Tavsan gibi ürüyorsunuz dedi

ayy aman Allahim ne seviyesizlik.. ne denilebilir ki bu seviyesizlik karsisinda? ben olsam ben de donakalirdim. gorusmeyin. mecburen bir araya geldiginizde asla iletisiminiz olmasin. bu arada tebrik ederim bebisinizi saglikli bir sekilde kucaginiza almayi nasip etsin Rabbim ❤

Ay yok artık

Kendisinin o yaşlar geçmiş, üreyemiyor heralde ki hasetlenmiş. Suratına suratına terslenmeyi hak etmiş. Keşke hiç değilse “ne ayıp laflar bunlar, yaşınıza yakışıyor mu” deyip kalksaydın yerinden. Utanmaz sapık!

Terbiyesiz cahil. Bir kadınla nasıl konuşacağını bilmeyen edepsiz bir kişi imiş. En güzeli mesafe koymak.
Bu aralar korunarak hamile kalanlar çoğaldı. Hangi yöntemle korunuyordunuz? Böyle özel şeyler sormak pek huyum değildir ama geçen ayki regl gecikmesinden sonra stresli bir kaç gün yaşadım. Kendi yöntemlerimi bir gözden geçireceğim.
Sağlıkla alın bebeğimizi kucağınıza.

Esim korunuyordu ,condomla,benim bebeklerim hala emiyor ,ben birsey kullanamiyorum

Evde 19 aylık 2 bebek varken bir tane daha geleceğini düşününce bana bir titreme geldi. Var mı yardım edecek birileri yada bakıcı tutma imkanı? Valla anne olunca üremeden önce insanın aklına böyle şeyler geliyor.

Ona mı kalmış ne kadar.cocuk yapacağın gereksiz insanlar .

Çüş yaa...
Ben olsam “çok şükür yaa süper bişey, keşke herkes yapabilse” derdim sanırım. Ama kilitlenmen normal, böyle anlarda oluyor işte. Elbette tekrar söyler bi saçmalık, sen bunu hazır tut yeri geldiğinde atarsın bombeyi :)

m
Mayista 1 yasini dolduracaklar ,var yardimci olacaklar ,kalabaligi seviyoruz

Tüh sana sormayı unutmusuz yapak mi yapmayak mi diye derdim ben , o utanmiyorsa ben hic utanmam kimsenin haddinede degil yatagima kadar laf etmek kufur edecem banlaniim diye edemiyorum o kadar sinirlendim.. kayinvalidemlerde(gorumcemle) cocuk yok diye buna benzer atismalar yapiyolardi bir gün dedim esime bir daha bisi derlerse odaya bir kamera koyalim iciniz rahat etsin derim dedim ama duymadim bir daha hiç

Konu dışı olacak ama cidden Allah yardımcınız olsun 3 minik bebek... Şuan yorucu olacak ama ileride birbirinin arkadaşı 3 kardeş. Çok şanslısınız tebrik ediyorum.

yaa kızlar cevaplarınıza çok gülüyorum
ben hazır cevap bir insan değilimdir sonradan niye şunu söylemedimki diye düşünenlerdenim
sizle watsap grubu kurup anında bazılarına şappadanak laf yapıştırasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…