Tatlısız diyet olmaz:)

Günaydın kizlar bende gunku menümü yazayim
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir

Ara 1 bardak ayran

Oglen yapamadim disardaydim cocuklarin okul iktiyaclarini almaya gittik
Gelince 4 de
4 tane köfte
1 kase Salata
1 bardak Ayran
Ara ayran

Komsun sagolsun ceviz kadar sutlu tatli yedirdi

Ben eskiden olduğu gibi belirli bir saatten sonra yememeye başladım cok etkili T tatlitambak yataga midem kazinarak giriyorum. Oneririm.

Canim bende oyle idim. Ama persembe misafir geldi duzen bozuldu. Ancak kendimi bugun toparladim. Oglumda dis çıkarıyor. Emdikce rahatliyor galiba coook emiyor. Ama cok sukur kilo almamisim 83.5 ile devam ediyorum. 6 gunluk ozel bir diyet yapiyorum.

Sabahlari ac karna ilik su icmeyi ihmal etme

Sabahlari maydanoz kürü ne başlayacagim galiba canim. Regli olabilmke icin 15 gun devam edeceğim. Suyu zaten soguk icmiyoruz artık. Gece bile kalkar icerim. Canim senin de zayiflamani cok istiyorum. Inşaallah basaracaksin

Günaydın kizlar bende gunku menümü yazayim
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir

Ara 1 bardak ayran

Oglen yapamadim disardaydim cocuklarin okul iktiyaclarini almaya gittik
Gelince 4 de
4 tane köfte
1 kase Salata
1 bardak Ayran
Ara ayran

Komsun sagolsun ceviz kadar sutlu tatli yedirdi

Afiyet olsun :))))))

Sabahlari maydanoz kürü ne başlayacagim galiba canim. Regli olabilmke icin 15 gun devam edeceğim. Suyu zaten soguk icmiyoruz artık. Gece bile kalkar icerim. Canim senin de zayiflamani cok istiyorum. Inşaallah basaracaksin
Yeniden basladim canım gei donus yoluna tekrar girdim bakalım bende kararliyim :)

Canim bende oyle idim. Ama persembe misafir geldi duzen bozuldu. Ancak kendimi bugun toparladim. Oglumda dis çıkarıyor. Emdikce rahatliyor galiba coook emiyor. Ama cok sukur kilo almamisim 83.5 ile devam ediyorum. 6 gunluk ozel bir diyet yapiyorum.
Cok iyi yaa hemen 83 bucuga dusmussun. Sakin ara verme 80 lere az kalmis

6 gunluk bir diyet yapiyorum ve bugun ilk gunum. Hergun sabah kilo bildirimi yapacagim.
1. Gun 83.5

Yap cok faydali oluyor. Bende bakıyorum . Ayy iki haftaya 78 leri görsen ne süper oluurrr

Az kaldi canim gorecegim insaallah.
benim ilk hedefim 1 ocak 75 olmak eger bu hedefe erken ulasirsam hedefi degiştirecegim tabiki. Mayista ki dugunde herkesi sasirtmaliyim

Bende 73,5 kiloyum.Hiç olmazsa arada sütlü tatlı yediğim bir menüye benimde ihtiyacım var.Bende ikinci doğumu yaptım.70 e inmiştim
şimdi tekrar 73 oldum.

Canim hayırlı sağlıklı olsun bebiş lerin. Ben tatli yemeden diyet yapmayi beceremem. Emzirmemden dolayi istah acik tatlilara karsi. En azindan hafta da 2 sefer ya da belli bir gun belirliyorum. Yiyorum kendime gore ayarliyorum tarifleri.

Sabah
3 minik biber
yarim domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek

ara
uzum ama ölçülü

öglen
1 kabak ile yapilmis salata
2 dilim ekmek

ara
eksi elma

aksam
1 tabak kabak yemegi
1.25 ekmek
salata
1 yk bulgur pilavi (yemeye cektim ama esim sagolsun. Geri kalanini caktirmadan kizima verdim)

Sabah
3 minik biber
yarim domates
1 salatalık
5 zeytin
2 dilim ekmek

ara
uzum ama ölçülü

öglen
1 kabak ile yapilmis salata
2 dilim ekmek

ara
eksi elma

aksam
1 tabak kabak yemegi
1.25 ekmek
salata
1 yk bulgur pilavi (yemeye cektim ama esim sagolsun. Geri kalanini caktirmadan kizima verdim)
Olmadı

Hayirli akşamlar
Benim menüm

Sabah 1 bardak limonli su

Kahvalti
1 domates
1 salatalık
1 dilim peynir

Ara 1 bardak ayran

Öğlen 4 tane köfte
1 kase Salata
1 Ayran