Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Tavira tavir..takmayim diyorumda bi stratejide sart gibi bazen...
Ornegin sevgili kayinpeder dun aksam icmimarlik olan torunu aramis konusma şöyle..kuzenin yanimda (benim kızım yani) konusmak istermisin ..kizima ise kuzeninle konuş all..neyse konusma baslar ..dedenin laflar şöyle hadi kapat o cocuk ogrenci vaktini alma fazla yazmasin..haliyle kizimda kapatmis telefonu vsvs..diger ornekte benim sevgili canim annem gecen kardesimin esiyle bendeler simit uzatti gelin bana o sirada annem sen yesene dedi gelinine e bende saol cnm sen ye dedim simdi canim annem ne geregi var bu abuk yersiz cumle obeginin hadi gelinimizde sana boyle parcalaniyo olsa anlicamda yok basmiyo benim kafa anlamiyorum kayinpedere gelince bizimle yasiyosun seni kiyisina dahil etmeyen insanlara bi olup gebermeler neyin kafasi bu yarabbi vallahi çözmüş dilim takiliyo kafaaya sizdede varmi bu tarz davranislari olanlar nasil bi yol izliyosunuz kirmadan incitmeden...
merhaba.. Yazimi paylasirken gergindim , kafamdaki karmaşa ile burda paylasmam yanlis oldu, duzenlemeye calistim..simdi ;anlasilir olmustur diye dusunuyorum