• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlı bırsey..

ya bence bu beni gördüde beni ciddiye almadı cunku bende almazdım yani.. instagramda sabah bişi paylasmıs sımdı gordum.. ordada birsürü takipcısı var arada kaynarım gıderım dıye dusunuyorum ben takip etmek istemiyorumki o gerizekalıyı :47::47::47: ayy cok sınır oldum:9::9::9: yanyana yurumek ıstıyorum ben onla :) aman bir ısımde kolay olsa yavrukusum ınsallah olur bakalım

Hayatında kımse yok mu bılıyor musun bunu :27:

Bence ilk önce seni farketsin,bir şekilde farkettir.Mesaj olur,diğer sosyal ağlar olur,telefon olur.
Sonra da kendini geri çek.O merak etsin:31::31::31:
Bu kız kim desin ama çek yani dikkatini evinin kapısında yat diyomuşum :52::52::52::52::52::32::32:
Mesela onun arkadaş listesindeki arkadaşlarından bir tane kızı ekle,onunla arkadaş ol.Sonra çocuğu eklersen ortak arkadaştan ekledin zanneder.
Karşılaştık mı gibisinden,konuşursunuz.Bence yani ben neymişim be :52::52::52: Karşıma çıksada biri bende taktik şeeeetsem:52::52::32:

kıza sorar kim bu diye oda delimi benide ekledi der acaba numarasınımı bulsam 118li yerlerden amann yada bosver ya ne bu yapıskan gibi dimi

kıza sorar kim bu diye oda delimi benide ekledi der acaba numarasınımı bulsam 118li yerlerden amann yada bosver ya ne bu yapıskan gibi dimi

Bence direk mesajdan konuya gir.İsteği onaylamasını bekleme.
De ki arkadaşım , biz seninle bir kaç defa karşılaştık.Seni begendim veya etkilendim her neyse.Bu yüzden tanışmak istedim.Başka türlü tanışma imkanım yoktu o yüzden burdan yazdım..Gibisinden..:28:

Hayatında kımse yok mu bılıyor musun bunu :27:

ya butun yorumlar resimler tek tek analiz edilip yorumlandı %99.9 yok buna emınız ama bir ihtimal varsa gizli saklı dedık ama niye gizlesin adam iyi yani...varsa bıle ılgılenmıo yanı muhakakki bir kadın kendını belli eder aksi durumda ilgilenmio meydanı bos bırakıo olur.. ama yok buyuk ıhtımal..

Sevenleri kavuşturmak sevaptır el atalım atmasına da nasıl :1:
Bence de facebooktan filan ekleme, ben öylelerini kopyala-yapıştır yapıp herkese sulanıyo diye değerlendirirdim hep :9:
Kendini o konuma düşürüp O'nu da havaya sokma

Yine aynı ortamda bulunmaya çalışman lazım, başka mantıklı bi çözüm yok
Kuaför önü olur, o gittiğiniz yer olur fark etmez :23:

ya butun yorumlar resimler tek tek analiz edilip yorumlandı %99.9 yok buna emınız ama bir ihtimal varsa gizli saklı dedık ama niye gizlesin adam iyi yani...varsa bıle ılgılenmıo yanı muhakakki bir kadın kendını belli eder aksi durumda ilgilenmio meydanı bos bırakıo olur.. ama yok buyuk ıhtımal..

Oyleyse ıyıymıss :27: Ee ne yapalım sımdı facebook a bakmasını mı bekleyecegız:ssz:

arkadaşım, peki bakışma falan oldu mu, karşılıklı elektrik alma durumu. dikkatini çektin mi sence? yoksa hiç fark etmedi mi?

Bence direk mesajdan konuya gir.İsteği onaylamasını bekleme.
De ki arkadaşım , biz seninle bir kaç defa karşılaştık.Seni begendim veya etkilendim her neyse.Bu yüzden tanışmak istedim.Başka türlü tanışma imkanım yoktu o yüzden burdan yazdım..Gibisinden..:28:

ya ben hic ciddiye almıyorum bana boyle yazanları ya gözü tok bir adama benzio instagramda tanımadıgı kızlar '' x bey harika paylasımlar yapıosum ılgı ıle takıp edıorum sızı'' falan yazmıs guya dıkkatını cekıcek cıddıye bıle almamıs

sorular falan sormus kız herdefasında yuzme havuzu cekmiş bizimki, kız sıcak aylarda ıyı geldı bu x bey yazmıs :9::9::9: salak kız ya bır yandan guldum kıza yanı ben okadar fiyakamı ındıremem cok basitlesmiş bır kadının agzınına yakısmıcak cumleler kurmus.. kızın fotolarına bır baktım goguslerını cekmıs dılını falan cıkarmıs:9::9::9::9: seksi oldugunu dusundu heralde..

