- 25 Aralık 2020
- 1.568
- 3.048
- 53
- Konu Sahibi deepsimply
-
Bütün sülaleye tatlı mı göndermiş?Esim,cok heyecanli bir tip tatli gondermis herkese ,bebek mujdesi vermis
Ya cok sinirlendim ve dıyecek bi soz bulamadım cıdden, densiz herif.11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Hazir cevap insan olan ben,dondum kaldim ,napiyim ben bu amcayi
aile apartmani ,deden kalma iki bina biri anne tarafi biri baba tarafi ,kabile olarak yasiyorlarBütün sülaleye tatlı mı göndermiş?Söyle ona çocukların rızkını etrafa savurmasın. Tatlı zararlı bir de.
bebeklerinizi güle güle büyütün yeni bebeğinizde hayırlı olsun sağlıkla doğsun.konuşsun dursunlar boşverin cahille aşık atılmazaile apartmani ,deden kalma iki bina biri anne tarafi biri baba tarafi ,kabile olarak yasiyorlar
Hayirlisi olsun ins saglik diliyorum ,herkesede evladinada afiyet versinbebeklerinizi güle güle büyütün yeni bebeğinizde hayırlı olsun sağlıkla doğsun.konuşsun dursunlar boşverin cahille aşık atılmaz
Fazlasıyla haddini aşmış amca ama siz boşverin, bazı insanlar maalesef patavatsız, eşinizin hatrına duymazdan gelin11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
Esimin qmcasi masallah buldun ,genc cocugu (edim bemden yas olarak küçük),tavsan gibi uruyorsun dedi,
Siz de orada yaşamıyorsunuz insallah?aile apartmani ,deden kalma iki bina biri anne tarafi biri baba tarafi ,kabile olarak yasiyorlar
Tabiki hayir biz arabayla bile 20 dk ötedeyiz ,Siz de orada yaşamıyorsunuz insallah?
İçim sıkılmıştı rahatladı. Sağlıcakla kucağınıza alın bebeğinizi inşallah. Evliliginizde de mutluluklar dilerim.Tabiki hayir biz arabayla bile 20 dk ötedeyiz ,
İlki ikizler mi11 Aylik bebeklerim var,42 yasindayim yeniden hamile kaldim 6 haftalik hamileykm,korundukta ,sadirdim ama uzulmedim ,kismet dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?