tatlı bırsey..

baştan sona okudum canım hadi bakalım inşallah dönüşünde hayırlı haberlerini alırız :31:

ayyy ya ıkı saattır dolaba bakıorumm.. gitmeye karar verdım yıne bız 3 kafadar gıdıcez bakalım..

avıma bır bakıyım oralardamı degılsede nerden saldırabılırım dıye bır bakıcam :52::52::52: kızlar sans dıleyın umarım cok kalabalık olmaz

saclarımı acık olucak masa yapcam, dar bır pantolon altına topuklu ustune ne gıyecegımı bılemedım

bistüyer tarzı straplez bır seyım var sıyah yada kırmızı kayık yaka bırseyım var oda dar onu acık ama catal gozukmuo

Git git tabikideee :1: maşalı saçını biraz dağıtta doğal dursun :52: büstiyer iyi seçim gibi dar pantolona iyi gider ve iyi şanslar kuzuu :31:

nefeskesen sende büyük potansiyel gördüm bi uçan bi kaçan :23::23:

çocuk iyiymiş. şimdi burda aklımdan geçenleri yazıp ban yemek istemiyorum :27::27: en iyisi sen benim düşüncelerimi okuuuu :52::52:

gelişmeleri takipteyim bu arada 8 çok iyi 2 puanı kırdığın yere bittim :9::9: insafa gelde özelden felan bi ad-soyad söyle. pek yakışıklının olmadığı şu çevremde gözüm gönlüm açılırdı şahane olurdu :52::52:

baştan sona okudum canım hadi bakalım inşallah dönüşünde hayırlı haberlerini alırız :31:

Git git tabikideee :1: maşalı saçını biraz dağıtta doğal dursun :52: büstiyer iyi seçim gibi dar pantolona iyi gider ve iyi şanslar kuzuu :31:

Cafe olayı harika olmuş.
Aslancık tuzaga düşecek az kaldı ehuehue :32::32::32:

nefeskesen sende büyük potansiyel gördüm bi uçan bi kaçan :23::23:

çocuk iyiymiş. şimdi burda aklımdan geçenleri yazıp ban yemek istemiyorum :27::27: en iyisi sen benim düşüncelerimi okuuuu :52::52:

gelişmeleri takipteyim bu arada 8 çok iyi 2 puanı kırdığın yere bittim :9::9: insafa gelde özelden felan bi ad-soyad söyle. pek yakışıklının olmadığı şu çevremde gözüm gönlüm açılırdı şahane olurdu :52::52:

kızlar dayanadım yine girdim aslında cok heyecanlıyım gayet mantıklı gezınıorum ama evde :43::43::43: ayy aglıcam sınırden:53::53: duygu karmasası yasıorum.. kırmızılıyı sectim saclarımı tepesını suan arkadsım yapıo ayy halımızı gorsenız gulmekten olursunuz

sıyah büstiyeri denedim ama pantolon dar sıyah büstiyer siyah saclar kabarık maşa bır elımde kırbacım eksik gercı aslanıma terbıye edicem ama:60::60::60::64::64:

kızlar sans dıleyın ben cıkıcam azsonra yıne ınsallah kalabalık olmaz kulaklarıma buyuk bır kupe takmayı dusunuorum ama arkadsımında kolyesı var onu takarsam takmamm hadi ya nasıp gorucem ınsallah

kızlar dayanadım yine girdim aslında cok heyecanlıyım gayet mantıklı gezınıorum ama evde :43::43::43: ayy aglıcam sınırden:53::53: duygu karmasası yasıorum.. kırmızılıyı sectim saclarımı tepesını suan arkadsım yapıo ayy halımızı gorsenız gulmekten olursunuz

sıyah büstiyeri denedim ama pantolon dar sıyah büstiyer siyah saclar kabarık maşa bır elımde kırbacım eksik gercı aslanıma terbıye edicem ama:60::60::60::64::64:

kızlar sans dıleyın ben cıkıcam azsonra yıne ınsallah kalabalık olmaz kulaklarıma buyuk bır kupe takmayı dusunuorum ama arkadsımında kolyesı var onu takarsam takmamm hadi ya nasıp gorucem ınsallah

gazan mübarek olsun arkandayız :27::27:

gazan mübarek olsun arkandayız :27::27:

