Tatlısız diyet olmaz:)

Bende insallah duz 70 :) tatkısız olmaz demişsin ama abartma sakın :)

Yok canim abartmadan yiyorum ce sadece sabahlari oluyor erken saatte... yoksa aksamlari yemiyorum. Tatlisiz da cidden yapamiyorum. Belki 72 den sonra kilo verebilmek icin tatliyi da keserim

Bende bir haftanın sonunda 73,5 değil artık 72,5 um.Haftada böyle bir kilo kaybetsem hiç fena olmaz aslında.Gevşememek lazım.

Canim haftada 1 kilo ideal olan zaten. Gayet guzel sakin bozmadan devam et. Haftaya 71.5 olabikirsin dimi ama

En son 82.2 idim geçen sali günü. O gunden bugune de coook yedim. Diyete an itibariyle sımsıki sarildim ve devam ediyorum. Yeni egzersiz aletleri siparis verdim. Motivasyonumu arttirarak devm edecem.
menu paylasmaya da devam

Bugunki kilom 82.8 ..
diyetime uydum bugun. Iyi geceler. Sabah bol eksili bir gun olsun herkese

Sabah
1 artmut
5_6 cilek
1 minik mandalina

kahvalti
menemen yumurtali
2 dilim ekmek
salatalk
4 zeytin
Peynir
tahin pekmez olcu yok ama

komsuya gittik
1 fincan sutlu kahve
sonra
1 çatal islak kek
1 catal kisir

akşam
1 sogan haslama
1 kase yoğurt
Marol

Evet inatla kilom 3 gundur 82.2 çıkıyor. Bugun serbest gun yaptim ve yedim de...
pazartesiye kadar tartilmayacagim ve yedigim herseyin resmini paylasacagim. 3 gun cok dikkat etmem lazim....

evet yarinki menüm

Sabah
1 cay bardagi süt
1 elma

kahvalti
1 haşlanmış yumurta
1 dilim peynir
1 kase yogurt
3 zeytin
1 yesil biber
Ekmek yok

ara
sekersiz nescafe

aksam
1 kase=2 kepce corba
salata

kizlar bu yarinki planim ve uyacagim inşâallah. Yarin fotograflarla buradayim. Optum sizi

Evet saliya kadar tartilmayacagim. Ve 4 günlük bir diyet uygulayacagim kahvaltidan once limonlu su

20151030_112045.webp

bu da kahvaltim. Ama yumurtanin 1 tanesini kizim veoglum afiyetle goturdu

Spor eksikliğinden dolayı mı kilonuz sabit duruyor acaba?

Olabilir. 2 çocukla cidden spor yapmak zor. Gurbetteyim bide birakacagim kimse yok. Esimde cok yogun calisiyor. Ama 75 e indikten sonra duzenli spor yapmak istiyorum. Simdi canim isterse ve ara ara oluyor.
82 benim dönüm noktam diyebilirim direnc bir kirilsa devami gelecek eminim. Bugun tartilmadim. Bakalim yarin taryilayim. Ama yine 82.2 çıkarsa şasirmam yani

Back
X