Anti-Aging Tavsiye edeceiniz Anti Aging Haplar neler?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
ben solgarın ve carlson 'ın omega 3 kapsüllerini dönüşümlü olarak kullanıyorum. her ikiside çok kaliteli zaten.
her hafta 2-3 kez balık yemek her zaman mümkün olmuyor mecburen takviye alıyorum
Cok tskler cvbın için oznurplt ben de solgarın omega3 hapını almayi duşunüyorum ester-c , coq10 ve alfa lipoik asit olarakda solgarınkileri kullaniyorum zaten. Eczacı q10 mutlaka omega 3 hapı ile kullanılmalı demişti :110:

bu hapların etkinliği kanıtlanmamış arkadaşlar......benim size tavsiyem omega 3 ....vücuttaki inflamasyonu durduran tek etken madde
merhaba canım ben solgarın hyaluronic asit kullandım ilk kutuda baya yüzümde gerginlik oldu toparladı ama 2. kutuda hiç bir değişiklik olmadı. activar ac11 i duydum araştıyorum ama açıkçası güvenemedim mideme dokunur mu diye bunu hakkında bilgin var mı yardımcı olursan sevinirim

Selardis Ozon yagı kremı dıye bir krem arkadsım kullanmıs ben de pıyasada arastırdım daha henuz bulamadım süper etkılı oluyomus Ozonlanmıs dogal zeytınyagı içerıyomus krem ve dırek cilde nufuz ederek oksıjenler cıldı yenılıyomus bulursan banada haber ver.
selamlar ozonlu yağların antiaginge etkisi var mı bilmiyorum belki ozonlanmasından ötürü vardır ancak bu yorumu okuyunca ozonlu kantaron yağı diye bir ürün keşfettim onu paylaşmak istedim. Doğal ürünler üreten yerli bir firma var hatta kantaron bekletilmiş zaytinyağı bir de üstüne ozonlanmış olması daha advanced yapıyor bence önerebilirim ararsanız mutlaka bulursunuz. ama bebeğimin ileri derece pişiğinde yakma yaptı, normalde iyileştiriyordu, ben de arada gece yüzüme sürüp yatıyorum.

Back
X