- 13 Temmuz 2018
- 926
- 414
- 53
- Konu Sahibi Rapunzelea
-
O kisi kimseyse elbetteki her zaman bulusmak zorunda degil. Ama ben o kisiyi yakin arkadasim olarak biliyorsam ve etrafta beni tek gorup aaa o nerde diyorsa demek ki bir gecmisimiz var demektir. 2 sene dedigim gibi.Arkadaşlıkların konuşularak bitirilmesi bana hep komik gelmiştir, sevgiliden ayrılır gibi.
Kimse sizinle her zaman görüşmek zorunda değil ki. Yani başka arkadaşıyla görüşürken siz dahil olmadınız diye kızmak ve arkadaşlığı bitirmek biraz manasız olmuş bana kalırsa.
Diğer olaylar nedir bilemiyoruz tabi ki ama bu olayda geçimsiz gibi geldiniz bana biraz.
Benimde ortam hiç yoktur veya idare etme huyum... Arkdşlık lar konusunda kim kimle takılıyor veya benle niye böyle diye de düşünmem çünkü bağlılık duygum yok.. Çünkü bu duygu beklentiyi doğuruyor... Arkdşlığımı bitirmem ama mesafe korurum, tavrımı belli ederim...Kizlar insanlardan cabuk soguyorum. Hatasini gordugumden uzaklasiyorum ,tahammul edemiyorum. Sen dort dortluk musun diceksiniz ama bana yaptigi seyi ben ona yapmam diyorum katlanamiyorum...
Mesela biriyle yakindik. 2 yil yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Sonradan bize dahil olan bir kiz oldu. Takildik ,ettik sonradan dahil olan kiz bir gun bana agza alinmayacak laflar etti. 2 yillik arkadasim ise hicbir sey demedi ve onunla takilmaya devam etti.
Cocukluk yapmayayim dedim ne de olsa sevgilim degil o kisi diye umursamamaya calistim cok kirilsam da.
Sonradan biri daha dahil oldu. Onunla ise takildigi zamanlar beni istedigi zaman cagiriyor ,istemedigi zaman cagirmiyordu ve cok ihmal etti.. Ilk 2 yil hep yan yana olunca sonradan boyle olmasi zoruma gitti. Bir sure idare ettim sonra net bir sekilde arkadasligimizi bitirelim dedim. Bana trip atti iyi tamam dedi ve bitti.
Hayatim da griler yok ya var ya yok. Ya olsun ya olmasin var. O beni kaybetti ama yedekte 2 arkadasi var ama ben onu hayatimda cikararak yalnizligi sectim.
Baskalari olsa sirf tek kalmamak icin idare eder ama o ben de yok. Bende mi bir tuhaflik var. Ne yapmam lazim sizce. Ya da siz olsaydiniz ne yapardiniz ?
Bu bir ornek buna benzer oluyor yasadigim seyler.
Kirici olmadan yorum yaparsaniz sevinirim.
Ama yalniz ,tek kaliyorsun. En buyuk bedeli bu ve bu cok agir. En azindan benim icin. Ben inanin yalnizligi hic sevmiyorum ama bununla cok sınanıyorum. Bazi arkadaslarim da sen en iyisini yapiyorsun ben idare ediyorum keske senin gibi olsam diyor. Ama ben de diyorum keske ben de idare eden biri olabilseydim.Bence sizin yaptığınız en doğrusu, keşke bende sizin gibi olabilsem hatta. Sizde hiçbir sıkıntı yok, karakteriniz bu sadece. O insanları hayatınızdan çıkarmasaydınız ilerde muhtemelen daha çok üzülen siz olacaktınız, genelde öyle olur çünkü, o yüzden en iyisini yapiyosunuz.
En iyisi .Benimde ortam hiç yoktur veya idare etme huyum... Arkdşlık lar konusunda kim kimle takılıyor veya benle niye böyle diye de düşünmem çünkü bağlılık duygum yok.. Çünkü bu duygu beklentiyi doğuruyor... Arkdşlığımı bitirmem ama mesafe korurum, tavrımı belli ederim...
O kisi kimseyse elbetteki her zaman bulusmak zorunda degil. Ama ben o kisiyi yakin arkadasim olarak biliyorsam ve etrafta beni tek gorup aaa o nerde diyorsa demek ki bir gecmisimiz var demektir. 2 sene dedigim gibi.
Oraya buraya gezmeye giderken aaa sen de gelsene canim demiyorsa ve bunu ust ust yapiyorsa ben onu yakin arkadasim olarak gormem canim. Normal siradan merhaba merhaba dedigim ya da vakit gecirmek icin takildigim siradan bir arkadasim olarak gorurum .
