tatlı bırsey..

ozman muhabbeti ilerletmeyin canım arkadaşların gitsin baksın aslan yoksa geri dönerler varsa sen hazırda bekle gidersin arkalarından onlar muhabbeti ilerletsede sorun olmazda sen orda olursan biri sana kancayı takarsa olmaz madem aslanın düşüncesi değişir diyosun bu şekilde dene derim

diğer arkadaşların çok hafif muhabbet eder de yine sen o yokken gitme bence, bak bu sözümü yabana atma

ağır, geri planda durmanızda ilgilerini çekebilir bence.. hem çekici hem ağır.. yada diğer kızlar arasında farklı durmanız diyim :) sizin gitmemeniz daha iyi olur gibi geliyor bana da :)

bence arkadaşlarıyla muhabbetinizin olması çok iyi olmuş aslancık gelirse en azından bir konuşma olur veee seni fark eder

heyecanla takip ediyorum seni mutlu son bekliyoruzzz

Selam canım. Ben sana olacak demiştim oluyor görüyorsun değil mi
Muhabettin açılması iyi olmuş fakat bende arkadaşlara katılıyorum birilerini kendine aşık etmeden bu işi halletmen lazm. Arkadaşlarına büyük iş düşüyor. Bence arkadaşların senden önce gitsin. Mümkünse aslancık gelene kadar sen gitme. Hem senin arkadaşlar onlarla arayı iyi tutsun. Mümkünse aslancık varken aynı masaya oturmak için çabalasın senin arkadaşlar. Aslancıkta onların yanındayken sen arkadaşlarının yanına git. Herkes masada oturuyor sen muhteşem bir edayla arkadaşlarının masasına gidiyorsun. Herkes sana bakıyor. Sen sadece aslancığın gözlerine bak. Kimseye pas verme. On numara aslana sellektör yapmış olursun Diğerleride sadece onunla ilgilendiğini anlar. Hem belki senin arkadaşlarda iyi birini bulur aralarından

Bak bence bunu düşün

ay bende merak ettimmm bak... Nelerden hoşlandığını öğrenmeye çalış ve ortak noktalar bul bunu da bir şekilde yansıt. Atıyorum siyasetten mi hoşlanıyo o zaman arkadaş ortamında dikkatini çekebilecek şekilde siyasi bir konuda yorumlar yap. Ama konuya iyi hakim ol da rezil olma. Muhabbet ortamında çok suskun kalma pasif görünebilirsin.

inanmiyorum ya olaylar super gelismiss :)) darisi basima valla ben de istiyorum
karar da vermis, uygulamaya gecirip olumlu sonuc da almissin, darisi basima. gelismeleri bekliyoruzzz

kız yaparız bısıler hangi burc bılıosun kız ben neler yaptım bırbılsen adamı bulacam dıye 15 bolumluk dızı cekılır fınalındede kavusucam ınsallah

kuzum biraz yoğunum bu aralar pek giremiyorum bütün mesajlarını okuyamadım pazartesiden itibaren gelcem sonra rahatız yengeç burcu benimki yapabilir miyiz bişeyler aslında bizim hikayeleri birleştirip bi kitap mı çıkarsak acayip olur ya sonra dizisi filmi her şeyini yaparız sonu tabiki kavuşmalı şimdi çıkmam lazım pazartesi görüşürüz

neler olmuuuşşş aslan da olaymış iyiymiş ya

bende 3 gun once heyecanlı heyeanlı 30 sayfayıda okudum bı guzel
ama bosuna okuduk herhalde
okudugumla kaldım

oluruna bıraktım o aksamda gıtmedım cunku aslancık yoktu o cocuk varmıs.. konusmak ıstemedım bıraz bu konu ıle ılgılı bırkac zaman.. sınırlerımı bozan bırkac olay oldu...

oyuzden oluruna bıraktım.. ki ben ıstersem bulurumda aslancıgı havada karada farketmez nefeskesen affetmez

sadece sızlerden de destek almak ıstedımm.. yapılacaklar belliydi ama fazla mı ılerı gıderım dıye cok dusundugum zamanlar oldu yanı dogruyu yalnısı bırde sızın yorumlamanızı ıstedım.. ama bırde ne goreyım ben kendımı cadı derdımm bana cook yardımcı oldunuz kızcelerım konum hep acık olucak ben son zamanda konuya gırmedıgım ıcın bıldırımde gelmedı kımse yazmadı dıye dusundum

merak ettıgınız bır sey varsa cevaplarım yavruceylanlar

Yok anacm hanimkizimiz siteye griyoda yorum yapmio isi bitti heralde tavsiyeleri aldktan sonra

ben hıcbır zaman bır menfaat olayı gıbı bakamadım bu konuya benım yapıcaklarım bellıydı ztn arkadslarımdan yorum almak ıstedım olmazsada gulup eglenelım dıye makarasını yaptık.. ki hepimizde baya eglendık uslubu begenmedım...

Canım ne yaptın ? Istegını kabul ettı mı ?
Bırkac gundur bakamadım Kısadan anlat bakayımm gırınce okurum tekrar

Canım ne yaptın ? Istegını kabul ettı mı ?
Bırkac gundur bakamadım Kısadan anlat bakayımm gırınce okurum tekrar

yokk tatlımum ıstegı gerı cekmıstık.. aslanın gozu tok cıktı bız atlar dıye dusunmustuk ama bakmadı bıle aslancık

ama arkadslarna ulastım dıger sayfada detaylıca yazdım gecen aksamda arkaslarım gıttı mekana aslan yıne yokmus ama o arkadsları varmıs selamlasmıslar falan kadroda eksık var demısler bnde bunu duyunca gıtmek ıstemedım oylece kaldı oluruna bıraktım ...

bende hıc bakmadım konuma baska sınırlerimı bozan olaylar oldu ılgılenmek bıle ısemedım aslancıkla.. oylece kaldı anlacagın arkadsım..:13::13:

nefeskesen aslancık öylece kalmamalı nolamazzzzzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…