- 8 Eylül 2012
- 10.890
- 20.099
- 598
- Konu Sahibi tatlitambak
Sabahlari ac karna ilik su icmeyi ihmal etme
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben eskiden olduğu gibi belirli bir saatten sonra yememeye başladım cok etkili T tatlitambak yataga midem kazinarak giriyorum. Oneririm.
Sabahlari ac karna ilik su icmeyi ihmal etme
Günaydın kizlar bende gunku menümü yazayim
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir
Ara 1 bardak ayran
Oglen yapamadim disardaydim cocuklarin okul iktiyaclarini almaya gittik
Gelince 4 de
4 tane köfte
1 kase Salata
1 bardak Ayran
Ara ayran
Komsun sagolsun ceviz kadar sutlu tatli yedirdi
Yeniden basladim canım gei donus yoluna tekrar girdim bakalım bende kararliyim :)Sabahlari maydanoz kürü ne başlayacagim galiba canim. Regli olabilmke icin 15 gun devam edeceğim. Suyu zaten soguk icmiyoruz artık. Gece bile kalkar icerim. Canim senin de zayiflamani cok istiyorum. Inşaallah basaracaksin
Cok iyi yaa hemen 83 bucuga dusmussun. Sakin ara verme 80 lere az kalmisCanim bende oyle idim. Ama persembe misafir geldi duzen bozuldu. Ancak kendimi bugun toparladim. Oglumda dis çıkarıyor. Emdikce rahatliyor galiba coook emiyor. Ama cok sukur kilo almamisim 83.5 ile devam ediyorum. 6 gunluk ozel bir diyet yapiyorum.
Cok iyi yaa hemen 83 bucuga dusmussun. Sakin ara verme 80 lere az kalmis
Yap cok faydali oluyor. Bende bakıyorum . Ayy iki haftaya 78 leri görsen ne süper oluurrr6 gunluk bir diyet yapiyorum ve bugun ilk gunum. Hergun sabah kilo bildirimi yapacagim.
1. Gun 83.5
Yap cok faydali oluyor. Bende bakıyorum . Ayy iki haftaya 78 leri görsen ne süper oluurrr
Bende 73,5 kiloyum.Hiç olmazsa arada sütlü tatlı yediğim bir menüye benimde ihtiyacım var.Bende ikinci doğumu yaptım.70 e inmiştim
şimdi tekrar 73 oldum.
OlmadıSabah
3 minik biber
yarim domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek
ara
uzum ama ölçülü
öglen
1 kabak ile yapilmis salata
2 dilim ekmek
ara
eksi elma
aksam
1 tabak kabak yemegi
1.25 ekmek
salata
1 yk bulgur pilavi (yemeye cektim ama esim sagolsun. Geri kalanini caktirmadan kizima verdim)
Başarılı birgün geçirmişsin.
Evet liste harici yasak doktor net ifade etti. Kilo vermeni etkileyebilirNeden olmadi ama yaaaa....
bulgurdan dolayi mi