Ben sizin gibi değilim direkt silemem affederim çok kez, yine de yalnız sayılırım. Çekirdek ailem ve çocukluğumdan beri tanıdığım 1 arkadaşımdan başka kimsem yok, bu benim seçimim oldu, lise ve üniversite dönemlerimde çok arkadaşım oldu ama hepsi hayatımda tutmamın bana yarardan çok zarar sağladığı kişilerdi bende hepsini çıkardım hayatımdan. Emin olun etrafınızda yüzlerce kişi olmasına gerek yok, bir tane gerçek dost bulun yeter, ya da herşeyiniz olacak bir hayat arkadaşı. En azından huzursuz olmazsınız bu tarz şeylerle.Ama yalniz ,tek kaliyorsun. En buyuk bedeli bu ve bu cok agir. En azindan benim icin. Ben inanin yalnizligi hic sevmiyorum ama bununla cok sınanıyorum. Bazi arkadaslarim da sen en iyisini yapiyorsun ben idare ediyorum keske senin gibi olsam diyor. Ama ben de diyorum keske ben de idare eden biri olabilseydim.
Bazi noktalarda hak verebilirim sana. Ama şoyle dusun diger takildigi kiside sevgilisi degil sonucta.Ben demiyorum sevgilisiyle takilirken beni cagirmiyor diye sonradan araya biri giriyor ve beni cok ihmal ediyor birlikte de takilabilirdik kafasina gore gel. keyfim istemedi gelme dedigim gibi griler yok ben de netim. Bastan beri boyle olsa normal dersin de 2 yil her yere birlikte gittigin biri. baska biri araya girince boyle yapiyorsa benim icin normal seyler degil.E tamam sıradan arkadaşın olarak görmek konuşup bu ilişkiyi bitirelim kıvamında arkadaşlığı bitirmeyi gerektirmez.
20 yıllık arkadaşıma bu kadar baskı yapmam ben, o bana yaparsa da bunalırım. Sen arkadaşlığı ilişki gibi yaşamaya çalışıyorsun, çift olmaya çalışıyorsun. Arkadaşlık böyle bişey değil.
Bazi noktalarda hak verebilirim sana. Ama şoyle dusun diger takildigi kiside sevgilisi degil sonucta.Ben demiyorum sevgilisiyle takilirken beni cagirmiyor diye sonradan araya biri giriyor ve beni cok ihmal ediyor birlikte de takilabilirdik kafasina gore gel. keyfim istemedi gelme dedigim gibi griler yok ben de netim. Bastan beri boyle olsa normal dersin de 2 yil her yere birlikte gittigin biri. baska biri araya girince boyle yapiyorsa benim icin normal seyler degil.
Ilkini ben dahil etmistim senin yaptigin gibi hepsi gelip gecici seyler ama insanin o anlarda canini sıkıyorBen de buna yakın bir şey yaşadım. Samimi olduğum arkadaşım sonradan dahil olan ( benim sayemde) iki arkadaş ile grup oldular . Arkamdan bile konuşmuşlar. Sebepsiz konuşmamalar, grupta onlara cevap verip ben yokmuşum gibi davranmalar falan. Sorunca da yok bir şey diyor bir de. İçlerinden bir tanesi geldi bana dediklerini anlattı. Şok oldum hiçbir suçum yokken hem de. Şimdi üçü çok iyi arkadaşlar.
Yani boşver var böyle insanlar , sende sorun yok , bir duruşun var çok güzel bir şey bu .
DegilimYengeç burcu musunuz merak ettim
Siz cok ön yargili konusuyorsunuz. 2 yil iyiydii de sonradan mi darlandi. Bana gore bu nankorluktur. Yorumlari yanlis okudunuz sanirim ben yalnizlikla ovunmedim tekrar bi okuyun isterseniz.Belki diğer kızla daha iyi anlaştı, o darlamıyor onu, birlikte eğleniyorlar. Bu yüzden senden uzaklaştı. İnsanların senden uzaklaşmasının sebebinin kendi davranışların olabileceğini düşündün mü hiç? Bırak arkadaşı sevgilin de dayanmaz bunlara.
Gayet normal olan şeyler senin için normal olmayınca yalnız kalırsın. Yalnız olmak da gurur duyulacak bir şey değil. Kimse ılımlı olmayan, rahatsızlık veren insanları tutmaz yanında. Belli ki daha gençsin, şimdi gururla savunduğun yalnızlık yirmi yıl sonra çok canını acıtır.
Işin icine bir de sevgiliyi kattinizBelki diğer kızla daha iyi anlaştı, o darlamıyor onu, birlikte eğleniyorlar. Bu yüzden senden uzaklaştı. İnsanların senden uzaklaşmasının sebebinin kendi davranışların olabileceğini düşündün mü hiç? Bırak arkadaşı sevgilin de dayanmaz bunlara.
Gayet normal olan şeyler senin için normal olmayınca yalnız kalırsın. Yalnız olmak da gurur duyulacak bir şey değil. Kimse ılımlı olmayan, rahatsızlık veren insanları tutmaz yanında. Belli ki daha gençsin, şimdi gururla savunduğun yalnızlık yirmi yıl sonra çok canını acıtır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?