- 2 Temmuz 2013
- 16.466
- 12.870
- 498
- Konu Sahibi nefeskesen
-
benim aklıma bişi geldi bi filmde yada dizide duymuştum
kabul ederse aslancık
halıyle kımsın nesın dıcek
senınle 2 kere tesadufen karşılaştık
3.yü şansa bırakmak istemedim desin
çok etkileyici değilmi ama :26::26:
Hımm aslan burcu erkeğii :97:
Bence böyle sonuç beklerken neler söyleyeceğini ayarla sen :)
Ona duygularını özetle, "aşık oldummm" tarzında değilde daha farklı bi şekilde söyle.
Şöyle oldu, tesadüfen şurda karşılaştık vs. vs. kısaca anlat aklında yer edin.
Diğer türlü sadece ekleyip onun yazmasını beklemek hiç mantıklı değil çünkü.
Konu aslan burcuysa kitabını yazarım
Senin tek yapman gereken ilgisini çekmek, gizemli olmak ve sonra biraz sessiz kalmak :)
Takipteyim konuyu
aslında dedıklerını yapmayı dusunuyorum arkadsım yapılabılecek en mantıklı net bir cevap verilmesi gerekn bır durum.. tanımadıgım bırıne yazmak cok garıp gelmıstı arkadsım ne bıleyım ben hıc cıddıye almazdım ama tabi erkeklerin kafası bizim gibi çalısmıyor malesef
belki bununda bır anlık kafası calısmazda ekleyiverir benigerısı allah kerim
zaten beni haketmiyor o
ya harbiden noldu bu adama katiee ya facebooku aktif kullanmıyor yada bence sende artık herkes gıbın demeye calısıo bana:44::44:
benim aklıma bişi geldi bi filmde yada dizide duymuştum
kabul ederse aslancık
Ayy çok güzelmiş buu,ilerde işime yarayabilir tuttum bir köşede.benim aklıma bişi geldi bi filmde yada dizide duymuştum
kabul ederse aslancık
konuyu başından sonuna zevkle okudum.. Allah hepinizden razı olsun öyle tatlı bir sohbet olmuş ki günlerdir gülmeyen yüzüme tebessüm geldi.. bende nacizhane fikrimi söylim ; diyorsun ki instagram var, fors mudur nedir check-in yapılan program var.. vs. şimdi bu tarz android programları revaçta olduğu için face e pek rağbet kalmadı.. o yüzdendir ki sık girmiyordur.. sık girmediğin zaman face e telden girsen kayıtlı olsa bile bir zaman sonra bildirimler kesiliyor.. oyun istekleri dışındakiler gelmiyor.. görmemiştir yavrucak.. yarın da ses çıkmazsa ümidini kaybetme olumsuz düşünme.. dediğin gibi en kötü bi sigara yakarsın :) şansın bol olsun çok merak ediyorum. gelişmeleri bu konuda mı yazacaksın yoksa başka konu mu açarsın? başka konu açarsan konu başlığı ne yazacaksın? ona göre takipteyim.. çok heyecanlı.. :26:
Henüz görmemiştir belki. Tanışmak istedim diyeceksen bence seni şurda şurda gördüm tanışmak istedim de. Netten sıradan biri tanışmak istiyorum dersen ben olsam " acaba kaç kişiye böyle söylüyor" diye düşünürüm. Bu nedenle neden ve nasıl ulaştığını paylaşmanda fayda var bence...
Aktif kullanmıyordur hemen kötü düşünme.
:
Çok iyi ya.En azından oltayı atıyorsun yerse . Gerçi bu söze yemesi lazım
Ben genelde biri ekleyince tanımadıysam kabul etmem, kız/erkek farketmez ve ekleyen kişi acaba bir açıklama yapmış mı diye hemen diğer mesaj kutuma bakarım. Bir açıklama da yoksa ya reddederim ya da öyle bekler isteği
Çok tatlısııınn :)
Bence iyi yapmışsın. Tamam bende olsam yapamazdım. Ama sizin durum öyle yoldan gördüm hoşlandım bitti değil.
Etkilenmişsiniz. Bi kaç kere de görmüşsünüz. Tanışmak istemeniz normal.