hadi insallah canım benımm ınsallah goruruz degılsede bundan sonra cok takılacagımız kesın oraya muhakakk takılacak arkadsları cok gelıo cunku oraya bıldırımlerıne baktık belkı ugrar ayyy bıde bır kızla gelıomuss:22::22::22::22:

ama sevgılı yok gıbı :57::57::59::59::59::59::58::58::58::58: anca gule gule derım uzaktan off ya umarım ummdugum gıbı olur hersey

ben ona varmazsam gozum acık gıderım yaaa :14::14: kimselere yar etmıcem gorur o :10::10: hadı ben kactımm kızlarr duaaaaa edııınnnnnnnnnnn

Son düzenleme:
Siteye girdiğimde muhakkak uğradığım konu oldu.:D
Umarım herşey istediğin gibi olur.:)

gelişmeler harika valla.. heyecanla bekliyoruz.. bol şans sana.. fazla oyalanma geç kalacaksın :1: hadi terbiye et şu aslanı inşallah karşılaşırsın.. bu akşam olmasa bile ortama yabancı olmamış olursun gittiğin iyi oldu öptm cnm haberlerini bekliciim :46:

dışarıdaydım meraktan gelince hemen bilgisayarın başında buldum kendimi :9:
bol bol dua ediyorum tatlım senin için inşallah güzel haberlerini alırız :16:

nefeskesene bi kamera takmamaız lazım yoksa meraktan çatlıycaz

aslancığı gördü bizi unuttu :20::20: gelişmeleri kim bildircek şimdi :110::110:

kızcelerım kalkar kalmaz sıze yazıorum dun gece aslancıgımız yok gelısmelerde war tabi ama bu kadar yavas olması yoruo benı moralımı bozuyor:20::20::5::5::5:

o ıkı erkek arkadsı oturuodu orda bırde yanlarında bır erkek daha vardı... gordugumdekı tanımamı anlatamam heyecandan olucektım, sosyal medyaya hem minnetarım ama bir yanda cok tehlıkelı oldugunu anladıkı hepberaber..

neyse bızım geyık surulerı takıo orda benım aslanımsız.. ama dıkkatlerı cektık hahahaha gırıste bakıyoruz onlarmı degılmı dıye aslında bız onlar tanımaya calısıoruz onlarda merak eden gozlerle sorguluo bırtanesıde pısmıs kelle gıbı sırıtıo :47::47::47: gıcık oldum..

kızlara

-bakıp durmayalım farkettıler bızı sımdı bunlarda bırı yazar bırde aarkadsının askıyım bennn onunn yengesıyımm bır nevii:1::1::1: gulustuk

1arkads: ben ztn bakamam memlekete gıtcem mustaakbel kocam benı ıstemeye gelıcek benı buraya nıye getırdınız nefeskesen herkes bıze bakıo (aslında kımse bıze bakmıo, sadece bıraz dıkkat cektık herkes ısınde gucunde ama kendı masamız ılgılenıo bızle ıkısaat bakarsak tabi)

2.arkads: amannnn koy g*tüne nefeskesen gerilme hemen sakin ol olmazsa olmaz guzel tut moralını

neyse bız oturduk nedense gerılmıstım bılmıyorum nıye oldu sınırlerım bosalmıstı allahtan el ayak tıtremıodu.. aslında bıraz cokk dolmustum herseye hayatımdakı tek renk tek gulumseme bıraz aslancık olmustu... okadar bunalmıstım kı sormayın :50::50::50:

neyse konuya doneyım.. ya her detayını anlatıp sıkmak ıstemıorum ama bızım 2.arkads paso cakmak ısteyıp duruo bunların 3 bırden cakmak verıo bıze :1::1::1::1: hepsıde yakısıklı havası olan cocuklar nıye boyle abazan gıbı hareket ettıler anlamadım:60::60::62::62::62:

bırtanesıde ılla cakmagım sızde kalsın dıo bızde yok dıoruz arkadsları bıle cocuga bakıo cunku gereksız bır yaklasımla bulundu sankı buyuk bısı takdım eder gıbı... hanı dese bız kullandıgımızda sızde kalabılır onemlı degıl dese anlarız bu ayaga falan kalktı...:53::53:

dıkkatlerını cektık bu ıyıydı ama bırazda kotuydu cunku benım aslanım yoktu ya aslanım geldıgınde bırtanesı benım ıcın ben onunla tanısmak ıstıyorum falan derse:14::14::14::14:

o arada 2.arkads yarın aksam yıne gelelım bunu saymıyalım bak kaczamandır gorusemedık falan dedı