ya ben hic ciddiye almıyorum bana boyle yazanları ya gözü tok bir adama benzio instagramda tanımadıgı kızlar '' x bey harika paylasımlar yapıosum ılgı ıle takıp edıorum sızı'' falan yazmıs guya dıkkatını cekıcek cıddıye bıle almamıs

sorular falan sormus kız herdefasında yuzme havuzu cekmiş bizimki, kız sıcak aylarda ıyı geldı bu x bey yazmıs :9::9::9: salak kız ya bır yandan guldum kıza yanı ben okadar fiyakamı ındıremem cok basitlesmiş bır kadının agzınına yakısmıcak cumleler kurmus.. kızın fotolarına bır baktım goguslerını cekmıs dılını falan cıkarmıs:9::9::9::9: seksi oldugunu dusundu heralde..
Öyle yada böyle bir şekilde çekmek lazım aslacığın dikkatini.
Tekrar yer bildirimi falan yapmaz mı?:27:

Sevenleri kavuşturmak sevaptır el atalım atmasına da nasıl :1:
Bence de facebooktan filan ekleme, ben öylelerini kopyala-yapıştır yapıp herkese sulanıyo diye değerlendirirdim hep :9:
Kendini o konuma düşürüp O'nu da havaya sokma

Yine aynı ortamda bulunmaya çalışman lazım, başka mantıklı bi çözüm yok
Kuaför önü olur, o gittiğiniz yer olur fark etmez :23:

al bendende o kadar hıc ılgılenmem bıle ya.. o gıttıgımız tugra restouranttı adamı gorduk ıyımı :9::9::9:

yanı her aksam gıdemem oraya maddi manevi zarar :1::1::1:

Son düzenleme:

kız bana bak, bu adam instagramda falan tanınmış biriyse belki ben tanıyorumdur. birsürü arkadaşım var öyle twitterdan falan ünlü fenomen. tanıştırırım belki eğer tanıyosam. yani çok gizli değilse, kim olduğunu merak ettim. fenomen tayfasındansa ben büyük ihtimal tanıyorumdur.

Oyleyse ıyıymıss :27: Ee ne yapalım sımdı facebook a bakmasını mı bekleyecegız:ssz:

arkadaşım, peki bakışma falan oldu mu, karşılıklı elektrik alma durumu. dikkatini çektin mi sence? yoksa hiç fark etmedi mi?

Öyle yada böyle bir şekilde çekmek lazım aslacığın dikkatini.
Tekrar yer bildirimi falan yapmaz mı?:27:

ya yerbildirimi beklicem oda zaman kaybi, ya elektirik olayı restourant ta oldu baktı falan bana ama hakıketn cok guzel gıyınmıstım yani tek onun degıl cogu kısının dıkkatını cekmısstım ama oda belki ılk benım yaptıgım gıbı dusunmustur uzerınde durmadı.. kimbilir olucak ya dur bakalım twitterdanda takip ediyim olmazsa dımı ne dusunur sızce.. onu aradıgımı dusunurde sonuc ne olur :26::26::26::17:

ya kızlar hala yok hala oyle beklemede duruyor ne usengec bır adammıs ınsan bır gırıp bakmazmı (benı reddecegını ihtimalı olmazki megolanmalıga gel:82::82::12::12:) bu kesin aktif kullanmıyor yada benım gibi ciddiye almadı salakmıdır nedir hayret birsey aksama dogru ıstegı geri cekip tekrar yollıcam belki dikkatı ceker yapısmıs gibi olmaz dimi adama :9::9::9:

Çok aktif kullanmıyorsa belki sen tekrar gönderdiğinde tekrar gönderdiğini bile anlamaz :52: Üstüne bir de dürt ses gelmezse mesaj at. bırak gitsin dönerse senindir. :9:

İnşallah mutlu sonla biter dualarım seninle :16:
Ama bana kalırsa facebook yerine tesadüfen (:27:) bir yerlerde karşılaşmak daha güzel olur :10:
En azından sürekli karşılaşmış olursanız elbet seni farkeder ama sen gizemini korumuş olursun olacaksa olur zaten :103:
Böyle adam havaya girmesin şimdi hemde aslan burcuuu :52:

Son düzenleme:
ya yerbildirimi beklicem oda zaman kaybi, ya elektirik olayı restourant ta oldu baktı falan bana ama hakıketn cok guzel gıyınmıstım yani tek onun degıl cogu kısının dıkkatını cekmısstım ama oda belki ılk benım yaptıgım gıbı dusunmustur uzerınde durmadı.. kimbilir olucak ya dur bakalım twitterdanda takip ediyim olmazsa dımı ne dusunur sızce.. onu aradıgımı dusunurde sonuc ne olur :26::26::26::17:

Facebook dan ekledın bır kere twıtterdan takıp etme bır tarafı kalkmasın :ssz:

kız bana bak, bu adam instagramda falan tanınmış biriyse belki ben tanıyorumdur. birsürü arkadaşım var öyle twitterdan falan ünlü fenomen. tanıştırırım belki eğer tanıyosam. yani çok gizli değilse, kim olduğunu merak ettim. fenomen tayfasındansa ben büyük ihtimal tanıyorumdur.

yok fenomen falan degıl bılınen bırı heralde ortamında, işindede iyi bir is adamı ondan boyle dıye dusunuyorum.. sevılen bırı yanı ınceledıgım kadarı ıle

Back
X