Tavsiye Verin

hayatına alırsan eski dostluk olmayacak bunu biliyor olman lazım.Eski derken senin istediğin dostluk o yüzden tükürdüğünü yaladı dememelerini istiyosan en azından boşver ayrıl barış ayrıl barış ne bu.Anca dalga meselesi.

Bence sende tuhaflık var biri sana bisey yaptı diye karsindakindende uzaklaşmasını beklemen cok bencil sen mesafeni koy gerisine karışma. Ayrica her ortamda bulunman sart degil bu kadar seni hayatının merkezlerine koymasını bekleyemezsin

O kadar guzel yorum yapmissiniz ki tesekkur ederim. Denedim zaten ama sizinde dediniz gibi onun yaninda eski ben yoktu. Yani ben ben olamiyordum cunku icimde kirikliklar oldukca olmuyordu. Ama insan uzuluyor koca 2 sene daha da kotusu ayni ortamdayiz neyse hayirlisi.

İnsanları pat diye silen sen önyargılı olan ben. Peki öyle olsun. İyi geceler.

Sizin de boyle dusunmenizi anlarim. Cunku herkesin arkadaslik anlayisi farklidir.

Yakin arkadasima biri hos olmayacak sozler ediyorsa ben de tepkimi koyarim. Ben arkadasligi boyle bilirim bunu yaparim. Ama bazilari da bana dokunmayan yilan bin yasasin der sizi de anlarim.

Yengeç burcumusun:) benim esimde senin kafada inan kendi yer bitirirsin başkaları da gununu gun eder ben soyliyim

üzülmek çok normal duygusal insanlarız ve git gide azalıyor bu duygusal insanlar.Uzuldugunle kalıyorsun.Ama bisey diyim mi üzüldüğün zaman aklına hep şu gelsin bu kim olursa olsun : o da benim için bu kadar üzülür muydu şimdi ?

Başak burcumusun diye sorasım geldi.
Bende tamamen böyleyim.
Hiç ortam yoktur.
Birini ya çoook severim ya hiç sevmem.
İdare etmek için biri ile arkadaş olmam.
Yalnızken bile kendi kendine yetebilen insanlar genelde böyle oluyor.ben yalnızlığı seviyorum mesela.bi arkadaşıma hatam yoksa vicdanım rahatsa ,o beni aramamış sormamış hiç umrumda olmaz siler geçerim.

Basakta degilim :) ben yalniz kalmaktansa idare etmek isterdim ama olmuyor yapim bu.

Kimseyi asla çok çok yakının olarak görme. İnsanların zamanla istekleri, tercihleri vs değişebiliyor. Çok anlam yüklüyorsun arkadaşlıklarına galiba. Senden uzaklaşan olursa saygı duy kenara çekil. Başkası için dostunu silmek de doğru değil bence. Zamana bırak. Çok da takma arkadaş vs. Kimse ailemiz gibi değil ki her koşulda bizimle olsun. Boş ver gitsin. Bu tür muhabbetler için kafanı yormaya değmez.

Cok dogru diyorsunuz. Sizin dediginiz gibi olmak gerekiyor. Bugun olan yarin olmuyor hayat boyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…