Tavsan gibi ürüyorsunuz dedi

Bu arada üçüncü bebiş de sağlıkla gelsin, üçünü de öpe koklaya mutlulukla büyütün. Güzel insanlar, hayırlı evlatlar olsunlar dilerim

Bu öyle bir laf ki o anda insanın aklına söyleyecek birşey gelemez, 10 dakika sonra da neden şunu demedim diye hayıflatır.

Böyle densiz olduğunu öğrendiniz, yapıştıracak cevapları kafada şimdiden hazırlayın ki iki gün sonra mühimmat hazır olsun

Ya cok sinirlendim ve dıyecek bi soz bulamadım cıdden, densiz herif.

Milletin ağzı her lafa variyo valla ben burda sasirdim kaldim. Ayrica yani dogurma eylemini gerceklestiren sensin hüner senin, genc adam bulmayla ne ilgisi var bunun ki salak midir nedir amcanin basina vurmus sekssizlik kime salca olcagini sasirmis.

Bütün sülaleye tatlı mı göndermiş? Söyle ona çocukların rızkını etrafa savurmasın. Tatlı zararlı bir de.
aile apartmani ,deden kalma iki bina biri anne tarafi biri baba tarafi ,kabile olarak yasiyorlar

Fazlasıyla haddini aşmış amca ama siz boşverin, bazı insanlar maalesef patavatsız, eşinizin hatrına duymazdan gelin

Terbiyesiz adam o ayip görmemiş demiş. Bence ayıp görse demezdi esprimi yapmak istedi ne

Böyle akrabalar çok hoşuma gider aslında ,içten pazarlıklı olmadıklarını düşünürüm .
Kafanıza takmayın, hani bir laf varya “ Lafa bakarım laf mı diye , söyleyene bakarım adam mı diye .” İşte kararınızı verin, ne kadar ciddiye almanız gerekiyor .

İlki ikizler mi,,Yas 42 oldugu için olması iyi olmus hayırlı olsun kimseye kafanızı yormayın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…