• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tavırları canımı sıktı:((

shygirl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Haziran 2009
646
1
96
Eskişehir
merhaba arkadaşlar
anlatacaklarım biraz uzun olacak ama sizinle paylaşmak istedim.Kuzenimle aynı üniversitede okuduk.Üniversite yıllarımda sağolsun bana çok sorunlar yaşattı.Derken okulu aynı zamanda bitirmemiz gerekirken o okulu uzattı ve ben ondan bir sene önce mezun oldum.Biz aynı fakültedeydik ama benim bölümüm onunkinden bayağı iyiydi.Ben okulu bitirdim yüksek lisansımı yaptım KPSS ve çok şükür şu an önemli bir sınavına hazırlanıyorum.Aynı üniversitede okuduğumuz için bir çok ortak arkadaşımız oldu tabi ya da şu şekilde izah edeyim onun arkadaşlarını ben tanırdım benim arkadaşlarımı da o tanırdı samimi olmasak da.Gel gelelim ki onun arkadaşlarından biri bana resmen düşman oldu hiç gereği yokken acayip acayip yargılamalarda bulundu beni.Arkadaşıyla yaşadığımız bazı problemleri anlatmak istiyorum size bu arkadaşı benim arkamdan konuşmuş diye ben birilerinden duydum sordum yok ben konuşmadım o kişi uydurmuş dedi yıllar önce daha sonra bu kız kuzenimle arayı fena bozdu.Kuzenim hergün gelir ağlardı yanımda bu kızdan bıktım değer verdim amakarşılığını alamıyorum bundan falan derdi.Hatta arkadaşı hakkkında çok ağır şeyler söylerdi doğru mu yanlış mı orasını bilemiyeceğim .Mesela o kız yollu derdi kuzenim kampüste çıkmadığı öpüşmediği insan kalmadı derdi.Bu kızın son zamanlar bir erkek arkadaşı vardı kız sürekli erkek arkadaşının yanına gidermiş kuzenimde yalnız kalınca kızın arkasından atıp tutardı .Kökeni hakkında konuşurdu.İreniyorum ondan yollu çünkü derdi.Her neyse son sene kuzenimle bu kız yine çok samimi olmuş.
Bu arada benim ailem eğitimlidir Allah'a şükür pek fazla maddi sıkıntı da çekmedim okurken .Amcam bir kaç senedir kuzenime takmış durumda(kuzenimin babası) kuzenim okulu uzattığı için ve aşırı yalan söylediği için.
önceki konularımdan da hatırlayacağınız üzere yüksek lisans için farklı bir şehirdeyim ve bu şehirde bir kursa gittim geçen sene kpss için.Bu yıl kuzenim de buraya gelmek istedi kurs için babası göndermedi.Kuzenim kendi kendine buradan kurs ve yurt ayarlamaya çalıştı bana hiç bir şey sormadı ve kursa geleceğini de söylemedi o kızdan yardım istemiş sürekli ama olmadı.Geçen o kızı tesadüfen yolda gördüm ve benimle kuzenim hakkında konuşmak istediğini söyledi.Ben de konuşalım dedim.Kız güya benden yardım istiyor kuzenim için ve bu arada bana benim kuzenim hakkında bilmediğim şeyler söyledi kuzenimle yengemin amcamın baskısına dayanamayıp evi terkettiğini söyledi.Bana emredercesine babanla konuş amcanla konuşsun ve arkadaşım kursa gelsin falan dedi.Ben de biz konuştuk babası izin vermiyor flan deyince bir daha konuşun dedi.Ben de yengem konuşmamızı istemedi dedim gerek yok dedi dedim o öyle desin siz yine konuşun dedi ve beni yargılamaya devam etti madem kalkıp buraya geldin dedi kuzenini neden getirmedin dedi ben de babası gönderdi de ben mi getirmedim dedim.Kıza yazık değil mi falan dedi bak sen burda rahat rahat sigaranı içiyorsun onun babası sigara içmesine bile izin vermiyor dedi.Köy ortamında o nasıl ders çalışsın falan dedi .Bu arada ben geçen sene kuzenime bayağı kitap vermiştim çalışsın diye.Kız arkadaşımın elinde fii tarihinden kalma kitaplar var dedi kitabı bile yok neden ona kitap vermiyorsun dedi ve daha bir sürü yargılama .Beni yargılıyorsun dediğimde ise ben senden yardım istiyorum dedi oysa ben kuzenimin düşmanıymışım gibi konuştu ve en sonda amcama beddua edip gitti kuzenime işkence ediyormuş amcam .bu arada kız hızını alamadı kuzenimle beni sürekli karşılaştırır amcam kız da bunu söyledi ve senin bölümün kolay o yüzden bitirdin dedi kuzeninin bölümü zor falan dedi KIZLAR UZUN OLDU AMA YORUM SİZİN LÜTFENNN KAÇ GÜNDÜR SİNİRLERİMİ BOZDU NE HADDİNE DEĞİL Mİ

