tavsiye istiyorum

gelsen50

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
304
47
28
39
kızlar hazlanmadığım bi görümcem var evlendiğimden beri mesafeliyiz düğünü oldu neyse dedim insanlık bende kalsın gereken neyse yaptım izin aldım misafirleriyle ilgilendim gelen gidene koşturdum kendimi çok yordum çok iyi davrandım
şimdi sinirlendiğim konu düğünü bitti kaç zaman oldu sende bi ara sor nasılsın de bi teşekkür et halimi hatrımı hiç bişey yok

kızlar hazlanmadığım bi görümcem var evlendiğimden beri mesafeliyiz düğünü oldu neyse dedim insanlık bende kalsın gereken neyse yaptım izin aldım misafirleriyle ilgilendim gelen gidene koşturdum kendimi çok yordum çok iyi davrandım
şimdi sinirlendiğim konu düğünü bitti kaç zaman oldu sende bi ara sor nasılsın de bi teşekkür et halimi hatrımı hiç bişey yok
Haz etmiyorsan neden yaptın? Hadi yaptın niye minnet bekliyorsun? Şahsen hazetmedigim insanın aramaması benim icin sorund değildir

İyi de düğün telasesiyle insanin gözü kim geldi kim gitti kim misafirleri ağırladıyi mi görür? Siz de kim bilir kendi düğününuzde kimleri küstürdünuz fark etmeden. Takilmayin boyle şeylere bence.

onun bi tşk etmesi gerekirken benim yaptığımı takdir etmesi gerekirken suçlu ben olmamamlıyım ben iyi niyet gösterdim şimdide eşim gitmek istiyor ben istemiyorum bu yüzden tartışıyoruz midem bulanıyor eşimden

madem bir adım atmissin devamını getir. Yani sen ara sor . Belki o da bir adım atar.

onun bi tşk etmesi gerekirken benim yaptığımı takdir etmesi gerekirken suçlu ben olmamamlıyım ben iyi niyet gösterdim şimdide eşim gitmek istiyor ben istemiyorum bu yüzden tartışıyoruz midem bulanıyor eşimden
O zaman neden konuyu görümce üzerinden açıyorsunuz?
Zaten mesafeli ilişkiniz için siz kendiniz yapmışsınız yapacaklarınızı. E zaten mesafeli ilişki olduğu için de aramamış görümce.
Gitmek istemediğiniz bir yere zorla götürmeye çalışan eşinize laf geçiremeyince görümceye sarıyorsunuz bence...

bende öyle yaptım ama insan yine de bi takdir bekliyor kullnımış gibi oluyor
Arkadaşım, takdir beklemeden önce insanlık beklemiş olsaydın böyle bir beklenti içine girmemiş olurdun... İkinizde birbirinizden hoşlanmıyorsunuz belli ki... Eee o zaman? Niye kendini paraladin hadi madem yardım ettim didindin görümceni bilerek hareket Edip beklenti içine girmeyecektin...

Back
X