Anti-Aging Tavsiye edeceiniz Anti Aging Haplar neler?

Anti-Aging - Sağlıklı Yaşam ve Yaşlanma
imedeen için kanser yapıyor diyorlar. bir arkadaşım kullanıyordu. duyunca bıraktı.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum form sayfasına bence sivilceleriniz için Mucize yağ diye adı geçen S-oil'i kullann bence hap kullanmayın yeni çıkmış gayet de başarılı ben kullandım bilginiz olsun.

Merhaba arkadaşlar, ben yeni üye oldum form sayfasına bence sivilceleriniz için Mucize yağ diye adı geçen S-oil'i kullann bence hap kullanmayın yeni çıkmış gayet de başarılı ben kullandım bilginiz olsun.
arkadaşlar yeni üye olduğunu söyleyen bu arkadaşımızın sadece bir kaç tane mesajı ver.hepsi de ne yazıkki bahsettiği yağ reklamı .....dikkatinizi çekerim....
ne kadar güvenilirdir ????????

Ben de bazı mesajlarda reklam kokusu alıyorum malesef, ben sürülen bişeyin işe yarıyacağına inanmıyorum, ben de 31 oldum ve antiaging işine girmekte geç mi kaldım bilmiyorum ama araştırıcam,bu konuyla ilgili çok başlık var, okumanızı tavsiye ederim, çok tecrübeli üyeler var, bebek emziriyorum,o nedenle kullanmak istemiyorum şimdi hiç bşey, bakalım 2 yaşının dolmasını bekliycem
Balık yağı, C vitamini, lipoik asit, likopen duyduğum içerikler ama sağlam bir araştırma yapmak lazım. Benim bir tanıdığım var 60 yaşında ama 40 demezssin, ayda bir damardan B ve C vitamini yaptırıyormuş, hemşire kendisi, ama bence genler çok önemli herşeyden önce.
Mehmet Öz sadece hap kullanarak bu kadar genç gözükmüyordur heralde, adam saatlerce spor yapıyor ve çok sağlıklı besleniyor, hiç bir ilaçtan mucize beklememek lazım.
Link veremiyorum yeni üyeyim ama mesaj sayımı doldurunca sizinle bir link paylaşıcam.

Arkadaslar bi de unutmadan ozon tedavisini bi araştırın, bu aralar pek yaygın özellikle zengin kesimde, masraflı gerçekten ama ben işe yaradığını düşünüyorum, ailece ozon tedavisi yaptıranlar var

anti aging için hiç bir zaman geç kalınmaz.
zararın neresinden dönersen kar. tıpkı sigara bırakmak gibi..

imedeen için kanser yapıyor diyorlar. bir arkadaşım kullanıyordu. duyunca bıraktı.

boyle birseyin olma ihtimalinin soz konusu olacagini sanmiyorum
oyle olsa senelerdir dunya capinda kullanilir ve eczaneler tarafindan satisa sunulur muydu?
ben bir aydir kullaniyorum cok memnunum
ki etkisinin uzun vadede oldugu soyleniyor...

boyle birseyin olma ihtimalinin soz konusu olacagini sanmiyorum
oyle olsa senelerdir dunya capinda kullanilir ve eczaneler tarafindan satisa sunulur muydu?
ben bir aydir kullaniyorum cok memnunum
ki etkisinin uzun vadede oldugu soyleniyor...
ne kadar zamandır kullanıyorsun ve ne gibi olumlu etkilerini gördün .yazarmısın?

bir aydir kullaniyorum ben
cildim cok kuruydu ozellikle banyo sonrasi illa nemlendirici surmezsem olmazdi
simdi surmesem de rahatsiz olmuyorum
cildim canli ve saglikli gorunuyor

Ben bir kaç aydır kullanıyorum antiaging ürün. Önce alpha lipoic acid, daha sonra spurilina ve şuan da nutri nano coemzim Q10 ALA kullanıyorum. Oda bitmek üzere. Ben bunları kullanalı beri cildimin parladıgını bizzat annem söyledi ki kolay kolay söylemez öyle. Herhangi bir kilo artışı veya azalışı da yapmadı. ALA nın enerji üretiminde güçlü oldugunu öğrendiğimden beri almak istemiştim zaten. Hem enerji hemde antiaging gayet güzel. yorulmuyorum fazla. Ev, iş, eş, çocuk, aöf dersleri derken 4-5 saatlik uykuyla gayet verimli gün geçirebiliyorum. Senede 6-8 ay kullanmayı düşünüyorum bu desteklerden dönüşümlü olarak. Kara üzüm çekirdeği, spurilina, ALA, Coenzim Q10 gibi...Sırayla elbette...Ben çok memnunum...

evet arkadaşlar kullanıp da memnun olduğunuz var mı?piyasada o kadar çeşit var ki...
inneov fermete,likopen,evelle...vs

boşverin hapları filan yaaaa.. tonla yan etkisi var hepsinin. Diyetisyenlerin dediğine göre günde 1 adet adını yazamıyorum; kadınların alması gereken vitamin kokteyllerinden alın. her probleminizi çözecek görün bakın. yoksa bu kadar estetik sektörü ayakta kalır mıydı; haplarla bu iş olsaydı.. hapsız günler dilerim...:64:

Ben bir kaç aydır kullanıyorum antiaging ürün. Önce alpha lipoic acid, daha sonra spurilina ve şuan da nutri nano coemzim Q10 ALA kullanıyorum. Oda bitmek üzere. Ben bunları kullanalı beri cildimin parladıgını bizzat annem söyledi ki kolay kolay söylemez öyle. Herhangi bir kilo artışı veya azalışı da yapmadı. ALA nın enerji üretiminde güçlü oldugunu öğrendiğimden beri almak istemiştim zaten. Hem enerji hemde antiaging gayet güzel. yorulmuyorum fazla. Ev, iş, eş, çocuk, aöf dersleri derken 4-5 saatlik uykuyla gayet verimli gün geçirebiliyorum. Senede 6-8 ay kullanmayı düşünüyorum bu desteklerden dönüşümlü olarak. Kara üzüm çekirdeği, spurilina, ALA, Coenzim Q10 gibi...Sırayla elbette...Ben çok memnunum...

tatlım, bence karaciğer enzimlerine filan bi baktır. bu kadar ilaçla cildini parlatırken iç organların felak olmasın...

Teşekkür ederim, ama düzenli olarak 6 ayda bir tahlillerimi yaptırıyorum zaten. Bağışıklığımın düşmemesi gerekiyor çünki. Çok şükür hiç bir rahatsızlığım yok. Sırf cilt güzelliği ve parlaklığı için vitamin hap kullanmak zaten doğru birşey değil. Bunlar adı üstünde takviyedir. Beslenmenin kendisi değil yani. Bağışıklığım düşmesin diye zaten düzenli besleniyorum, düzenli spor yapıyorum. Bu btkisel haplarda yanında takviye olarak kullanıyorum. Bunların anti aging etkilerini gördüğüm içinde, ve bu konu anti aging ile oldugu için buraya sırf bu kısmını yazdım. Ben memnunum yani. Hepinize sevgiler... a.s.

İmedeen Tabletleri tek geçerim cildimdeki yumuşama harika kırışıklarımı aynanın dibinde ancak görebiliyorum :)

Bende mühnedis olarak bu konuda yardımcı olmak isterim.kullandığum ve çevreminde kullanıp çok memnun kaldığı ürünlerden bazıları;GNC'nin Antioksidan Formula,Coenzym q10 ürünü ve üzüm çekirdeği ekstresi kesinlike deneyin...

Back
X