Kizlar insanlardan cabuk soguyorum. Hatasini gordugumden uzaklasiyorum ,tahammul edemiyorum. Sen dort dortluk musun diceksiniz ama bana yaptigi seyi ben ona yapmam diyorum katlanamiyorum...
Mesela biriyle yakindik. 2 yil yedigimiz ictigimiz ayri gitmezdi. Sonradan bize dahil olan bir kiz oldu. Takildik ,ettik sonradan dahil olan kiz bir gun bana agza alinmayacak laflar etti. 2 yillik arkadasim ise hicbir sey demedi ve onunla takilmaya devam etti.
Cocukluk yapmayayim dedim ne de olsa sevgilim degil o kisi diye umursamamaya calistim cok kirilsam da.
Sonradan biri daha dahil oldu. Onunla ise takildigi zamanlar beni istedigi zaman cagiriyor ,istemedigi zaman cagirmiyordu ve cok ihmal etti.. Ilk 2 yil hep yan yana olunca sonradan boyle olmasi zoruma gitti. Bir sure idare ettim sonra net bir sekilde arkadasligimizi bitirelim dedim. Bana trip atti iyi tamam dedi ve bitti.
Hayatim da griler yok ya var ya yok. Ya olsun ya olmasin var. O beni kaybetti ama yedekte 2 arkadasi var ama ben onu hayatimda cikararak yalnizligi sectim.
Baskalari olsa sirf tek kalmamak icin idare eder ama o ben de yok. Bende mi bir tuhaflik var. Ne yapmam lazim sizce. Ya da siz olsaydiniz ne yapardiniz ?
Bu bir ornek buna benzer oluyor yasadigim seyler.
Kirici olmadan yorum yaparsaniz sevinirim.