- Konu Sahibi deepsimply
-
ayy aman Allahim ne seviyesizlik.. ne denilebilir ki bu seviyesizlik karsisinda? ben olsam ben de donakalirdim. gorusmeyin. mecburen bir araya geldiginizde asla iletisiminiz olmasin. bu arada tebrik ederim bebisinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim ❤11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
Ay yok artık11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Kendisinin o yaşlar geçmiş, üreyemiyor heralde ki hasetlenmiş. Suratına suratına terslenmeyi hak etmiş. Keşke hiç değilse “ne ayıp laflar bunlar, yaşınıza yakışıyor mu” deyip kalksaydın yerinden. Utanmaz sapık!11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esim korunuyordu ,condomla,benim bebeklerim hala emiyor ,ben birsey kullanamiyorumTerbiyesiz cahil. Bir kadınla nasıl konuşacağını bilmeyen edepsiz bir kişi imiş. En güzeli mesafe koymak.
Bu aralar korunarak hamile kalanlar çoğaldı. Hangi yöntemle korunuyordunuz? Böyle özel şeyler sormak pek huyum değildir ama geçen ayki regl gecikmesinden sonra stresli bir kaç gün yaşadım. Kendi yöntemlerimi bir gözden geçireceğim.
Sağlıkla alın bebeğimizi kucağınıza.
Ona mı kalmış ne kadar.cocuk yapacağın gereksiz insanlar .11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
mEvde 19 aylık 2 bebek varken bir tane daha geleceğini düşününce bana bir titreme geldi. Var mı yardım edecek birileri yada bakıcı tutma imkanı? Valla anne olunca üremeden önce insanın aklına böyle şeyler geliyor.
Yardımcı olacak varsa mis gibim
Mayista 1 yasini dolduracaklar ,var yardimci olacaklar ,kalabaligi seviyoruz
Daha altı haftalık gebeliği amca ne ara öğrenmiş
Tüh sana sormayı unutmusuz yapak mi yapmayak mi diye derdim ben , o utanmiyorsa ben hic utanmam kimsenin haddinede degil yatagima kadar laf etmek kufur edecem banlaniim diye edemiyorum o kadar sinirlendim.. kayinvalidemlerde(gorumcemle) cocuk yok diye buna benzer atismalar yapiyolardi bir gün dedim esime bir daha bisi derlerse odaya bir kamera koyalim iciniz rahat etsin derim dedim ama duymadim bir daha hiç11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?