Tatlı dille laf sokanlar

azbiri

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
30 Ağustos 2017
888
533
103
Bir yıl önce tanıştığım sonradan arkadaş olduğum bir kadın müvekkilim var. Bugün geldi yanıma başladı “kendine bakmıyorsun yok bu ne hal. Sürekli işten bahsediyorsun.” Beni baş başayken övdü de övdü yanına başka bir arkadaşı gelince de beni tabiri caizse gömdü.sen geldin neşem geldi bu kız enerjimi aşağı çekti dedi. Ben de baktım bu konuşmalarına devam ediyor kalktım gittim işim var diye,
Bu başıma çok geliyor. Şaka yollu insanlar bana istediklerini söyleyebiliyorlar. Ve ben bozulduğumu gizleyemiyorum. Ben de rahat olmak istiyorum. Laf soktuklarında şaka yollu karşılık verebilmek istiyorum. Ama diğer konumdan da bilen bilir şu ana özgüven kaybı da yaşıyorum.
Bu tip insanlarla aramı da bozmadan nasıl başedebilirim. Öncelikle bana ağzına gelen her şeyi söyleyemeyeceklerini söylediklerinde de onların ayarında karşılık verebilmeyi(bozulmadan kırılmadan) istiyorum. :/

Arkadaşlarınızı müvekkillerinizin içinden seçmeyebilirsiniz.

Bazı insanlar enerji düşürür bu arada gerçekten. Sizin kendi içinizde bi enerji düşüklüğünüz varsa bu karşıya da illaki yansıyor, belki çok haksız değildir enerji konusunda.

Ama diğer konularda üstteki arkadaşlara katılıyorum, işi işte bırakıp ortak hobilerinizin paylaşımlarınızın olduğu arkadaşlar edinmek daha sağlıklı olur bence de. Mesleğimi yapmasam da normalde psikologum, oturup seans verdiğim biriyle arkadaş olamam, olmam da, etiği falan geçtim gerek de yok sağlıklı değil zaten.

Kısa sürede Fazla samimi olmayın
Ona o fırsatı yaratmayın.
Maalesef bazı insanlar dürüstlükle patavatsızlığı karıştırıyor yeri gelince aynısını yapın bakalım o kaldırabilecek mi?

Bizim meslekte malesef gelinen nokta bu oluyor ben de mesafeyi koruyamadım sanırım

Diğer arkadaşı gelmeden önce de aksine enerji veriyorsun diyordu. Genel olarak enerjisi yüksek biriyim ama naif bir yapım var insanlara sert çıkamam

Diğer arkadaşı gelmeden önce de aksine enerji veriyorsun diyordu. Genel olarak enerjisi yüksek biriyim ama naif bir yapım var insanlara sert çıkamam
Yani dediğiniz gibi sınırı koruyamadığınız için onlar da pata küte girişiyorlar demek ki. Biraz uzaklaşın bence bu arkadaş bazında söylüyorum, bundan sonraki arkadaşlık ilişkilerinde en azından neye dikkat edebilir neyde sınırınızı iyi çizebilirsiniz sizin için de deneyim olmuş olur.

O an ıcınden ne gelıosa gulumseyerek soyle))

:)) biraz komik ama durumun özeti buydu

gömdü.sen geldin neşem geldi bu kız enerjimi aşağı çekti dedi.
Sessizce olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim diye şarkısı var
Giderken derdim ki gideyim de enerjine zeval gelmesin
Sonra o kıvransın yanlış anladın öyle demek istemedim diye

Sessizce olmaz gidişim kapıyı çarpar giderim diye şarkısı var
Giderken derdim ki gideyim de enerjine zeval gelmesin
Sonra o kıvransın yanlış anladın öyle demek istemedim diye
Bozulduğumu anladı ama sizinki daha iyiymiş. Sert de değil onun anlayacağı dilden

Valla şok oldum. Avukatsınız, müvekkiliniz.. ney? Nasıl bu kadar sınırlarınızı çiğnemesine izin verebildiniz? Keşke herkes yerini bilse. Bilmeyene de çizgiyi çekmek gerek

Bu tavrı o kadar net ki seni çekemediğine
Sınırı direkt karala ne çizmesi
Hayır gelmez böyle insanlardan
Bozulduğumu anladı üstüne bir kaç kez aradı. Başta açmadım ama sürekli hayatımdan insan çkara çıkara ilerlemekten sıkıldım. Denğede ve güzel ilişkiler kurmak istiyorum

Bozulduğumu anladı üstüne bir kaç kez aradı. Başta açmadım ama sürekli hayatımdan insan çkara çıkara ilerlemekten sıkıldım. Denğede ve güzel ilişkiler kurmak istiyorum

Gerizekali muammelesi yapıp önünde bu denli ikili oynayan insanlarla olmaz bu iş.
Umarım cok güzel insanlara denk gelirsin bir gün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…