1.arkads ben belkı gelemem bılıorsunuz yetısemem geldıgımde olsun

hepımız oyle ıyı oynuyoruz kı rolumuzu hahahaha güya dizilerdeki unluler oyuncu.. hıc bırımız gulmedı herkes mukemmel oynadı

taaa kii 1.arkadas sıgarasını yapmak ıcın cantasından cakmak cıkarana kadar ///ya bızım cakmagımız yokkı ama :47::47::47:

coucuklar bıze pısmıs kelle gıbı sırıtmaya calıstı benım cakmagım kalabılır ama yınede dedı cocuk:18::18::18: sonra sohbet muhabbet olmaya basladı sonra laf attılar konusmaya calıstılar bızde cevaplar verdık heveslı gozukmedık sadece bıraz makara tarzı gectı muhabbet kımse telefonlarını alalım falan demedı oyle gecemız noktalandı aslında guzeldı cogunluk gulduk eglendık ama aslan yoktuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu:83::83::83::87::87::100::100::100::100::100::100::99::99::99:

Son düzenleme:
Seninki yokken keske dalmayaydiniz o kadar muhabbete :23:
Birdahaki karsilasmada derlerse seninkine daha oncede karsilastik bunlarla soyle oldu,
cakmak vardi cakmak istediler gibi seyler soylerse seni hafif zannedebilir kötü olmus bence..:25:

Seninki yokken keske dalmayaydiniz o kadar muhabbete :23:
Birdahaki karsilasmada derlerse seninkine daha oncede karsilastik bunlarla soyle oldu,
cakmak vardi cakmak istediler gibi seyler soylerse seni hafif zannedebilir kötü olmus bence..:25:

amannn benımkı gelsınde ayarlarız onları sonra ztn ben cok gırmedım bırazdaha yabanı durdum halbuki masanın en gırıskenı en ozguvenlısı benım ama neolur neolmaz dedım

her ıhtımali dusunmek lazım ben aslanım dıye cıktım yola...

unutmusuz dedım nıye sureklı ısteyelım sız ne anladınızki dedim gebertirim adamı sessız sessız oturuorum orda ayaga kaldırmasın benı kımse yalnıs anlama falan dıye...

ztn hemen sonra konu degıstı buraya ılk mı gelıosunuz hep boylemı olur burası genel seylerden konustuk bırdahakını selamımız oldu ıste gorursek eger fenamı oldu bu onlar ıcın kucuk ama benım ıcın buyuk bır adım:51::51:

neler olmuş neleeeerrrrrr :21::21: aman dikkatli ol da o masadakilerden birini kendine aşık etme sonra aslanla kavuşman zor olur Allah korusunn :18: ama bir yandanda onlarla konuşmanız iyi olmuş aslanın geldiğinde en azından çok yabancılık çekmezsiniz :52::52: İşler aleyhine dönüyor kuzuu :21: İnşallah bugün aslanında gelirde elindeki fırsatları değerlendirirsin :34:

amannn benımkı gelsınde ayarlarız onları sonra ztn ben cok gırmedım bırazdaha yabanı durdum halbuki masanın en gırıskenı en ozguvenlısı benım ama neolur neolmaz dedım

her ıhtımali dusunmek lazım ben aslanım dıye cıktım yola...

unutmusuz dedım nıye sureklı ısteyelım sız ne anladınızki dedim gebertirim adamı sessız sessız oturuorum orda ayaga kaldırmasın benı kımse yalnıs anlama falan dıye...

ztn hemen sonra konu degıstı buraya ılk mı gelıosunuz hep boylemı olur burası genel seylerden konustuk bırdahakını selamımız oldu ıste gorursek eger fenamı oldu bu onlar ıcın kucuk ama benım ıcın buyuk bır adım:51::51:

Anladim... Hayirlisi olsun INSALLAH...
keske oda olsaymis tam yeriymis yani :27:

Back
X