri senden hoşlanırsa kötü olur.

ama aslancığa adım adım yaklaşıyorsun bencehayırlısı

ANEEEEE neler olmuş neler ya qı merakla bekliom ya ben şimdi tüh bugün işler yogundu açtım geri kapadım fln derken yeni okudum daha çocuklara fazla yüz vermeyin aslan gelirse kıskanabilir benden sölemesi dün akşam olmadı ama bu akşam kesin olur bence sankim içime öyle doğuyo inş. gelir yaa ayy heycan yaptım şimdi bende nişanlımla akşam bir deneme yapayım cafeye gidelim ayrı masalarda oturalım sonra ben onu ayartıyım bak nasıl içim gitti kıskandırık oldum ya ben hayırlı haberlerle gel inş. dualarım seninle

Şu Sinem Kobalın oynadığı Romantik Komedi filminin gerçek hayattaki versiyonu gibi olmuş burası,
ah çok heyecanlı...
her gün sabırsızlıkla bekletiyor

nefeskesencim bu arkadaşa aynen katılıyorum.....
muhabbet dozuna bencede dikkat et sen, arkadaşımın aşkına kurban gitmeyesin sakın ola......

kızlar tek tek okudum mesajlarınızı malesef bende sızın gıbı dusunuyorum... oyuzden gırmedım cok muhabbete bıraz daha yabanıydım.. muhabbet derkende oyle sıkı fıkı masaları bırlestırelım bır sohbet olmadı.. takımlardan konusuldu mısır olayları buraya ılk defamı gelıosunuz falan gıbıler...boyle anlatınca sankı hep onlarla muhabbet etmısız gıbı oldu ama oyle degıl ısın acıgı..

haa sunu atlamadan gecemıcem cok konu acmaya calıstılar boyle bırseye cesaret edemezlerdi aslında ama CAKMAK olayı ısı bozdu... bızım bılerek yaptıgımızı dusunduler bence.. kı ztn bılerek yapmıstık ama olanlar hep bılmeyerekten oldu yanı bıraz karısık ama sız benı anladınız... bızım masa kısa net cevaplar verdi oyuzdende konu kapandı bende cok sevmem masadan masaya konusmayı ama aslancık oluncada bıryerden baslamak zorunda olucaz enazından ıyı oldu bıryanda dedıgınız seyden korkuyorum ben cok konusmadıgım ıcın bana cok baktılar sız hangı takımlısınız falan dıye bana odaklı soruldu dıger konular hep ortaya konusuluyordu sonra herkes kendı masasına donuodu bırtek bu olay oldu cunku kımse ısımlerını bıle sormadı ama bana odaklı sız hangı takımı tutuosunuz deyınce bende fenerbahce dedım..

bu aksam ben gıtmesemmıkı yoksa belkıde goz koydu bırı yada bızım kızlar gıtse ben gecmı gıdeyım:18::18::26::26::26:

içlerinden biri özellikle sana siz hangi takımı tutuyorsunuz dediyse seni beğenmiş olabilir bence.

bu akşam kesin onlar da bir daha gelirler. ama seninki de gelir belki.

gitsen gitmesen mi ben de bilemedim.:26:arkadaşı senden hoşlanırsa kötü olur

ya kıskanmasını bırak cadıkazanım ya aslana ben surdakı kızla tanısmak ıstıyorum falan dıe benı gosterırse ben ondan korkuyorum belkıde evham yaptım ama dungece kendımı cok begendım

herzaman dıkkat ederım kendıme ama dun gece bır ayrı ozendım cekıcı oldugumu dusunuyorum bu aksam gıtmesemmıkı yada gecmı gıtsem ya gelırlerse aslanım olmazsa

KIZLAR YALNIS FATIH TARAFINDAN FETH EDILMEK ISTEMIYORUM belkı de abartıyoruz dımı yok oyle bısı

ya yalnıs fatıh feth edıcek sımdı ya bende ondan korkuorum cheese kekım acaba fazlamı anlam yukledım dıorum ama bana odaklı sordu yaa aslancıga ya derse aslancık bana dırek yenge gozuyle bakcak

yada bız abartıyoruzz yaa dımı yok oyle bırsey fazla ınce dusundum belkıde gıtmeyelımmı yada gıdelım ben gecmı gelıyım ne yapsam

ayyy bu cocuk benım kısmetım degılmı yaa yoksa lımonlu cheesecake

sen git aslan orda olursa ve sen gitmemiş olursan için içini yer benden söylemesi arkadaşıda 2 kez gördüğü kıza aşık olucak kadar saf aşık olmaz herhalde gelirse en azından ne hoş kız çok güzel gibi laflar olur bence git ama orda olurlarsa ve aslan yoksada fazla muhabbet etmeyin bu sefer 1er çay yada kahve içip kalkın alışverişten dönüyoken uğramış bir yorgunluk kahvesi içmiş gibi gözükün bence onlar için gittiniz gibi görünmesin elinizede boş 2 3 kutu poşet alıp evden 2 3 bady koyun iş tamamdır

canım önden bir arkdşların gitsin baksınlar aslancık gelmişse haber versinler sen biraz geç git. yok eğer gelmemişse hiç görünme bile hatta arkadaşların da erken kalksınlar. o çocuklarlamuhabbet fazla ilerlemesin çünkü

bence arkadaşların gitsin bir baksın aslancık oradaysa git sen bence

yoksa gitme bence aslancığın yengesi olabilirsin sonra

cadıkazanım bence benım ıcın hos bırı guzel dun gece tanıstık falan demesı bıle aslanın bana karsı bakısını bıle degıstırır dırek bana normal arrkads gozu ıle bakar... alısverısten donme olayı ıyıymıs onu yapabılırz ama neden orada kahve ıcmeye gıdıoruz bunu dusununebılırler yanı ben boyle dusunurdum yanı ya bılemedımkı hıc ben

bende ondan korkuorum muhabbet falan ılerler ama ılerlemezsede aslana ulasamayız dıo arkadsım 2 arada 1derede kaldım

bence arkadaşların gitsin bir baksın aslancık oradaysa git sen bence

yoksa gitme bence aslancığın yengesi olabilirsin sonra

ayyy ya neye nasip neye kısmet kızlar ben bı cıkıorum bısıler yıcez arkadslarla gıtmıcem ama bu aksam arkadsımda gıderız dıyor guzel bıryer onlar ıcın gıtmıyoruzkı dıyor kalk nefeskesen dıo ama

ya bırkerede su konu ıle ılgılı bırkerede hevesım bogazımda kalmasa gorusurz kızceler gelısmelerı yazarım yıne sevıyorumm sızlerııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…