Tavira tavir..takmayim diyorumda bi stratejide sart gibi bazen...

Konunu bir düzenlesen?
devrik olmayan cumle kullanip, noktalama isareti koysan?hic birsey anlasilmiyor canim:-)

Ornegin sevgili kayinpeder dun aksam icmimarlik olan torunu aramis konusma şöyle..kuzenin yanimda (benim kızım yani) konusmak istermisin ..kizima ise kuzeninle konuş all..neyse konusma baslar ..dedenin laflar şöyle hadi kapat o cocuk ogrenci vaktini alma fazla yazmasin..haliyle kizimda kapatmis telefonu vsvs..diger ornekte benim sevgili canim annem gecen kardesimin esiyle bendeler simit uzatti gelin bana o sirada annem sen yesene dedi gelinine e bende saol cnm sen ye dedim simdi canim annem ne geregi var bu abuk yersiz cumle obeginin hadi gelinimizde sana boyle parcalaniyo olsa anlicamda yok basmiyo benim kafa anlamiyorum kayinpedere gelince bizimle yasiyosun seni kiyisina dahil etmeyen insanlara bi olup gebermeler neyin kafasi bu yarabbi vallahi çözmüş dilim takiliyo kafaaya sizdede varmi bu tarz davranislari olanlar nasil bi yol izliyosunuz kirmadan incitmeden...
Biraz düzgün cümleler kursaydınız keşke anlamak için kırk defa okudum. Dönüp ne anlattım ne yazdım diye bir gözden geçirmek bu kadar zor olmamalı

Biraz düzgün cümleler kursaydınız keşke anlamak için kırk defa okudum. Dönüp ne anlattım ne yazdım diye bir gözden geçirmek bu kadar zor olmamalı
Merhaba..Haklisiniz..gergin oldugumda ,kelimeler birbirine giriyo beynimde..kitap okurken ,bir sayfayi defalarca basa dönüp okudugum olmustur..bununla ilgili norolojiyede gittim ,emara girdim, temiz cikti sonuclarim.. strese bağlı dedi doktorum.. :KK64:

Back
X