hayir doktor yazmiyor..recetsizde veriliyor bildigim kadariyla.. yalniz fiyati yüksek galiba.. isterseniz sorup ögrenebilirim
yazmiyorsa şuan alamam canim sağol bilgilerin içinŞeniz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayir doktor yazmiyor..recetsizde veriliyor bildigim kadariyla.. yalniz fiyati yüksek galiba.. isterseniz sorup ögrenebilirim
arkadaşlar yeni üye olduğunu söyleyen bu arkadaşımızın sadece bir kaç tane mesajı ver.hepsi de ne yazıkki bahsettiği yağ reklamı .....dikkatinizi çekerim....Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum form sayfasına bence sivilceleriniz için Mucize yağ diye adı geçen S-oil'i kullann bence hap kullanmayın yeni çıkmış gayet de başarılı ben kullandım bilginiz olsun.
imedeen için kanser yapıyor diyorlar. bir arkadaşım kullanıyordu. duyunca bıraktı.
ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ne gibi olumlu etkilerini gördün .yazarmısın?boyle birseyin olma ihtimalinin soz konusu olacagini sanmiyorum
oyle olsa senelerdir dunya capinda kullanilir ve eczaneler tarafindan satisa sunulur muydu?
ben bir aydir kullaniyorum cok memnunum
ki etkisinin uzun vadede oldugu soyleniyor...
evet arkadaşlar kullanıp da memnun olduğunuz var mı?piyasada o kadar çeşit var ki...
inneov fermete,likopen,evelle...vs
Ben bir kaç aydır kullanıyorum antiaging ürün. Önce alpha lipoic acid, daha sonra spurilina ve şuan da nutri nano coemzim Q10 ALA kullanıyorum. Oda bitmek üzere. Ben bunları kullanalı beri cildimin parladıgını bizzat annem söyledi ki kolay kolay söylemez öyle. Herhangi bir kilo artışı veya azalışı da yapmadı. ALA nın enerji üretiminde güçlü oldugunu öğrendiğimden beri almak istemiştim zaten. Hem enerji hemde antiaging gayet güzel. yorulmuyorum fazla. Ev, iş, eş, çocuk, aöf dersleri derken 4-5 saatlik uykuyla gayet verimli gün geçirebiliyorum. Senede 6-8 ay kullanmayı düşünüyorum bu desteklerden dönüşümlü olarak. Kara üzüm çekirdeği, spurilina, ALA, Coenzim Q10 gibi...Sırayla elbette...Ben çok memnunum...
İmedeen Tabletleri tek geçerim cildimdeki yumuşama harika kırışıklarımı aynanın dibinde ancak görebiliyorum :)