- Konu Sahibi nefeskesen
-
görüyormusun kadını beyiii yorulmasın dıye kendı kendıne gebe kalıp doğuruyo
Bır donse de sonucu bılıp yatsam bendeYada donmeyecekse soylesın yarını beklerız
yatcam ben de bekliyorum belki cvp gelir diye
Ay son durum nedir arkadaşlık isteği yolladın mı
bu adam seni daha şimdiden yoruyormu ne
Yolladı evet ama cocuktan ses yok uyuyor dıye dusunuyoruz
Az once yolladı ıste ayrıca ''Bir de çocuğun bir işi var mı yea?'' burada ne demek ıstedıgını anlayamadım yeaaaaaaaaa
Bende çok merak edıyorum demınden berı konuyu okumaya çalışıyorum :))
Bır gelışme olursa hemen yaz olur mu
tanıyamadım sız kımsınız dıye mesaj atarsada
pardon kuzenım yazmış dersın
ayyyy salak heralde bu be hala uyulunurmu kac kadını ayaga dikdi:113::113: hıc kıbarca bır davranıs degıl
kızcelerım yarenlerım bu yoldaki aziz yoldaslarım kıyamam ben size uyuyun siz, mutlu bir gelisme olursa telefonunuz olsa tek tek arardım valla ama tabi evlilere mesaj atardımgece vakti
uykusu gelenler uyusun arkadslarım top atsa uyanmıcak bu adam uyucak olanlara en kokulusundan opucuk yolluyorum leopar desenli pijamamla (aslan burcu erkegıme uygun yakısayım) iyi geceler ben buralardayım kotu bısı olursa zaten o cırkın erkekti yazalım benım gibi güzel seksapalite yüksek kıza bu yakısmazdı ztn dimiheyyy gidimm elimi sallasam ellisi
Ablacığım kusura bakma bu saatte ergenliğim üstünde "yeaa" yazmışım
Çalışıyor mu diyorum?
ahahah kesin oyle kıvırıcaz baska caresı yok10 gibi falan yolladım ya aktıf kullanmıyor yada sallamıyor ısın gercegı aksama dogru belırsızlık devam ederse ıstegı gerı cekip tekrar yollıcam artık baktım yıne olmuo mesaj olarak orhan gencebay-Batsın bu dunyayı yollıcam dua edın de bısıler olsun vallahı gırdıgımız emege yazık
uykusu çok ağır bence ayrıl
zaten beni haketmiyor o
ya harbiden noldu bu adama katiee ya facebooku aktif kullanmıyor yada bence sende artık herkes gıbın demeye calısıo bana:44::44:
olur olur hemen strese gırme :)))
Adamcağızın hıç bırşeyden haberı yok kımbılır ne görüyordur rüyasında KK hatunları da onu çekıştırıyor
Ben yatıyorum şımdı yatmadan adama bı enerjı yollamaya çalışayım belkı uyandırıp faceını açtırabılırım arada gelıyorlar bana
Yarın uğrarım ınşallah olumlu bı gelışme olur
bence çoktan uyudu kaldı o yarın görücez bakalım
yalnız eklese cevap verse abazan olacak eklemese odun
yazıkya aslancığaa
benim aklıma bişi geldi bi filmde yada dizide duymuştum
kabul ederse aslancık
halıyle kımsın nesın dıcek
senınle 2 kere tesadufen karşılaştık
3.yü şansa bırakmak istemedim desin
çok etkileyici değilmi ama :26::26:
wuhuuuuwwwwww hemde nasıl harıkasın katiee bu mesajı durum boyle devam edersede atabılırım yarın aksama kadar beklıyecegım sonra ıstegı gerı ekıp tekrar yollıcam baktım olmuyor bu mesajı yollarım.. cok etkıleyıcı gercekten tabı yollayamaya gururumu alıstırana kadar cesaret hapı yutmam lazım oda ayrı
sonunda bana bı aydınlanma geldi artık gerisi size kalmış
zaten bunu yazarsan ve tepkisiz kalırsa aslan değil ayıdır o
Şimdi olaya turp sıkmak gb olmasın ama numarasını almak, faceden etkıleyıcı sozler yazmak vs.. totosunu kaldırmaz mı ya
Ekleyip sadece tesaduflerden bahsedıp gerı planda kalmanız daha mantıklı bence
Yani erkekler her zaman zoru sever
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?