.......................................................

Son düzenleme:
Keske karsinda hiç konusturmsaydin.
Kiz nerede durup nerede konusacagini bilmeyen cinsten.
Bu konu seni ilgilendirmez deseydin, yorum ve onerilerini kendine sakla, çok biliyorsan git kendin konus deseydin.
Terslenmeyi haketmis cunku. Ailesi izin vermiyorsa sen ne yapabilirsin sonucta.
Ustelik kuzenin senin yasadigin sehire gelse sana yararindan cok zarari olacak yazdiklarina bakilirsa.
Amcan iyi bir insan da olsa kotu bir insan da olsa, o kiz kim oluyorda beddua ediyor.
Kraldan çok kralci olmak insani gulunç duruma dusuruyor boyle.
Bence bir daha boyle birseyler duyarsan, net ve sert ol...

Keske karsinda hiç konusturmsaydin.
Kiz nerede durup nerede konusacagini bilmeyen cinsten.
Bu konu seni ilgilendirmez deseydin, yorum ve onerilerini kendine sakla, çok biliyorsan git kendin konus deseydin.
Terslenmeyi haketmis cunku. Ailesi izin vermiyorsa sen ne yapabilirsin sonucta.
Ustelik kuzenin senin yasadigin sehire gelse sana yararindan cok zarari olacak yazdiklarina bakilirsa.
Amcan iyi bir insan da olsa kotu bir insan da olsa, o kiz kim oluyorda beddua ediyor.
Kraldan çok kralci olmak insani gulunç duruma dusuruyor boyle.
Bence bir daha boyle birseyler duyarsan, net ve sert ol...
söyledim canım ama içimde kalan şeyler oldu mesaj atayım diyorum sonra da tekrar bulaşmayayım diyorum suç kuzenimde çünkü onu o kadar şımartan ve ailemizde olup biten her şeyi anlatan o zaten

çok ilginc kız gercekten .bu kız bu guvenı nereden kımden alıyormus da ,senın karsına cıkıp emır verır gıbı konusuyor .arkadasına cok mu yardım etmek ıstıyor ,o zaman gıtsın arkadasının aılesıyle kendı konussun yardımcı olsun .sen ne yapabılırsın kı kuzenın ıcın ,eger aılesı ızın vermıyor ıse senın elınden ne gelır kı .onların o aıle problemlerı.kuzenının babasını sen mı yonlendıreceksın sankı .en fazla fıkrınızı belırtırsınız kı bunu da zaten yapmıssınız.daha da otesı olamaz.bır aılenın kurallarına dısarıdan kımse mudahale edemez.bu akraba olsa bıle.

o kadar kişi bakmış 2 kişi yorum yapmış şu kıza mesaj atsam mı başka fikri olan yok mu kızlar

bu nasıl bi arkadaştır ki aile içi olaylara rahatlıkla müdahale ediyor
size emir verir gibi konuşmalar yapabiliyor
bana hiç bir arkadaşım bu tarz konuşamaz
buna müsaade etmemeliydiz
keşke hiç muhattap olmasaydınız