İnşallah arkadaşlık isteğinizi kabul eder.:))
Ettikten sonra ise bence herşeyi açıklığıyla anlatın. Gizeminizden hiç bişey kaybetmezsiniz emin olun.
Aksine dürüstlüğünüz onu etkiler. Ve sizi daha çok merak eder.
Nerede karşılaştık. İsmimi nereden öğrendiniz. Kaç yaşındasınız vs vs
Hatta bazı soruların cevaplarını vermezseniz merakı daha da artar. Mesela ismimi nerden öğrendin.
Uyabileceğimizi düşündüm inancını yaşayan biriymişsiniz. İyi ki eklemişim gibisinden konuyu devam ettirebilirsiniz.
Başta bu açıklıklar sizi tanıştırıp kaynastırır.:)
Sonradan ister gizeme bürünürsünüz isterseniz aynı açıklıktan devam. Kimse ilk aşamayı öyle çok hatırlamaz.
Kabul etmezse de instagram twitter vs. gibi uygulamalardan takip edin. Bir değil bi kaçından takip edince elbet merak eder.
O zamanda facebooktan ulaşmak istedim olmadı bende bu şekilde dikkatinizi çekmek istedim dersiniz.
Amacım tanımak.
Tüm senaryoyu kurdum. Çünkü çok masum davranıyosunuz hoşuma gitti. Aslan burcu bi erkek arkadaşım oldu.
Gizemi, zoru severler ama daha çok sevdikleri bişi varsa cesaret.
Gazaan mübarek olsunn.:)
Ayy nıye hala bır gelısme yokBelkı de var arkadaslık ıstegını kabul ettıı sımdı de sen mı uyuyorsun kıııııızzzzzzzzzzz
Ayy çok güzelmiş buu,ilerde işime yarayabilir tuttum bir köşede.
Konu sahibine gelince çok tatlısınız,tüm sayfaları okudum.Harikaaa
Kendimden örnek vermek gerekirse,beni ekleyen kişinin önce profil fotoğrafına ve paylaşımlarına bakar ona göre konuşurum
Geçen yıl telden bir çocukla hoş sohbeti ilerlettikten sonra tam bana göre oldugunu anlayıp profil fotoğrafında Eki Görüntüle 782598
buna benzer birini görünce yemiştim hayatın sillesini
Ki erkekler hemen kabul eder,hayır diyemezler
Umarım çok iyi geçer konuşmanız ki aslancık kabul ettimi merak ettim
Hala bir haber yok mu ben de çok merak ettim ya?
Amaan öküz işte anacımahahaha cok güldüm ztn cok cırkın bir adamdı benım gibi güzeller güzeli kası keman seksapalitesi yusek kızı kaybetti salaktır yanı bunu yapıosa
amannn bıkıverdim vallahi belirsizlikten ne bu be daral geldi
Eki Görüntüle 782730
baska taktik uygulamak lazım ama ne ??
ps:iyice kayısı kopardım kafayı bozdum adamla.. bırsey oluncada hevesım kacmaz dimi
Amaan öküz işte anacım
Aktif kullanmıyordur bence,yoksa çooktan kabul etmiş sen ona yazmadan yazmıştı
Girer bakar,bence mesajda at
Neden kabul etmiyorsun :)) gibi
Ayy olacak bu iş bence
ayyy banada oyle gelioda ama nasıl olacagını bır anlamadım.. yoksa olucakta sımdı aksama dogru ıstegı geri cekip tekrar yollacagım belki teknoloji özürlü aslan burcu erkegım fark eder baktım olmuo ya mesaj atıcam yada baska taktik... ay su dustugum durumlara bak alacagı olsun benden hahaha
Facebook a cok gırmıyor anlasılanInstagram dan eklesen Guncel mı baktın mı hıc ?
Bence ilk önce seni farketsin,bir şekilde farkettir.Mesaj olur,diğer sosyal ağlar olur,telefon olur.ayyy banada oyle gelioda ama nasıl olacagını bır anlamadım.. yoksa olucakta sımdı aksama dogru ıstegı geri cekip tekrar yollacagım belki teknoloji özürlü aslan burcu erkegım fark eder baktım olmuo ya mesaj atıcam yada baska taktik... ay su dustugum durumlara bak alacagı olsun benden hahaha
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?