• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatlırüya nın evi

o ne harika salon öyle ev bana sanki 1. kat gibi geldi yanılıyor olabilirim ama müthiş aydınlık
ve bu aydınlık ev için de siyah takım zevkli seçim :nazar:

o ne harika salon öyle ev bana sanki 1. kat gibi geldi yanılıyor olabilirim ama müthiş aydınlık
ve bu aydınlık ev için de siyah takım zevkli seçim :nazar:

teşekkür ederim evimiz 4. kat... ...özellikle salonum batı cephe olduğu için akşam güneşini çok güzel alıyor....siyah takımımı ben de çok beğenerek almıştım birde tozu göstermese.....

zevklisin herşeyin mükemmel Allah huzurla mutlulukla oturmayı nasip etsin:) bebek odasıda çok yakışır o eve:16:

güzel dileklerin için çok teşekkür ederim....2 yıllık evliyiz ...sanırım bebek için zamanı geldi...buraya bebek odası ile resimleri eklemek nasip olsun.....resimdeki sanırım sizin bebeğiniz sağlıcakla büyütün.....

Son düzenleme:
eviniz çok hoş ama en çok salonu beğendim ben.koyu renklerden pek hazetmiyorum sanırım.evinizde mutlu huzurlu yaşayın inşallah...:nazar:

eviniz çok hoş ama en çok salonu beğendim ben.koyu renklerden pek hazetmiyorum sanırım.evinizde mutlu huzurlu yaşayın inşallah...:nazar:

güzel dileklerin için teşekkürler...salonum beyaz oturma odam siyah iki odayıda beğenerek dekore ettim......oturma odam hakkında çevremden ve burdan hep iki zıt yorum aldım...ya çok kara karamsar bir oda denildi yada çok iddialısın güzel denildi....

bayıldım harika bi eviniz var.allah ağız tadıyla oturmayı nasip etsin.herşey çok güzel.

teşekkür ederim...allahım herkese ev sahibi olup gönlünce yerleştirmeyi ve en önemlisi sevdiklerimizle bir ömür huzur içinde yaşamayı nasip etsin...

neden iki tane tv niz var..sadece meraktan soruyorum...artık gittiğim her yerde en az iki tv var..yazık değilmi bu kadar tv odaklı yaşam...evin çok güzel ama ben bu televizyon olayına taktım...biz artık tv izlemiyoruz ve kesinlikle çooooook mutluyuz...

neden iki tane tv niz var..sadece meraktan soruyorum...artık gittiğim her yerde en az iki tv var..yazık değilmi bu kadar tv odaklı yaşam...evin çok güzel ama ben bu televizyon olayına taktım...biz artık tv izlemiyoruz ve kesinlikle çooooook mutluyuz...

tv odaklı yaşama bende karşıyım...insanlar arasındaki iletişime ket vurduğuna inanıyorum....fakat yaz ve kış olarak iki odayı kullanmam , ailemin başka bir ilde olması nedeniyle geldiklerinde dinlenmek için odalarına geçtiklerinde sıkılmamaları için ,misafirlerim geldiğinde bayanların erkeklerin ve özellikle çocukların farklı programları izlemek istemesi(arada ki muhabbeti engellediğine inansamda çocuklar için iyi oluyor) ve bunun gibi nedenler...sevgiyle kalın....

bende cok begendim evinizi güle güle oturun insallah bir sorum olcaktı antredeki mor+beyaz tonlarındaki halınızı cok begendim nerden aldığınızı veya markasını sorabilirmiyim ? Yardımcı olursanız sevinirim ağız tadıyla oturun inşallah :34:

Back
X