Bence can sıkcak bişey yok
Kuzeninde hata
Arkasından demediğini bırakmadığı biriyle ondan iğreniyorum dediği biriyle nasıl tekrar arkadaşlık kurabiliyo
Kendini ezdirme muhattab bile olmazdım ben senin yerinde olsam böyle bi insanla
Diğeri kuzenin silip atamıcana göre bişey diyemicem ama arkadaşına bu hakkı kim veriyo..

Çok iyi yerdesiniz, kendinize çok emek harcıyorsunuz çok şükür.Kuzeniniz için de elinizden geleni yapmışsınız.
Ondan siz değil ailesi mesul.
Bu yüzden bence yolunuza devam edin ve mesaj yazmayın o kıza.Boşverin.Hiç karışmayın ve bundan sonrada kimseyi karıştırmayın hayatınıza.

keşke yazarken paragraf başı yapsak, arada bir noktadan sonra entera falan bassak... okumak öyle güç ki, şaşı oldum resmen...
:37:
canım sorununa gelecek olursak, bak eğitimli de bir kızmışsın Allah yolunu açık etsin, böyle kendini bilmez insanların moralini bozmasına neden izin veriyorsun?
kaba tabirle "he hı tamam" de salla gitsin...
birşeyler başarmışsın çalışkansın ve belliki kıskanılıyorsun
bir daha muhatap bile olma boşver

keşke yazarken paragraf başı yapsak, arada bir noktadan sonra entera falan bassak... okumak öyle güç ki, şaşı oldum resmen...
:37:
canım sorununa gelecek olursak, bak eğitimli de bir kızmışsın Allah yolunu açık etsin, böyle kendini bilmez insanların moralini bozmasına neden izin veriyorsun?
kaba tabirle "he hı tamam" de salla gitsin...
birşeyler başarmışsın çalışkansın ve belliki kıskanılıyorsun
bir daha muhatap bile olma boşver
teşekkür ederim canım öyle bir sinirle yazdım ki paragraf başı falan yapamadım:((

Ben okurken sinir oldum.Ne gıcıkmış.Babası izin vermiyor senin elinden ne gelecek.Eğer bir daha karşına çıkarsa haddini bil de kız biraz onu konuşturma-hatta hiç muhatap olma zamanına yazık.

Canımı sıktı işte durup dururken ama ben o lafların kaynağını biliyorum lanet olsun evet kıskanıyorlar onun da çok iyi farkındayım ama yapacak bişey yok

bence ona atacağınız msj yada söyleyecekleriniz 'seni kendime muhatap kabul ediyorum ' demekle eşdeğer.. bırakın kendi haline ki haddini bilsin.. bu konularda (ailevi) 'söz sahibi' olmadığını anlar.. siz herhangi bir msj atarsanız çok büyük ihtimalle kuzeninize aktaracak,ben senin için çabalıyorum ama bak o ne yapıyor muhabbetine girecek.. siz yok yere kuzeninizle tartışacaksınız.. sinirleriniz daha da bozulacak.. o yüzden en iyisi onu kendi haline bırakmak..

Kuzenim yapıyor bence bunları zaten diğer konuştuklarımızı da kuzenime ilettiğini düşünüyorum hem de yalan yanlış ilettiğini allahından bulsunlar bence kuzenim benim hakkımda yanlış şeyler iletiyor ki bu kız da bana böyle cephe alıyor onun koruması gibi olmuş

Söylediklerine cevap vermek çokmu zordu anlamadım?
Sanane derdi sanamı kaldı diyip paylayıp kalkıp gitseydin ya?

Son düzenleme:
kızlar kuzenimle de mümkün olduğunca görüşmemeye karar verdim çünkü arkadaşını dolduran o bence.

Back
X