Anti-Aging Tavsiye edeceiniz Anti Aging Haplar neler?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
Bende mühnedis olarak bu konuda yardımcı olmak isterim.kullandığum ve çevreminde kullanıp çok memnun kaldığı ürünlerden bazıları;GNC'nin Antioksidan Formula,Coenzym q10 ürünü ve üzüm çekirdeği ekstresi kesinlike deneyin...
bu ürünlerin etkisi nasıl oldu ,bilgi verirmisin.

Ben 47 yaşındayım, hiç vitamin haplarına yönelmedim. İllaki yan etkileri olacağını düşünüyorum.Doğal olarak sebze ve meyvelerden karşılama yoluna gidiyorum.Çok şükür tahlillerim de bunu gösteriyor.

ben 26 yaşımı doldurdum.İlk defa duyuyorum bu antiaging hapları desem yeridir.Sizce bu yaşta kullanılan bişey mi arkadaşlar?

Selardis Ozon yagı kremı dıye bir krem arkadsım kullanmıs ben de pıyasada arastırdım daha henuz bulamadım süper etkılı oluyomus Ozonlanmıs dogal zeytınyagı içerıyomus krem ve dırek cilde nufuz ederek oksıjenler cıldı yenılıyomus bulursan banada haber ver.

Selardis Ozon yagı kremı dıye bir krem arkadsım kullanmıs ben de pıyasada arastırdım daha henuz bulamadım süper etkılı oluyomus Ozonlanmıs dogal zeytınyagı içerıyomus krem ve dırek cilde nufuz ederek oksıjenler cıldı yenılıyomus bulursan banada haber ver.

bu krem yaraları iyileştirmek için mi yoksa yüzümüzü gençleştirmek için mi öğrenebilirmiyim??

Bu krem içerdigi oksijen molekülleri sayesinde hem cildi yeniliyor hemde birçok hastalıga iyi geliyor ama piyasada Selardis markasını bulmak çok zor çok güzel bir krem kesinlikle bulup almam lazım kullananlar cok memnun.

ben 47 yaşındayım, hiç vitamin haplarına yönelmedim. Illaki yan etkileri olacağını düşünüyorum.doğal olarak sebze ve meyvelerden karşılama yoluna gidiyorum.çok şükür tahlillerim de bunu gösteriyor.

peki görünümüz nasıl yaşınızı gösteriyor musunuz yoksa daha genç diri çaktırmayan bir haliniz var mı ???

arkadaşlar yaş sınırı varmı antiaging tabletleri için?
MEsela 27 yaşındayım kullanabilirmiyim?

kızlar bende burdan esinlenerek solgarın alpha lipoik asit kapsülünü aldım yaklasık 5 gün oldu 50 gün kullandıktan sonra spirulina alcam dönüşümlü olarak kullanmayı düşünüyorum eczacı arkadaşımda benimle hem fikir gelişmeleri yazarım bu ürünü kullanan varsada cildindeki değişimleri yazarasa sevinirim.

bende araştırma aşamasındayım... aylardır araştırıyorum co enzim q10, alfa lipoik asit ve ester c üzerinde çok duruluyor. kullananların çoğu memnun...alcam ama hangi marka alsam gnc mi solgar mı ona karar veremedim...

bu hapların etkinliği kanıtlanmamış arkadaşlar......benim size tavsiyem omega 3 ....vücuttaki inflamasyonu durduran tek etken madde

Ben bir kaç aydır kullanıyorum antiaging ürün. Önce alpha lipoic acid, daha sonra spurilina ve şuan da nutri nano coemzim Q10 ALA kullanıyorum. Oda bitmek üzere. Ben bunları kullanalı beri cildimin parladıgını bizzat annem söyledi ki kolay kolay söylemez öyle. Herhangi bir kilo artışı veya azalışı da yapmadı. ALA nın enerji üretiminde güçlü oldugunu öğrendiğimden beri almak istemiştim zaten. Hem enerji hemde antiaging gayet güzel. yorulmuyorum fazla. Ev, iş, eş, çocuk, aöf dersleri derken 4-5 saatlik uykuyla gayet verimli gün geçirebiliyorum. Senede 6-8 ay kullanmayı düşünüyorum bu desteklerden dönüşümlü olarak. Kara üzüm çekirdeği, spurilina, ALA, Coenzim Q10 gibi...Sırayla elbette...Ben çok memnunum...

Hepsini bir günde mi alıyorsun ?
Yaşlanmak en büyük korkum :(

Karaüzüm çekirdeği ve omega 3 alacağım zaten .Ek olarak başka ne almalıyım sizce ?

Neden bu konulara pek rağbet yok ,anlamış değilim .

Ne kadar süre hap kullanabilirsiniz ki. Meyvelerle gayet basit tarifler var arkadaşlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
omega 3 hapi olarak tavsiye edebileceğiniz marka hangisi ?

ben solgarın ve carlson 'ın omega 3 kapsüllerini dönüşümlü olarak kullanıyorum. her ikiside çok kaliteli zaten.
her hafta 2-3 kez balık yemek her zaman mümkün olmuyor mecburen takviye alıyorum

Back
X