• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlırüya nın evi

çok güzel canım huzurla mutlulukla otur

teşekkür ederim...

Çok aydınlık çok güzel canım güle güle otur darısı başımaa :46:

inşallah canım...umarım gönlünüze uygun bir evde eşinizle birlikte huzurlu bir yaşam sürersiniz...

Canım evin çok güzel zevkli bi bayansın çok beğendim ayrıca salondaki antika radyoyada bittim..:)) senden bir ricam olacak mümkünse kilerinin başka resimlerinide ekleyebilirmisin ? :38:

radyomuz eşimin dedesinden yadigar...bizim için antika özelliğinden çok maneviyat değeri yüksek...kilerin farklı açılardan resimlerini çektim...eşim geldiğinde onun yardımıyla resimleri eklerim...

tatlırüya resimler için çok çok teşekkür ederim bizde tam kilerimiz için birşeyler düşünürken resimler bizim için harika fikir oldu tekrar teşekkürler..:))

canım evin çok güzel sen de çok güzel döşemişsin.
gördüğüm en güzel evlerden biri diyebilirim. allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

bir sorum olacak. eviniz nerede istanbulda mı hangi ilçede? gerçekten çok merak ettim. böyle bakımlı ve kullanışlı ev bulmak gerçekten zor oluyor ben de ev arıyorum bakalım. benim hayallerimdeki ev olmuş eviniz. güle güle oturun canım benim. :8:

güle güle oturun eviniz özellikle salonunuz çok güzel

teşekkürler.....

Öncelikle evin çok kullanışlı duruyor tatlım, geniş, ferah, abartıdan uzak... Resimlere baktıkça içim açıldı. Bir de dikkatimi çekti çok temizsin MAşallah. KEşke senin gibi bir komşum olsa böyle temiz düzenli insanlara bayılıyorum. :40: güle güle oturun inşallah :71:

teşekkür ederim..elimden geldiği kadar evimi temiz ve daha çok düzenli tutmaya çalışıyorum....çünkü ev temiz olsa bile dağınıksa temizliği görünmüyor...
keşke benimde sizinki güzel gözlerle çevresine bakan tatlı dilli bir komşum olsa....

harika bir e iyi günlerde oturmanız dileğiyle

teşekkür ederim...

maşallah canım evın cok güzel.. ozellıkle salonun cok ferah geldi gozume :):31::nazar:
mutlulukla oturunj inş. evinizde.. zemınınde minik bebişlerinizin koşması dilegiyle :70:

evin cok güzel dösenmis,güle güle otur

teşekkür ederim...

harika çok güzel bir evin var çok çok çok beğendim inşaallah benimde böyle bir evim olur.
allah nazarlardan saklasın inşaallah.:71:

inşallah canım.....en kısa zamanda gönlündeki eve kavuşman dileğiyle.....

ben niye göremiyorum kızlarrrr...100 mesaj dolunca görülür diyorlardı 100 ü buldum hala yok hala yok :5:

bilemiyorum ki....
canım evin çok güzel sen de çok güzel döşemişsin.
gördüğüm en güzel evlerden biri diyebilirim. allah sağlıkla, mutlulukla oturmayı nasip etsin inşallah.

bir sorum olacak. eviniz nerede istanbulda mı hangi ilçede? gerçekten çok merak ettim. böyle bakımlı ve kullanışlı ev bulmak gerçekten zor oluyor ben de ev arıyorum bakalım. benim hayallerimdeki ev olmuş eviniz. güle güle oturun canım benim. :8:

evimiz Antalya da ...güzel dileklerin için çok teşekkürler...umarım gönlündeki eve en kısa zamanda kavuşursun........

İyi günlerde oturun..

teşekkür ederim...

çok güzel...
iyi günlerde oturun......
teşekkür ederim.....

güzel ,temiz,ferah, huzurlu...beyaz koltukların temizliği zor mu?
bir de ip perdelerden memnun musun yıkadın mı hiç?

beyaz koltukların kumaşı leke tutmayan antilop kumaş...bir kere üzerine kola döküldü sıkıntı olmadı....tozlandığında beyaz sabun ve pamuklu bir bez ile ben havlu kullandım koltukları siliyorum...şimdilik memnunum....ip perdelerimi daha hiç yıkamadım ..ama en kısa zamanda yıkamam gerekli....ip perdeleri yıkamak için perdecilerde küçük kese gibi torbalar oluyormuş...ip perdeyi üç dört yerinden bağlayıp kese içinde makinede yıkanıyormuş....

maşallah canım evın cok güzel.. ozellıkle salonun cok ferah geldi gozume :):31::nazar:
mutlulukla oturunj inş. evinizde.. zemınınde minik bebişlerinizin koşması dilegiyle :70:

ne kadar güzel bir dilek......teşekkür ediyorum......sevgiyle kalın....

mutluluklar dilerim kilerin halısıda çok hoş

teşekkür ederim...

Evin harika canım..Allah güle güle oturmak nasip etsin...

teşekkür ederim..

geniş ve zevkle döşenmiş bir ev canım.Allah huzurla sağlıkla oturmayı nasip etsin.:nazar:

teşekkür ederim..

canım çok güzel evin güle güle ağız tadıyla oturman dileğiyle....

teşekkür ederim...

Back
X