heh tam benlik bi konu
kendi sıkıntımdan herkesi sıkcak duruma geldim
dizi kalmadı izleyecek
ayrıca bugünlerde naparsam yapayım kendimi iyi hissetmiyorum
konu sahibinin derdi vardı ama bende araya kendi derdimi katayım dedim
başlık açtırmayın bana da
hoş geldin kız :)
aklıma geldkçe yazıyorum ama
2 iş görşmem daha vardı onlarda tmm dedi ama biri devamlılık istedi
biride prim usulu yalnızca
zor öyle primli işler
bu arada ben mağazada çalştım
benmki mağaza müdürüydü bende ona yardıma gidiyodum
tabi zorlaaa sırf görmek için
çok zevkliydi
ya da bana öyle geldi bnmki orda diye
ama insanlarla sohbet muhabbet derken hiç sıkıcı gelmedi mesela bana
ama standta dikil dikil hele müşteri gelmeynce bekçilik yapıyosun resmen ürünlere
neyse ki mesaj hakkım var arkadaşlarla mesajlaştım durdum
bi müşteri gelsn nasıl seviniyorum vakt geçecek diye
:) nerdesinki tatlım tatile mi çıktın yoksam ya ...
hoşbulduk poliyanna :)
uzun bir süredir tatildeydim !!1 yıl kadar
memleketteydim.ama 10 gün sonra işe başlıyorum inşallah canım .
fazlasıyla dinlendim aşırı tatilden ölebilirim :) :)oh oh oh 1 yıl dinlenebildin mi yahumemleket neresi tatlım bu arada hayırlı olsun hangi işe başlıcin umarım herşey güzel olur senin için :)
aynı dertten muzdaribiz can sıkıntısı oyy bitirdiii benii :)
fazlasıyla dinlendim aşırı tatilden ölebilirim :) :)
teşekkür ederim canım . tokatlıyım samsuna mühendis olarak atandım . Allah nasip ederse başlayacağım işte :)
aman dikkat sonra arama tatili :) cidden mi ya benimkide tokatta asker üç ayı kaldı bir ara tokata onu görmeye geldim buz gibiydi ya sabahleyin donmuştumm :) umarım güzel olur işin hayırlı olsun tatlım..
ben 1 senedir işsizim üniversite bitti bu sene kpss ye hazırlanacağım dershaneye gidip ama açılmasına 2 ay var
senin neden canın sıkılıyor
evet tokatın kışı biraz sert sanırım :) :)
az kalmış şimdiden hayırlı tezkereler .
güzel temennilerin için de teşekkür ederim canım benim . darısı tüm isteyenlerin başına..
kpss uğruna yıldır evde bunalım bunalım bekliyorum :) Allah emek verenlerin yardımcısı olsun .
oh oh nee 2 aymı var benimki eylül dedi mi başlıyor :) bu arada mezun olduğun bölüm ne yahu ve kpps cidden zorluyo ya ıvır zıvır sorular bile var bu yıl orhan pamuğun konuşmasıyla alakalı bir soru bile sordular yaah benim canım nie mi sıkılıyor yakın bir zamana kadan çalışıyodum çok sıkılıp bırakmıştım tatilde yapamamıştım tabi oda bir etlken ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum tatil bana iyi gelmiyor bunu anladim ya acı
iibf mezunuyum ben sen de mi kpss dershanesine gitceksin bölüm nedir?
bende 3 hafta kadar çalıştım bi butikte
işim çok rahattı yalnız bütün gün hiç iş yapmadan oturuyordum tek bi insan bile yok kitap okumaktan gözlerim ağrıdı bi kitabı 2 günde falan bitirdim
e parası da güzel değildi evde de oturuyorum orda da evde en azından net var bıraktım geldim
ah o duyguyu bilirim bende kasa başındaydım ramazanda tek tük iş oluyodu kitap mübdelası olmuştum senin gibi ama gözler bittik artık baş ağrısına kadan gidiyordu :) iyi yaptın ama araştır istersen part iş bulursun belkim yahu ...
bu arada ben oralara ek ulaşamadım tatlım ya bi üniye kapak atamadımşimdilik öss derdi var başımda
o zaman şanslısın her ile üniversite açıldı girmek kolaylaştı puanlar düştü baya
hangi bölüm istiyorsun
bende bu sene giricem kısmetse derslerim eskisinden daha iyi.iyi bi bölüm gelir diye düşünüyorum :)
oh oh nee 2 aymı var benimki eylül dedi mi başlıyor :) bu arada mezun olduğun bölüm ne yahu ve kpps cidden zorluyo ya ıvır zıvır sorular bile var bu yıl orhan pamuğun konuşmasıyla alakalı bir soru bile sordular yaah benim canım nie mi sıkılıyor yakın bir zamana kadan çalışıyodum çok sıkılıp bırakmıştım tatilde yapamamıştım tabi oda bir etlken ama yağmurdan kaçarken doluya tutuldum tatil bana iyi gelmiyor bunu anladim ya acı
hadi hayırlısı tatlım ya :) ewet dediğin gib her illde varda köklü bir üni olsun istiyorum ya o yüzden 1 yıl kaybetmeye daha rağzı geldi sosyal hizmet yada pdr eğer ikiside olmassa çocuk gelişimi tatlım ...
Tatilde ben de sapıttım
Boştayım ya saçmalıyorum
Sevgilim var ya tabi her an ulaşabildiğim ona sarıyorum
Kötü oldu bugün mesela
Boşu boşuna sorun yaratıyorum
Aslında hiçbir sorun yok ama neden durgunum neden böyleyim sen böyle dedin böyle yaptın ondan oldu
Ayy çekilir çile değilim hele malum dönemlerde...
Yarından tezi yok koca koca ansiklopedi gibi terapi kitaplarına gömülüyorum, bir şeyler okuyayım bari
Tatilde ben de sapıttım
Boştayım ya saçmalıyorum
Sevgilim var ya tabi her an ulaşabildiğim ona sarıyorum
Kötü oldu bugün mesela
Boşu boşuna sorun yaratıyorum
Aslında hiçbir sorun yok ama neden durgunum neden böyleyim sen böyle dedin böyle yaptın ondan oldu
Ayy çekilir çile değilim hele malum dönemlerde...
Yarından tezi yok koca koca ansiklopedi gibi terapi kitaplarına gömülüyorum, bir şeyler okuyayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?