ay yok ezberledim dizileri birde akşam uyuyamıyorum yorulmayınca haliyle gece kuşu oldum film falan derken gene geçmiyor zaman :) aynen sarmamaya çalışsakta gene soluğu onlarda alıyoruz ya acil toplamam lazım endimi çok bunalttım onu ya
Bende senin gibiyim stresliysem hedefim sevgilim oluyor hoş değil ama oluyor işte
Bi yerde trak eder ama (nerde trak orda bırak hesabı) elimde değil
Bende babamdan müzdaribim
yabancı dizi izle
çok güzel fantastik diziler var
how ı met your motherı da tavsiye ederim
ya da işe gir çalış madem o kadar boşsun
ewet yabancı diziler epey sürükleyici ya :) çalışıyordum bir işte ama bıraktım bırakmaz olaydım :) şimdi ise başlayamam ki az kaldı dersanelerin açılmasına :)
aynen benmde eylüle kadr çalşmam gerek üni açılıyor
part iş bulmak dahada zor
kim alır 15-20 günlüğüne
ama ben buldum bi tane yarın başlıyorum çok şükür
sen ne iş yapıyordun hangi şehrdesin??
hadi ya şanslısın bulmuşsun iş kız hayırlı olsun :) bu arada ünide hangi bölüm tatlım okuyosun ?
aynen 15 20 günlüğüne part iş bulmak zor hele benim bulunduğum yerde ben Bartındayım tatlım bir cafede kasaya bakıyordum :)
sen hangi şehirdensin tatlım mağzada mı buldun işi ben çok istiyodum giyim mağzasında çalışmayı ama kısmet olmadı
ben ankara cnm
bölüm arkeoloji
mağazada sıkıntı olabiliyor mesela aylık vercez diyolar sen pat çıktın okul açılınca ne olacak
benmki güzellik merkezinde tanıtım müşteri çekme paketleri anlatıyorsun
ücretide günlk
kafama yatmazsa çıkarım en kötü
yarın ilk iş
hatta uyuyayım cnm
anlatırım gelnce nasıl geçtiğini
çok güzel bir bölüm bu arada burcun ne tatlım ben yayım :) arkeoloji bölümüne çok sıcak bakıyorum umarım memnunsundur bölümünden :) tarihi kalıntılara eskiden günümüze kadar gelmiş eserleri incelemek çok güzel :) bu arada şuan çalışıcan işte güzelmiş yahu ücreti günlük vermeleride ayrı bi iyi hadi uyu bakalım prenses kolay gelsin sana umarım güzel geçer il günün buaraada yakınmışız :)
daha 2-3 haftan var
hafta sonları ajansta tanıtım yapabilirsin bartın da varsa
internetten araştır bi sen
ben eleman online dan buldum
buradan bi arkadaş önermişti bana da
kariyere bkıyorum ama ağırlıklı olarak mühendis alımı var şu an
bakalım tatlım gece kuşu oldum çıktım belkim bulurum bir iş :)buarad dediğin yere baıcam birazdan ama bartın küçük yer yahu hiç şansım olucini sanmyrum :)
:) çalışma saatleri iyiymiş tatlım hadi hayırlısı ee mezun olunca napıcaksın yahu yurt dışı falan dşünüyor musun ?sohbet sardı çıkamadm henüz =)
bölüm iyi ama dersler zor biraz
zaten uzattım yarım dönem
ocakta mezunum inşallah
bi 4 ay okuyacağım
hemen bitti ya okul bir şey anlamadm
geçen sene kazıya gittim güzeldi ama çokta zordu.
valla ücretin gnlk olması beni de cezbetti inşallah bi sorun yaşamam
1den 6 ya kadar iş
yemek ordan
primde veriyo ama bnm primde gözm yok olmasada olur
burcum boğa cnm
yaş kaç senin
okul bölüm nedir?
memnun oldum tanıştığıma öpüyorum senii
yarın devam ederiz muhabbet sardı
bi bak bakalım yinede
kariyere de bak
sen direk hepsine bak
tam zamanlı yarı zamanlı ya da part time yazar orda öyle arat
ama az çıkarsa tam zamanlıları arat
ben de şu 10 günü nasıl geçirsem diye düşünüyorum :) bulunduğum yerde pek bir sosyal aktivitede bulunma imkanım yok . gideceğim diye de ne kadar kitap varsa topladım şimdi çıkarmaya üşeniyorum.
dizi de izleyesim yok . bomboş geçiyor günler :)
buraya takılıyorum şu sıralar . ben de değişik fikirler edinirim diye baktım konuya :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?